BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ey ismi deva, zikri şifa ve itaati zenginlik olan Allah’ım! Sermayesi ümit ve silahı ağlamak olan bizlere merhamet et!
Allah’ım, Senden bizlere doğru iman, güzel huy, afiyet ve sağlık ihsan buyurmanı diliyorum.
Allah’ım Sen’den yardım ve kurtuluş dileyen ve huzurunda korkudan titreyerek günahlarını itiraf eden aciz kullarız. Aciz kullar olarak Sana yalvarıyor, boynu bükük bir aciz olarak Sana sığınıyoruz.
Ey Rabbimiz! Bizlere dünyada iyilik, ahirette de iyilik ver, bizi cehennem azabından koru.
ALLAH’IM, bizlere gözümüzü aydınlatacak eş ve zürriyetler bağışla, namazı devamlı kılanlardan eyle. Dualarımızı da kabul eyle. Hesap günü beni, annemi, babamı ve bütün Müslümanları bağışla. Hayat şartlarımızı kolaylaştır. Borçlarımızı ödemede kolaylık ver. Hastalarımıza şifa ver. Uzakta olanlara selamet ver. Gönüllerimize ferahlık, kalplerdeki kin ve nefreti gider. Düşmanlarımıza karşı yardımcımız ol Allah’ım…!
Ya Rab ! Bize daima helal olan şeyleri nasip et ki harama düşmeyelim İbadet ve taatınla meşgul et ki günah ve isyana düşmeyelim. Lütuf ve ihsanını esirgeme ki senden başkasına muhtaç olmayalım
Ey Bağışlaması bol rabbim! Bizi bağışla, Şüphesiz sen çok affedicisin, Affetmeyi seversin bizi affet.
Ey merhametlilerin en merhametlisi Rahman ve Rahîm olan Allah’ım ! Salat ve Selâm Efendimiz Hz. Muhammed (s.a..s)’in ve O’nun âl ve ashabı üzerine olsun. Hamd ve senâ ise Âlemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur.
Yüceler yücesi mevlam bu mübarek sabahların yüzü suyu hürmetine,seherde açılan güller,seherde uyanan gözler ,seherde semaya kalkan eller,aşkın ile yanan kapler yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarımın dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Ya Rabbim.Rahmetini,merhametini üzerlerinden eksik etme.Nur yağdır nur yağdır nur yağdır üzerlerine.
AMİN.AMİN.AMİN.
AMİN.AMİN.AMİN.RABBİM KABUL EYLE(RABİNUR)
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Yüceler yücesi mevlam bu mübarek sabahların yüzü suyu hürmetine,seherde açılan güller,seherde uyanan gözler ,seherde semaya kalkan eller,aşkın ile yana kapler yüzü suyu hürmetine tüm dua dostlarımın dualarını hayırlısı ile katında makbul eyle,hayırsız olan dualarını hayra çevir Ya Rabbim.Rahmetini,merhametini üzerlerinden eksik etme.Nur yağdır nur yağdır nur yağdır üzerlerine.
AMİN.AMİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
"Allah'ım sen benim Rabbimsin, ben ise senin nacar kulun!
Yaratan Sensin, yaradılan benim.
Rızık veren Sensin, rızıklandırılan benim.
Mülk sahibi Sensin, kul ve köle benim.
Aziz Sensin, zelil benim...
Zengin Sensin, fakir benim.
Diri Sensin, ölü benim.
Baki Sensin, fani olan benim...
Kerim Sensin, hakir(zelil) benim...
İyilik yapan Sensin, suçlu ve günahkar benim..
Affedip bağışlayan Sensin, günah işleyen benim...
Büyük ve yüce Sensin, küçük ve değersiz benim...
Güçlü ve kuvvetli Sensin, zayıf ve güçsüz benim.
Veren Sensin, isteyen benim.
Her şeyden emin Sensin, korkan benim...
Cömert Sensin, muhtaç ve fakir benim.
Dualara cevap veren Sensin, dua edip isteyen benim..
Şifa veren Sensin, hasta benim...Her türlü noksan sıfattan münezzeh ve
bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim!Günahlarımızı affet, hatalarımızı bağışla,
hastalıklarımaza şifa ver, ebediyen bizi rızana mazhar eyle.
Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisi..."
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahilazim ve bi hmadihi......
18 yıl önce gönderildi # -
Melegim Rabianurum,Rabbim seni sonsuz sevgisiyle sevsin ve yüregindeki tüm dileklerini hayirlisiyla, seni en mutlu edecek sekilde yasamani saglasin..Mutlulugun mutlulugum olcaktir Benim güzeller güzelim...yüregine varligina minnettarim.Rabbim seni cok güzel yaratmis MASALLAH.MASALLAH.MASALLAH..........
AMİN AMİN AMİN İNŞALLAH
amin ablacım Allah razı olsun amin
Her şeyden emin Sensin, korkan benim...
bütün kemal sıfatlarla muttasıf Rabbim!Günahlarımızı affet, hatalarımızı bağışla,
Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisibinlerce kere aminnnn.......
Allahım Rabbim zerrinim kurban olurum sana ,seni yaradana,senin mutluluğun benim mutluluğum,inşallah kurban olduğum mevlam tüm hayr kapılarını açsın sana ,Allahım seni sonsuza dek korusun,Rabbim Allahım seni en yüksek mertebelere ,en sevdiği kulları arasına katsın .Amin.Amin.Amin.
1 Fatiha ile.. AMİN.AMİN.AMİN.
Mevla kabul buyursun.İnşaAllah
Allah razı olsun.
Selam ve dua ile..Her şeyden emin Sensin, korkan benim...
Bunu rahmetinle ihsan eyle, ey merhamet edenlerin en merhametlisiAMİNNNNNNNNNNNNNNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.