ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN..BIR ADIM BANA YAKLASTI SEVDIGIM..4444 TEFRICIYE OKUTTUM HER GUN YALVARDIM ALLAHA NE OLUR TAMANIMA ERSIN DUA EDIN..
DUA DOSTLARIM CIGDEM BEN.SEVDIGIME KAVUSMAK UZEREYIM
(17 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM SENİ YARDIMSIZ BIRAKMASIN.YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hepınızden
yarabbim çok güzel bir haber allahım tamamına erdirsin inş.mutlu olasın
Allah tamamına erdirsin şu anli mutluluğunu çoğaltarak daim etsin.amin amin amin.
Allah tamamini erdirsin Cigdemcim
Insaallah benim okudugum tefriciyeler de kabul olunur Yarabbim
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Çok sevindim.Çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah. Elhamdülillah. Harika bir haber.hadi daha güzel haberler bekliyoruz.:)
çok sevindim ablam allah tamamına erdirsin senin için bu gece dua edecem rabbim ne muradın varsa versin
RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN isteyenlere de bir an önce nasip etsin inş
Çiğdemcim Allahıma çok şükür, ya nasıl sevindim sana anlatamam bitanem benim. Yer gök dua ile duruyo, darısı başımıza :)Allah daim etsin, hayoırlısı ile tamamına erersin inşallah sevdiğinl canım kardeşim.
çok sevindim çiğdemcim.ALLAH seven kalpleri mutlaka kavuşturur.
canım bende bu habere çok sevindim rabbim sevenlerin yardımcısı olsun
HEPINIZDEN ALLAH RAZI OLSUN..ALLAH DULARIMI YALVARMALIRIM KALBU LETTI BIR ADIMDA OLSA BANA YAKLASTIRDI ONU..INSALLAH SAHA IYI HABERLER VERIRIM SIZE VE SIZDENDE BEKLERIM BOYLE GUZEL HABERLER..ALLAH INSALLA KABINIZE GORE VERSIN..AMIN AMIN..SIZI COK SEVIYORUM..
HEPINIZ O KADAR IYISINIZ KI MESAJLARINIZ GORUNCE AGLAMAYA BASLADIM.AMA SIMDI IYIYIM..MUTLULUKTAN OLSUN TUM GOZYASLARIMIZ INSALLAH...
Kardeşim sanki benim dileğim olmuş gibi sevindim. İşallah Rabbim tamamına erdirir.duaya devam.Rabbim tamamına erdirsin işallah.
İNŞALLAH KAVUŞURSUN
ne kadar çok sevindim ne güzel sevenlerin kavuşması rabbim tamamına erdirsin inşaallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.