Cümleten hayırlı akşamlar,konu başlığındada belirtiğim üzere annem kemoterapi aldığı için zor dakikalar geciriyor şuanda dualarınıza muhtacız şu kritik saat ve günleri inşallah dualarınızla rahat atlacak sizlerden gelecek duaları bekliyoruz teşekkür ederim
ANNEM KEMOTERAPİ ALDI ZOR ANLAR GECİRİYOR ALLAH RIZASI İÇİN DUA
(26 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yar ve yardımcısı olsun 100 besmele ve 100 şafi okuyacağım .inşallah acılarını hafifletir
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa sürede şifa versin.
Ya Rabb! sen dostlarımızın kalbini ferahlat onlara huzuru tattır.
3 ihlas hediyemdir.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa sürede şifa versin.21 Fatiha 21 Ayetel Kürs-i okuyorum Rabbim kuvvet versin sagligi geri gelsin insallah.Amin.
Allah acil şifalar ve afiyetler nasib etsin amin amin amin
3 Ayetel Kürsi
3 Fatiha
3 İhlas
Rabbim acil şifalar versin. Amin18 yıl önce gönderildi # -
3 ayetel kürs-i
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin.18 yıl önce gönderildi # -
GLEN cim Rabbim şifa versin tez zamanda.. Sağlığına kavuştursun..benim de anneannem geçen yıl uzun süre kemoterapi aldı...elhamdülillah şuan turp gibi..Şifa Rabbimizden..Olmazlar olur yapan O'dur..Dua ve sabırla tedavisi inşallah güzel sonuçlar verir..dua ile..
Allah yardımcınız olsun şifa versin. Çok bilgili değilim ama hastanede kaldığım 10gün boyunca hep Ya erhamerrahimin çektim. Hem iyileştim şükür hem kuvvet aldım. Allah yardımcınız olsun şifa versin.
15 yunus peyganberimizin duası
30 ya şafi
30 besmele
30 kelime-i tevhid hediyemdir alah tez zamanda şifa versin kardeşim annenize amiiiiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH IM SEN SAFI ISMINLE BU ABLAMIZA SIFALAR VER SUPHESIZ DERTDE SENDEN DERMANDA SEN ACILARI DINDIRENSIN AMIN ALLAH SIFALAR VERSIN TEZ ZAMANDA KARDESIM ALLAH DAYANMA GUCU VERSIN AMN
YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN 3İHLAS 3FATİHA18 yıl önce gönderildi # -
rabbim acil şifalar versin kardeşim bu zor günlerinizde yardımını esirgemesin üzerinizden inşallah
Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın." (8)
amin amin amin rabbim tez zamanda yardımcınız olsun annenize benden 100 ya şafi rabbim şafi ismiyle tecelli etsin
Hepinizden ALLAH razı olsun
3 ayetel kursı
3ıhlas
3fatıha
Rabbım acıl sıfalar versın güç kuvvet versın ınsallah amın amın amın18 yıl önce gönderildi # -
33 YA ŞAFİ
Şafi olan RAbbimiz acil şifalar versin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Hepinizden Allah binkere razı olsun dostlarım hepiniz çok iyisiniz Allah sizlere hiçbir acı sıkıntı göstermesin .Amin
ALLAH annene ve tüm şifaya ihtiyacı olanlara şifa versin,yardım etsin inşallah.Aminnn
Yüce Rabbim çokbüyük herşeye kadir Herkeze yardım etsin inşallah tez zamanda anneme ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin.AMİN
aminnnnnnnnnnn canım annen için dua edicem canım inşallah teyzemize ulaşır allah kabul eder........allah acil şifalar versin
rabbim hastanıza acil şifalar ihsan etsin inşallah 50 ya şafi yolluyorum rabbim sabrınızı artırsın inşllah amin...acil şifa versin allah'ım amin..
rabbim acil şifalar versin kardeşim.50 ya şafi yolluyorum
allah acıl sıfalar versn rabbımı derdının dermanını tez versın dualarım senınle kardesım her namazım arkasında ısımlerınızı zıkredıyorum allahım kabul etsın
100 YA ŞAFİ
11 YUNUS DUASI BENDEN ALLAHIM ŞİFA VERSİN YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.