Kadriye kardeşim Rabbim hayatında hep güzelikler ihsan eylesin.
11 ihlas ve bu resim:

hediyemdir.
Kadriye kardeşim Kadir amcamın gülünü kıskanmış :) Resim ekleme husunda bilgi verilecektir inşaallah.
Kadriye kardeşim Rabbim hayatında hep güzelikler ihsan eylesin.
11 ihlas ve bu resim:

hediyemdir.
Kadriye kardeşim Kadir amcamın gülünü kıskanmış :) Resim ekleme husunda bilgi verilecektir inşaallah.
Yasin Kardeşim inanın beni çok mutlu ettiniz çok sevindirdiniz :)
Rabbim sizide sevindirsin sizinde yar ve yarımcınız olsun
Birilerinin sizin için dua etmesi size kıymet değer vermesi çok güzel bir duygu
Kendimi birden kıymetli ve değerli hissettim, zaten ismimde kıymetli değerli manasını taşıyor
İnşallah ömür boyu Allahımın katındada Rabbimin sevdiği kullar yanında da kıymetli değerli olurum vede İnşallah kıymet değer bilen biri olurum
Rabbim sizide katında kıymetli değerli eylesin, kıymetinizi değerinizi bilecek hayırlı bir eş nasip etsin, dünyada da ahirette de iyilikler güzellikler ihsan etsin...AMİN
Ben sizden dua istemeyi unutmuştum hatta mesajı yolladıktan sonra aklıma geldi keşke duada isteseydim demiştim ama siz dua etmeyi unutmamışsınız Allah razı olsun
İnşallah bütün kardeşlerimiz hayırlısıyla tez zamanda sıkıntılarından kurtulur hep beraber gülümseriz :) :) :)
Allaha emanet olun-Dualarımda olacaksınız İnşallah
kadriye kardeşim inşallah hep böyle mutlu olursun rabbim üzmesin aizi inşallah her okumamda ismen duamdasınız rabbime emanet olun amin...
Rabbim her daim afiyet ihsan etsin inşallah
ALLAHIM İKİ CİHAN ALEMDE SİZLERİ VEDE DUA DOSTU KARDEŞLERİMİ GÜLDÜRSÜN İŞAALAH RABBİM SANA OKUDUM DUA İÇİN KALBİNE FERAHLIK VERSİN
aminnnnnnn
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.