CANLARIM ANNEM UYE OLACAK KATILACAK ODA BIZE BEN ZATEN HERGUN SIZDEN BAHSEDIP HAYIRLI DUASINI ALIYORUM SIZIN ICIN COK SIKINTISI VAR VE DUALARINIZ BEKLIYO HEPINIZDEN HADI CANLARIM ALLAHIM SIZINLE OLSUN HEP LEMAN
INCI TANELERIM ANNEM OLAN HAZRAM COK SIKINTIDA DUANIZI BEKLIYO
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH NE SIKINTISI VARSA ANNENIZIN BIR AN ONCE FERAHA CIKARTSIN INSAALAH
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim annemizi sevip sevirdirsin, yüreğine ferahlıklar ihsan eylesin.
hoşgeldin hediyesi olarak 3 ihlas okudum.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.
Gönlünün hep huzur bulması niyetiyle 11 ihlas okuyurum.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun canlarım aynı dıleklerle rabbım sızı de sevındırsın ınsallah en kısa zamanda kendı nıkı ıle gırecek aslında benden hergun takıp edıyo sızı dualar gonderıyo sızlere allahım yar ve yardımcınız olsun leman
selamlarımızı ve saygılarımızı iletirseniz bizden yana seviniriz kardeşim,
Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin,cümlemize anne babamızın hayır duasını nasib etsin, amin amin18 yıl önce gönderildi # -
başımızın tacı analarımız.allahım annemiz ve babamız bize nasıl merhamet ettiyse sen de onlara merhamet et yarabbi.AMİN
SEVGİLİ KARDEŞLERİM BANA OKDUGUNUZ BUTUN DALARINIZI KABUL ETSIN SIZLERDENDE ALLAH RAZIOLSUN
subhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahü ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym
Leman ablacım..Rabbim anneciğimizin gidermediği sınıkıntısını bırakmasın...Kalbinin ve omzunun yükünü alsın..Rabbim razı olduğu kullarından eylesin..lütfen o da bizler için dua eylesin..
ANNENE 150 LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
yolluyorum 99 derde devadır en küçüğü sıkıntıdır...inşallah duam sıkıntısına derman olur18 yıl önce gönderildi # -
10 elham..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.