O kadar yorgunum ki anlatamam ama değdi.
Bugün hastalığım için koşturduk canım Teyzemle .
Tetkiklerim yapıldı ilaç tedavisine başlandı eğer ilaç tedavisi ile tedavi edilemzse
o zaman başka bir müdehale yapşıcak ama Dr. Bunun için korkmana gerek yok.
Şuan endişe edilecek durum yok ortada dedi çokkkkk rahatladım.
Cumartesi günü de kan tahlilleri falan olacak.
Bunu sizinle paylaşıp bir iyi haberde benden demek istedim.
Bana duaları ile destek olan tüm kardeşlerime bir kez daha sesleniyorum.
Müthiş bir duygu idi o benim için yapılan duaları okudukça gözlerim dolu,dolu oldu hep.
Allah hepinizden razı olsun dualarınızdan, sevginizden,ilginizden.
Hepinizi ayrı,ayrı sevgi ile kucaklamak isterdim.
HEPİNİZ ÇOK SEVİYORUM.
Allaha emanet olun.
Amin.
Bir Güzel Haberde benden(Nimet)
(22 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Çok sevindim nimetabla,Allah kimsenin sağlığını bozmasın hastalara da şifa versin Rabbim çok büyük. sağlığını daim etsin inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
:)Abla bugün aldığımız ikinci güzel haber.Çok sevindim ablam canım ablam.Adı gibi bizlere bir nimet olan ablam.Hep sağlıklı ve mutlu olasın yavrunla beraber mutlu huzurlu hayırlı ve uzun bir yaşam süresin innşalllah.Canımm benimm
canım Ahretliğim ilaç tedavisi önerilebilir diye söylemiştim sana hatırladınmı ve telaş yok demiştim.neyse ben niye bunları söylüyorumki.çoookkkkksevindimmmmmmmmmm.Allahım sana sonsuz şükür SENİ HEPİMİZ ÇOK SEVİYORUZ BİTANEM.
Nimetçim gözümüz aydın Rabbim hepimizin sağlığını daimeylesin çok sevindim Rabbim nerde varsa ve sitedeki arkadaşlara yakınlarına şifa versin Ya şafi ya Allah Ya Şafi Ya Allah amin.
BUNU İFADE EDEBİLMEK ÇOK ZOR AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN Bİ SEVGİ DE BENDE VAR SİZLERE KARŞI.
KARŞILIKLI OLDUĞUNU BİLMEK NE GÜZEL ALLAHIM.
Ahretliğim doğru sölüyosunnn.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SIFA VERSIN SENIN HATIRINADA BIZLERI AFFETSIN
Nimet ablacım benim bak ben demedim mi sana inşallah hayırlı haberlerle geliceksin diye, çok şükür, :))
NİMET KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM İYİ HABERLERİNE BİR KAÇ GÜNDÜR SİTEYE DOĞRU DÜRÜS GİREMİYODUM BAZI NEDENLERDEN DOLAYI AMA İNAN BANA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDAYDIN SANA YEMİN EDRİMKİ DAHA BİR KAÇ SAAT ÖNCE ACABA NOLDU NASIL SONUÇ ALDIKI DİYE HE SENİ DÜŞÜNÜYODUM ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İYİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM RABBİM ŞAFİ İSMİNİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE İNŞAALAH DAHADA SAĞLIK VERSİN ALLAHA EMANET OL
YA ŞAFİ (ŞİFA VEREN)ADIYLA KUŞATŞIN HEPİMİZİ İNŞ
Nimet ablam Allahim daha da cok saglik versin insaallah
Sukur Yarabbim'e bugun aldigim guzel haber sayilari cogaliyor
Insaallah tum hastalarimiza da etmis oldugumuz dualar acil sifa bulmalarinda yardimci oluramin amin amin
Allahım sana binlerce kez şükrler olsunnn....sen büyüksün Rabbim sen yücesin...sen duaları geri çevirmezsin..seni çooook seviyorum ALLAHIM..
ablam canımsın gülümsün balımsın çok çok çok çok çok mutlu oldummmmmmm...Allahım seni Aileni ve Ümmeti muhammedi kazalardan belalardan hastalıklardan korusun inşaallah..amin
seni çok seven kızın Nuray........18 yıl önce gönderildi # -
ablam çok sevindim inşallah herşey daha iyi iyi olacak
Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
NİMET KARDEŞİM SEVİNDİRDİN BİZİ..ALLAH YARDIMCIN OLSUN .ALLAHIM ÇOK BÜYÜKSÜN ALLAHIM....
ablacım bugün hep güzel haberler alıyoruz maşallah.inşallah hergün böyle güzel şeyler duyarız.rabbim dertlerine derman versin.amin
çok sevindim allahım dualarımızı duydu allaha emanet ol kardeşim
Allaha şükür çok sevindim Allah şifanı versin inşallah dua şifa dileyen kardeşlerimizinde şifasını versin inşallah Allaha emanet olun B. RASİME
Amin
Çok sevindim ablam, rabbim sana ve tüm hastalara şifa versin inşallah. AMİN AMİN AMİN
SEVİNCİN SEVİNCİMİZ,SAĞLIĞIN SAĞLIMIZDIR DEĞERLİ DOSTUM.ŞÜKÜRELHAMDÜLİLLAH.ALLAH DİĞER ŞİFA BEKLEYEN DOSTLARIMIZA DA MERHEMETİYLE MUAMELE ETSİN.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
ilk önce senin adına çok sevindim kardeşim.rabbim seni nasıl mutlu ettiyse bütün hastalarada senin sevincini yaşatsın.amin.amin.amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.