Cennet burdamısın
Çağrı
(12 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
evet yıldız ablacım burdayım ??
18 yıl önce gönderildi # -
cennetçiğim şöyle bir şey düşündüm sıraya koyup her gün birimiz için hepimiz kaç kişiysek ogün veya gece aynı saatlerde olursa daha iyi olur zannediyorum Kenzül Arş duasını okuyalım ne dersin?Nasıl organize ederiz
İyi olur bence...
BENDE KATILIRIM İNŞAALLAH...
EYVALLAH..
valla ben olur derim Yıldız abla, ama yarın şu yasin bitirmemiz varya o bi bitsin , Kadir Baba onn bitirme duasını yapıcak inşallah, Sonrada senin bu hayırlı teklifini sunarız dostlarımıza olur mu ablacım.
Tamam canım cuma yasin duamız bitsin organize ederiz .Sana 10.000.ihlas başlıyorum bu gece 9.500 yapınca haber vericem 500 paylaşılsın çok nefes olsun diye Rabbim inşallah tez saatte muradını verir amin.
gerçekten mi yıldız ablam, ya inna nasıl mutlu oldum anlatamam, hayırlı bi yuva kurmak istiyorum ablacım tez zamanda hayırlı bi eş ile,, yıldız ablacım yaa allah gani gani kabul etsin,Allahım ne muradın varsa versin...bu gece senin için her zaman olduğu gbi çok dua edeceğim canım ablam
ben de her dua da varım arkadaşlar. hepiniz için herşeyi okurum.
çok iyi fikir
burda kaç kişi varsa her birininin adına yapmak çok hoş olur (herkesin dileğine göre)
yalnız herkes bilmeyebilir bazı duaları bende mesela tefriciyeyi bilmiyorum o yüzden alıp okuyamadım bazı kardeşlerimize....
burda bende varım18 yıl önce gönderildi # -
MÜKEMMEL OLUR DERİM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.