dostlarım siteye ilk geldiğim gece kendimden biraz bahsetmiştim. 10 yıl önce 3 ay süren bir evlilik (denirse) yaşadım. sürekli dayaktan 2002 yılında daha önceki darbeler yüzünden beyin kanaması geçirdim. sonra geçti hiç iz kalmadı. şimdiyse iki gündür aynı bölge yeniden beni rahatsız ediyor. yarın doktora gidip mr çektireceğim. korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. bu gece içim çok sıkkın. evdekilerede bir şey söyleyemedim. sizinle paylaşmak istedim. allah neyi nasıl isterse öyle olur biliyorum hayırda ondan şerde ondan. daha fazla bir şey yazamayacağım. sadece paylaşmak istedim. allah hepinizden razı olsun. iyiki hayatıma girdiniz...
aynı şeyleri yaşamak istemiyorum... (neden37)
(22 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah acil şifalar versin kardeşim, inşallah korktuğunuz şeyler çıkmaz ve hayır haberleriyle dönersiniz amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim Rabbim acil şifalar versin..Belki stres sebebi iledir..ciddi bir şey yoktur..hemen kendini salma bence..umarım tertemiz çıkar sonuçlar..Rabbim şifa versin..Dualarda olacaksın...selam ve muhabbetle..
15 yunus peyganberimizin duasını okudum hediyemdir kardeşim mevlam sıkıntılarını tez zamanda giderir inşllah amiiiiiiiiin
Kiyamam ben senin korkuna hic üzülme ve endiselenme hic bir sey cikmaz insallah..bazen operasyon yerleri öyle agri sizi yapar..hepimizde var dikisler bicikler ...Rabbim iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin moralini yüksek tut..olmayan seye üzülme..Dua edecegim sana...simdi yüregine 100 besmele yolluyorum mis gibi dag kokulariyla gelsin:-)) sükürlerini duyalim.
CANIM KARDESIM YUREGINE FERAH TUTU INSALLAH ALLAH SANA KOTU DEDIGIN SEYLERI YASATMASIN UNSALLAH SONUCLAR IYI CIKAR SENDE SEVINIRSIN HEPIMIZ ISTE BIRSEYLERLE SINANIYORUZ ALLAH DAYANMA GUCU VE SIFALAR VERSIN SANA ALLAHUMME YA SAFI ALLAH IM SEN BU KARDESIMIZE SIFA VER SONUCLARI ISTEDIGI GIBI CIKSIN SEN DERTLERE DERMN OLANSIN AMIN
geçmiş olsun dua dostum yüreğin ferah olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin hastaneden rabbim acil şifalar versin sana 100 ya şafi okuyorum rabbim şafi hürmetine yardımcın olsun allaha emanet ol
rabbim şifalar versin.. inşallah hayırlı haberlerini alırız kardeşim
Rabbım sen dua dostumu her türlü hastalıktan beladan musıbetten esırge koru esırge
güç kuvvet ver ona amınnn
ınsallah önelı bısı degıldır kardesım ıçını ferah tut Rabbıme emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun ablacım. İnşaAllah korktuğun gibi değildir. Hayırlı haberlerini alma ümidiyle dualarımdasın ablacım.
canım ablam şimdi sana 1000 ya fettah çekeceğim...arkasıda gelecek...rabbim seninle..
inşallah iyi haberler verirsin yarın
İnşallah korktuğun gibi bişi çıkmaz.Allah yardımcın olsun..
yüreğini ferah tut inşallah birşeyin yoktur allah acil şifalar versin
Canım kardeşim Rabbim acil şifalar versin
ALLAH KORKTUĞUN ŞEYLERDEN SAKINSIN SENİ DOSTUM.İÇİNİ FERAH TUT. NE DİLERSEN O OLUR HAYIRLISIYLA BİR ŞEY ÇIKMAZ İNŞALLAH
10 yunus peygamberimizin duasını okudum yolladım iyi haberlerini alacağımızı umuyorum rabbimden canım kardeşim benim biz yazamasakta her kuran okumamda ismen zikrediyorum senide hiç üzülme sakın hayr da şer de allahtan bize düşen sabredip dualarımızla rabbime sığınmak inşallah iyi haberlerini alırız burdan selametle en emine emanet ol güzel kardeşim...amin...
DOSTLARIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. DUALARINIZLA BENİM YANIMDA OLDUNUZ. ALLAHTA SİZLERİ DARDA KOYMASIN. BUGÜN DR GİTTİM. PAZARETESİ MR ÇEKİLECEK. YA DA ANKARA YA GİDECEĞİM. ALLAH HEPİMİZE İYİ KADERLER NASİP ETSİN..
Kardesim nasilsin ????
neden37 kardeşim görmemiştim bu yazınıı rabbim yardımcın olsun inşallah temiz çıkarr korktuğun şey olmazz şimdi nasılsınn sonular nasıl çıktıı
Allah sifa versinn, sonuclar ne oldu ?
Ebu Said el-Hudri-r.anh- buyurur ki:
Cebrail Aleyhisselam, Resulullah –s.a.v- Efendimizin yanına geldi ve ‘’Ya Muhammed! Hasta mısın?’’ diye sordu. ‘’Evet’’ cevabını alınca Cebrail Aleyhisselam şu duayı okudu:
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’’18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.