sevgili dua dostlarım amcam yıllardır içki içiyor ve ailesinde huzur yok. hergünleri büyük bi sıkıntıyla geçiyor.karısı abdestli namazlı bi kadın çok sabrediyor.artık yengemin namaz kılmasınada karışıyor amcam yani hiç huzurları kalmadı ve yengem tansiyon hastası oldu.amcamın içkiyi bırakıp doğru yolu bulması için dua edelim dostlarım allah razı olsun.rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın...amin
AMCAMIN İÇKİYİ BIRAKMASI VE DOĞRU YOLU BULMASI İÇİN DUA EDELİM DOSTLARIM(EBRUE)
(12 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İÇKİ KUMAR VE KÖTÜ ALIŞKANLIKLARI BIRAKTIRMAK İÇİN
Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun.
ve etıyullahe ve etıyur rasule vahzeru.fein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel belağulmübin.Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.ve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem.hiç bir şey yapamazsan bence,perşembe gecesi suya 41 kez oku 7 kez içmesini sağla fazlada içerse zararı olmaz,eşinin içkiyi bırakması için anne ismiyle beraber telaffuz ederek güzel niyet et canım
Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere "Yâ Vehhâb" dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir.
Ben bir kez okudum yengeniz bol bol okusun.Rabbim yar ve yardimcilari olsun. Bu dua Dua kitabindan alintidir.
18 yıl önce gönderildi # -
EL HADİ EL HADİ EL HADİ
YA RAB HİDAYET KAPILARI AÇAN SENSİN
ISLAH EDEN SENSİN
VESİLELER GÖNDEREN BAKTIRAN GÖRDÜREN KABUL ETTİREN SENSİN
ONUN İÇİN HİDAYET VESİLELERİ GÖNDER
GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN İYİ BİR AKIL VER
TEVBE KAPILARIN SONUNA KADAR AÇIKKEN ONADA O KAPIDAN GİRİP
SENİ BULMAYI VE GÜNAHLARINDAN SIYRILMAYI NASİB ET
ONU ALKOLÜN VERDİĞİ SARHOŞLUKTAN KAPANAN GÖZLERDEN ARINDIRIP
SENİN RIZAN VE GERÇEK PİŞMANLIK İFADESİ OLAN GÖZ YAŞLARI AKITAN GÖZLER VER
ONUN YAPTIĞI KÜÇÜCÜK BİR İYİLİK HÜRMETİNE ONU DOĞRU YOLA ÇEVİRONU SANA ÇEVİRAMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
allah razı olsun zez kardeşim çok sağol paylaşımın için....
Şeytanı Korkutan DUA
Muhammed b. Vasi her sabah namazına müteakip şöyle dua ederdi.
" ALLAH(c.c)'ım Sen bize bir düşman musallat ettin ki o ve maiyyeti bizi ve kusurlarımızı görür, fakat biz onu göremeyiz. ALLAH(c.c)'ım, onu rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizdende onu mahrum et. Afvından ümidini kestirdiğin gibi bizdende ümidini kestir. Rahmetinle onun arasını uzaklaştırdığın gibi bizimlede onun arasını uzaklaştır. Zira muhakkak ki senin gücün her şeye yeter sen her şeye kadirsin."
Bu zat bir gün mescide giderken şeytan karşısına çıktı ve;
- Beni tanıdınız mı ? diye sordu
Muhammed ;Hayır bilemedim kimsiniz dedi
İblis ; Ben İblisim deyince
Muhammed ;Ne istiyorsun diye sordu
İblis ;Senden ricam şu istiazeni başkalarına öğretme, bende bunun karşılığı olarak sana dokunmam dedi.
Muhammed b. Vasi ; Andolsun ben bunu herkese öğretirim. Sende elinden geleni yap dedi.(alintidir)
amin dost kardeşim allah razı olsun rabbim tüm aile geçimsizliği yaşayan kullarına yardım etsin doğru yola sevketsin amin...
ebrue kardesim burda dua etmek ve bildikerimizi paylasmak icin variz...bir dua neleri degistirir biliyorum...Sendende Allah razi olsun.Rabbim yardimciniz olsun amcaniz seytandan uzaklasssin insallah.
amin kardeşim inan bunu çok yürekten istiyorum inşallah doğru yolu bulur
sağolun dua dostları topiğime ilgi gösterdiğiniz için amcam için dua istedim sizden bir yuvanın kurtulması için ama zez ve dost kardeşimden başka ilgi gösteren olmadı.burada gerçekten aşk meşk olaylarına daha çok dua ediliyor bunu anladım.allah razı olsun yinede herkesten dualarımdasınız....
topicleri okuyorum ama herkese cevap yazmiyorum. duami da eksik etmiyorum canim. öyle düsünme eminim icinden herkes duasini ediyor yazmasa bile.
allah amcanin ve ailesinin yardimcisi olsun.
Ben topic' i şimdi gördüm, çok özür dilerim.
500 El- Hadi
100 Besmele
33 İhlas ile;
YA RAB HİDAYET KAPILARI AÇAN SENSİN
ISLAH EDEN SENSİN
VESİLELER GÖNDEREN BAKTIRAN GÖRDÜREN KABUL ETTİREN SENSİN
ONUN İÇİN HİDAYET VESİLELERİ GÖNDER
GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN İYİ BİR AKIL VER
TEVBE KAPILARIN SONUNA KADAR AÇIKKEN ONADA O KAPIDAN GİRİP
SENİ BULMAYI VE GÜNAHLARINDAN SIYRILMAYI NASİB ET
ONU ALKOLÜN VERDİĞİ SARHOŞLUKTAN KAPANAN GÖZLERDEN ARINDIRIP
SENİN RIZAN VE GERÇEK PİŞMANLIK İFADESİ OLAN GÖZ YAŞLARI AKITAN GÖZLER VER
ONUN YAPTIĞI KÜÇÜCÜK BİR İYİLİK HÜRMETİNE ONU DOĞRU YOLA ÇEVİRONU SANA ÇEVİRAMİN AMİN AMİN BİNLERLE AMİN
RABBİM HİDAYET ETSİN..RABBİM ONA HİDAYETİ HAK ETMESİNİ SAĞLAYACAK İNCE BİR AKIL VE SALİH AMEL NASİP ETSİN..
RABBİM BİZLERİ YOLUNDAN AYRI KOMA!!!18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.