canlar sınavımı kazanmalıyım...allah rızası için fetih suresi istiyorum...ne olur din kardeşlerim...
fetih suresi istiyorum allah rızası için...
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sizler beni yalnız bırakmazsınız...
18 yıl önce gönderildi # -
Ben okurum kardeşim, sen ve senin gibiler için dualarımdasın her daim, hayırlı haberlerini almak duasıyla,
Kal Sağlıcakla18 yıl önce gönderildi # -
fettan kardes ıns senın ıcın okurum ben dostum merak etmeee allah kabul etsınnnn tabıkı yanlız bıarkmam
dostlarım sağolun...neolur beni yalnız bırak mayın...
sana okudum rabbimin güzel isimleri ile diyorumki kalbin ferağolsun imtahanın en güzel geçsin işaalah fetfan kardeşim allah kabul etsin
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN...ÇOK DARDAYIM...RABBİMİN BU MAVEVİ İMTİHANINI KAYBETMEK İSTEMİYORUM...ALLAH RAZI OLSUN...
canım benim sana okuyacağım inşallah kazanırsın. ben sana inanıyorum allahın izniyle onun yardımıyla kazanacaksın. ve seni ziyarete geleceğiz inşallah...
inşallah...allah razı olsun....
fettan kardeşim bende bu gün ikindi vakti okuyacağım sana ve tüm dua dostu mümin kardeşlerime sen içini ferah tut her okumamda duamdasın kardeşim selametle...
OY HANDANEMRULLAH NASILSIN...RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN İNSALLAH.TÜM HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ....ALLAHA EMANET OLUN..SIKINTILARINIZ SON BULSUN İNSALLAH SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM YAAA :))))
bende okurum kardesım allah kabul eder ınsallah sınavını kazanırsın
okudum kardeşim allah kabul etsin. inşallah sınavını kazanırsın
Fettan aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim..Rabbim bizi muvaffak eylesin..Okuduğum zaman buraya yazarım kardeşim..
allah razı olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.