BEN KENDİMİ HİÇ İYİ HİSSETMİYORUM BİRYERİM TUTMUYOR GÖZLERİMİ AÇAMIYORUM ARA ARA BAŞIM DÖNÜYOR LÜTFEN DUA OKURMUSUNUZ BANA NAZARDA OLABİLİR BENDE OKUYORUM KENDİME YA HİÇBİRŞEYİM YOKTU BİRDEN GELDİ ÇOK SAĞOLUN BEKLİYORUM DUALARINIZI
ARKADAŞLAR HASTAYIM DUA İSTİYORUM
(25 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
GEÇMİŞ OLSUN HAZİRAN KARDEŞİM 100 ŞAFİ OKUYOM RABBİM HASTALIĞINI HAFİFLETSİN İŞAALAH AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
ahh canim benim kiyamam. 100 YA SAFI gönderiyorum.
rabbim acil sifa versin insallah.
haziran canımm geçmiş olsun. allah acil şifalar versin
canım fundam çok geçmiş olsun güzelim dua yolluyorum sana şimdi bolca...rabbim ulaştırsın..
100ŞAFİ OKURUM İNŞALLAH KARDEŞİM SENİN İÇİN
ALLAHIM HAYIRLI ŞİFALAR NASİP ETSİN BÜTÜN HASTALARA VE SANA18 yıl önce gönderildi # -
geçmiş olsun hazirancığım rabbim şifa versin
canım yaa gecmıs olsunnnnn allah sıfa versın
sağolun arkadaşlar inanın gözümü açtım biraz olsun ama sersem gibiyim hepinizden allah razı olsun çok iyisiniz.......handan abla ben pınar funda değilim:)
GECMIS OLSUN 3 IHLAS 1 FATIHA ve
7 kezVe in yekadülleziyne keferu leyüz liguneke biebsarihim lemma semi uz zikre ve yekulune innehü le mecnun.Ve ma hüve illa zikrun lil alemin. Amin
SIFA OLSUN KARDESIME ama bir DOKTORADA görün bence!!
sağol canım bugün hastalandım geçmezse gidicem doktora ilgin için sağol
Hazirancik hastami oldun..??? sana dua edeyim Ayetel Kürsi okuyorum.....aaa Derinde cok hasta..herkes hasta oluyor ne bu böyle koruyun kendinizi birazcik bol cay ic...bitki caylari ...dua ediyorum simdi sana....gecmis olsun .
sağol zez canım dostum herkez hasta ya salgın herhalde allah razı olsun hepinizden
canım yaa ne oldu sitemize bende aynen öyleyim =(
ALLAH SIFALAR VERSIN INSALLAH AYETEK KURSU OKUDUM ALLAH UZERINDEI NAZAR VARSA NAZARI KALDIRSIN HASTA ISEN SIFA VERSIN INSALLAH HAZIRAN KARDESIM AMIN
felak ve nas okudum
Allah sıfa versın hazıran18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifalar versin. Geçmiş olsun. Allah çaresiz hastalıklardan korusun cümlimizi. AMİN AMİN AMİN..
allah yardımcın olsun kardeşim senin için bende 3 fatiha 3 ihlas okuyorum rabbim tez zamanda durumunu iyiye çıkarsın şifa versin sana
Rabbim şifalar versin. Geçmiş olsun. Allah çaresiz hastalıklardan korusun cümlimizi
"Yâ Selâm" Her kim bu ismi 161 kere hasta üzerine okusa o hasta sihhat bulur.ALLAH sana acil sifalar versin
Hazirancık Hasta olmuşsun öyle mi??
Şimdi sana ne desek hastalık mastalık kalmaz acaba:))kusura bakma bu gün biraz fazla ciddiyetimi kaybettim de ondan böyleyim...
Senin için tam 3 ayetel Kürsi okuyorum Rabbimize...
Rabbim dermanı olmayan dert vermesin,hepsigeçer gider...
Uyu ki iyileş, Şifayı Rabbimiz versin inşallah yarına kadar,
sen de kendine iyi bak ama...18 yıl önce gönderildi # -
"Yâ Selâm" Her kim bu ismi 161 kere hasta üzerine okusa o hasta sihhat bulur.ALLAH sana acil sifalar versin
RABBIM sana sifalar ihsan eylesin güzel kardesim
amiin
INSIRAH suresini okuyorum
RABBIM ulastirsin
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah tez zamanda şifa versin inşallah. fatiha ve ihlas şerif okudum.Amin
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize allah razı olsun biraz daha iyim sizin sayenizde.......ayşe ablacım sen biliyosun nediceni benim derdimi:)yok ama ya onunlan ilgisi benim üzerimde ya nazar vardı yada başka bişey ama şuan allaha şükür daha iyim canlarım beni düşündüğünüz için sağolun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.