sevgili kardeşlerim...dilek ve sıkıntılarınız için 1 yasin.1 vakıa.1 mülk.1 inşirah .1 nebe okudum ..ALLAH(C.C) KABUL EDER İNŞALLAH..DUALARINIZDA BU GARİP KULU UNUTMAYINIZ..
DUA
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah kabul etsin kardesim ne dilegim muradin varsa versin ins hayirlisi ile tez vakkitte :)
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun cemre kardeşim inan dün akşam duamdaydın rabbin tez vakiitte sana yetişsin inşallah amin....
saol kardeşim allah razı olsun
15 yunus peyganberimizin duası
100 besmele çektim hediyemdir.
allah tez zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah amiiiiiiiiiinnnn18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşim.inşallah duaların ,bizlerin sıkıntısının da geçmesine vesile olur inşallah aminnnnnnnnnnnnn
amin kardşm azına kalbine yüregine sağlık...rabbim gönlündekini ve gönlümüzdekini bizlere nasip etsin..rabbim edilen duaları peygamber efendimizin duaları derecesnde kabul etsin.amin
allah razı olsun .Allah kabul etsin.amin amin amin
amin kardeşim.inşallah duaların ,bizlerin sıkıntısının da geçmesine vesile olur inşallah
amin ALLAH kabul etsin sagol dua dostum gönlüne diline saglik
amin amin allah kabul etsin kardeşim. allah senden razı olsun.gönlünde ki muradı versin
amın amın amın alllah razı olsun rabbım senınde tez vaktte gonlune gore versın ne derdın varsaa
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.