dostlarım işim yok arıyorum bana dua gönderin.amin.
iş bulmak için dua biliyormusunuz yada mülakata gitmeden okuyacağım bir dua
(10 mesaj) (6 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Canım ya bende birara iş bulmak için dua aramıştım fakat maalesef işle ilgili bir dua bulamadım
Fakat kardeşim seninle bildiğim bir hadisi paylaşmak isterim"Kim istiğfarı çoğaltırsa Cenabı Hakk onun için hertürlü üzüntüden ferahlık ve her türlü darlıktan çıkış nasip eder ve onu hiç beklemediği yerden rızıklandırır"
İstiğfar duası
Estağfirullah el azim ellezi lailahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyh17 yıl önce gönderildi # -
var iş için dua var
7 gün boyunca okunuyo kardeşlerim17 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.
RIZIK - KISMET AÇIKLIĞI icin cok etkili bir salavattir...Yasin okuduktan sonra ve namaz sonralarinda okunmasi önerilir...Ama hic birini yapamiyorsan oku bol bol derim...Peygaberimizin hürmetiyle acilsin yollarin insalalh.Amin.
17 yıl önce gönderildi # -
"Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"
sağoolun dostlar işsizlik çok zor gerçekten
sağoolun dostlar işsizlik çok zor gerçekten
kardeş ya mukaddim de ya mukaddim...öne geçiren demek...184 kere bunu söle...allah yardımcın olsun allahın 99 isminin her birini 100 er kere zikret...benden sana 10 ihlas...
sağol fettan kardeşim allaha emanet ol
inan allah yardımcın olsun. işsizlik çok zor bunu yaşayan bilir. dilerim rabbimden sana bi iş kapısı açsın.allaha emanet ol
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.