ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN,ALLAH SİZLERİ İNANAMAYACAĞINIZ KADAR KOLAY VE TEZ FERAHA ÇIKARTSIN VE KAVUŞTURSUN.İKİ CİHANDA DA MUTLU OLUN İNŞALLAH AMİNNNN.
BİR MELEK SİZİN İÇİN DUA EDİYOR (derin)
(65 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allahım sen bize derin ve elif kardeşlerimizin kavuşmasını bir an önce göster. onlara ferah kapılar aç. suçsuz olduğunu görmeyenlerin gözünden sis perdesini kaldır yarabbim. hakkı hak et allahım. sana yalvarıyoruz. amin
18 yıl önce gönderildi # -
kimsesi olmayanın kimsesi Allah'tır
çaresi olmayanın çaresi Allah'tır
ümitleri tükenenin ümidi Allah'tır
yardım edilmeyenin yardımcısı Allah'tır
Karanlıklarda darda kalanlara dua edenlere icabet eden Allah'tır
güldüren ve ağlatan O'dur
umulmadık yerlerden yardımlarla sevindiren O'dur
sermaye verip zenginleştiren o'dur
sizi de korusun sevsin kollayıp gözetsin, kermeiyle şefkatiyle ummadığınız yardımlarla sevindirsin
duasız bırakmasın
amin amin
selam ve dualarla
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim cümlemizden ebedi razı olsun dua dostlarım,herzaman dualarda buluşmak dilegiyle Rabbim dostlugumuzu daimi kılsın amin amin amin..
RABBİM HER DAİM SİZİ SEVGİSİYLE KUŞATSIN KARDEŞİM VE ELİF KARDEŞİMİZ İÇİN RABBİM EN KISA ZAMANDA HİÇ UMMADIĞI YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN ....
SELAM VE DUA İLE.
Rabbimin güzellikleri hep sizinle olsun.
ALLAH RAZI OLSUN..18 yıl önce gönderildi # -
İnşallah kurban oldugum Rabbim hebun kardeşim hepimizin dileklerini hayırlısıyla verir hayırsızları hayra çevirir inşallah,bu gece yüzü suyu hürmetine Rabbim yapılan yapılıcak olan duaları sen katında kabul eyle amin amin amin..
**************ALLAH'IM**********
Allahım bizim için bu mübarek duaları okuyan melek kardeşimizi merhametinle şefkatinle kuşat.
kardeşim dualarımdasın.....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim razı olsun gülşen kardeşim gönlüne yüregine saglık,Rabbim bu gece hürmetine yapılan duaları katında kabul etsin amin amin amin..
iltifat et aç bendeni sevindir
nağmeler sun ruhuma ötelerin dilinden
sun,gönlümü saran hafakanları dindir!
sunduğun gibi naçarlara kendi dilindensensin o tek merhamtli,banada bir ihsan
lütfeyleyip yolumu otağına eriştir,
yol boyu her dönemecte nezdinden bir burhan;
sol gönlüme,ihsanın fakrıma yetiştiriç içe gurbetteyim yok gurbetlerin dibi
ağarsın ak günler,gelsin zulmetin eceli!
sensin bu gamnak gönlümün biricik sahibi
herkes gibi ne olur elifede tecelli!bekliyorum yeni bir vuslat heyacanıyla,
gönlüme o derin sevginin zevkleri insin.!
hep kanatlasın ruhum aşkının tufanıyla.
hicran mihverli ızdıraplarım bir bir dinsin!duyayım kalbimde tecelli ettiğim anı..
bakışlarım hep sonsuzun rengine boyansın!
göreyim şevkin vuslata döndüğü zamanı
isterse artık heryanım ateşlere yansın;yansınki o hal güneşe bile bir dengi su,
madde çözülüp mananın bağrında erimiş
ruh tecelli avında, gönülde kurumuş pusu..
hisler bir büyülü temaşa ufkuna ermiş.o yerde o anda başka hiçbirşey işitilmez
kulaklara çarpan ses duyguların bestesi;
saatler 'tik-tak',günlerde doğup batmak bilmez,
orada bir sihirli meltem sarar herkesi....aminnnnnnnnnnnnn melek yüzlü güzel gönüllü elif kardeşim bu dizeleri nacizane senin için tekrarladım rabbimden hayırlar diliyorum senin için. senin dolu dolu hediyelerinin yanında cok kücük ama kabul et rabbim sabrının mukafatını versin okuduklarını misli misli sana döndersin bütün adaletsizliklere ve kederlere karşı seni himayesine alsın şevkatiyle dualarını katında kabul buyursun dostum. senin için yüreğimizden çok güzel dua geciyor emin ol aramızda hangimizin amini daha hayırlı ve etkiliyse o amin yuzu suyu hürmetine rabbim dualarını kabul etsin kardeşim
dua
selametlik
huzur
sabır
selamla............(en kısa zamanda karşılıklı yazışmak dileğiyle elif kardeşim)18 yıl önce gönderildi # -
Olurmu nacizane tlay kardeşim altın bu yazdıgın o kapalı cezaevinde bunun degeri o kadar büyükki inan hiç tanımadıgı birinden bide geliyosa cennet demek,yazdıklarınızı çıktı alıp hep yolladım bugün mektubu geldi sevinçten birgün aglamış sıf sevinçten,
Rabbim böyle herzaman bize destek güç kuvvet olmayı nasip etsin inşallah amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN. NE KADAR BÜYÜK BİR YÜREK NE DENLİ BÜYÜK BİR GÜZELLİK. İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞUR DUALARIMIZA HEP BİRLİKTE AYNI MEKANDAN "AMİN" SESLERİNİZ YÜKSELİR.
ALLAHA EMANET OLUN "DUA DOSTLARIM.
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
allah milyonlarca kere razı olsun derin abi elifine bizden çoook çoook selam söyle allah razı olsun.yüregine saglık en kısa zamanda kavuşmanız dilegiyle 15 yunus peygenber duası hediyemdir =)
kardeşimizin gözünden hep sevinc gözyaşları dökülsün müjdeli haberleriyle bizleride ağlatsın inşaallah dua larda buluşmak ümidiyle eminlerin en eminine emanet olun
Rabbim razı olsun asmn kardeşim yüregine saglık abisi,tlay kardeşim şimdi dışarda rahmet var yagmur yagıyo halim yok ama kalktım okuyabildigim kadar okudum hepimizin dilekleri hacetleri muradları için yagmurda dualar makbuldur,Rabbim katında kabul etsin inşallah amin amin amin
dualarının hepsine canı gönülden aminnnnnn kardeşim ogüzel yüreğine sağlık saolasın rabbim senden ve seni yetiştirenden binlerce kez razı olsun dua ve selamla
:)Rabbim razı olsun tlay kardeşim ben artık uzanıcak hiç halim yok sizleride bırakmak istemiyorum ama gerçekten sanırım dinlenmeden düzelemiycem,dularımdasın dualarımdasınız
cevab yazamazsam anlarsınız nolur kusuruma bakmayın.cumanız mübarek hayırlı olsun hayırlı vesilelerle dolsun dostlugumuz daimi olsun inşallah amin amin amin..18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin amin aminnnnnnnnnn
ağzına yüreğine sağlık o kadar duygulandım ki anlatamam yaaa :=( gözlerim doluyo boşalıyo anlamadım ama çok garip bi duygu bastı üzerime...rabbim korusun seni elifcik bu güzel yüreğine tez zamanda ferahlık versin seni bizlerin yanına en önemlisi de seni bu kadar seven abimizin yanına tez zamanda kavuştursun dualarımızla hep senin yanındayız allaha emanet kalll18 yıl önce gönderildi # -
DERİN KARDEŞİM SANA VE MELEĞİNE ÇOK TŞK EDİYORUM O GÜZEL DUALAR İÇİN.İKİNİZDEN DE RABBİM BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.MEVLAM SİZİ TEZ VAKİTTE HAYIRLI VE UMUTLU BİRGÜNDE KAVUŞTURSUN.O GÜZEL GÜNÜNÜZÜN HBRİNİ BİZE VERMEYİ NASİP ETSİN RABBİM SİZE.İNŞALLAH BU SIKINTILI GÜNLERİNİZDE GEÇİCEK.BİLİYORSUNUZ Kİ BU DÜNYADA RABBİM HERBİRİMİZE FARKLI ACILARDA İMTİHANLAR VERMİŞ.SİZİNKİ DE BU SANIRIM.BU İMTİHANI HAYIRLISIYLA, GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KDR VE EN İYİ NOTLA GEÇMENİZ DİLEĞİYLE.SEN VE MELEĞİN ALLAH'A EMANET OLUN...YÜREKTEN DUALARIM SİZLER İÇİN...ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...
Amin ALLAH KAVUSTURSUN ; SIZEDE ACIL SIFALAR VERSIN insallah
rabbim kardeşimin yaptığı hayır duaları kabul etsin.en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah kolaylıklar versin iyilerle karşılaştırsın
Allah razı olsun gönlüne saglık kardeşim..amin amin amin amin aminnnnnnnnnn
Rabbimden gururumu yok etmesini istedim. **
Rabbim:
"Hayır.. Gurur benim yok edebileceğim bir şey değil , senin bırakabilceğin bierşeydir "dedi.Rabbimden sakat çocuğumu iyileştirmesini istedim.
Rabbim:
"Hayır. Onun ruhu sağlam, vücut o kadar önemli değil, o geçici bir şeydir."
dedi.Rabbimden bana sabır vermesini istedim.
Rabbim:
"Hayır. Sabır büyük acılar çekilerek öğrenilebilecek bir şeydir. Sabır
verilmez, hak edilir." dedi.Rabbimden beni mutlu etmesini istedim.
Rabbim:
"Hayır. Ben sadece nimetlerimi sunarım, mutlu olmak sana bağlı."dedi.Rabbimden beni çektiğim acılardan kurtarmasını; istedim.
Rabbim:
"Hayır. Çektiğin acılar günlük kaygılarının önemsizliğini anlamanı, onlardan
uzaklaşmanı ve bana daha çok yaklaşmanı sağlar."dedi.Rabbimden ruhumu olgunlaştırmasını istedim.
Rabbim:
"Hayır. Kendi kendine olgunlaşmalısın, ama meyvelerini alman için yardım
edeceğimden emin olabilirsin." dedi.Rabbimden hayatı; sevmemi sağlayacak her şeyi istedim.
Rabbim:
"Hayır. Ben sana hayatı vereceğim, böylece hayata dair her şeye sahip
olabilirsin." dedi.Rabbimden, rabbime duyduğum sevgiyi, başkalarına da duyabilmeyi istedim.
Rabbim şöyle dedi:
"Ohhh! Nihayet doğru bir şey istedin." Ruhu olgunlaşmamış bir kul allah 'a
hep "ver bana..." ile biten dualar eder, olgunlaşmış bir ruh ise "vermemi
sağla..." diye bitirir dualarını.rabbim sizleri birbirinize kavuştursun okudugunuz duaların yüzü suyu hürmetine sonsuza kadar sevginiz saygınız daim olsun inşallh sevgili elif ve derin kardeşim ... selam ve dua ile....
Günde 68 defa "YA MUHYİ" ismi şerifini okuyan haksız yere mahkum edilmiş ise hapisten kurtulur.. elifim her gün zikredecegim rabbimin mübarek ismini senin ve derin için....
amin. Rabbim kabul buyursun.Allah CC kendisinden razı olsun inşallah okunan dualar hürmetine Rabbim onu tüm sıkıntılarını mutluluğa çevirip felaha erdirir. Rabbim onu bir an evvel ordan kurtarsın amin.
selam ve dua ile.
elife özel selamlarımı iletmeni istiyorum derin. Allahın selamı üzerinize olsun.
Rabbim mucizeni göster,Rabbim Yüce mevlam herşeye gücün yeter.Kainatta şimdiye kadar edilmiş tüm dualar yüzü suyu hürmetine,sana açılmış Allah diyen tüm nur eller yüzü suyu hürmetine,Allah aşkıyla ağlamış gözler,yürekler yüzü suyu hürmetine,günahsız nur bebekler,nur çocuklar yüzü suyu hürmetine,Allahım elifimize,meleğimize tez zamanda hayırlısı ile mucizeni göster.Amin.Amin.Amin.Duamsının duamsın duamsın elifim.Rabbim seni korusun,Rabbim kendin için ettiğin duanı tez tez tez vakit hayırlısı ile kabul buyursun.Allahım seni sevdiğine tez tez tez hayırlısı ile kavuştursun.Amin.Amin.Amin.
Rabbim bize ettiğin tüm dualar sana orada nur olsun,her bir yanın cennet olsun,cennet koksun.Amin.Rabbim kabul buyur.
ALLAH RAZI OLSUN NE GUZEL DUALAR BUNLAR ALLAH NE MURADI ARSA VRSIN BU KARDESLERIMIZIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BU OKUDUNUZ BUYU VE GUZEL DUALAR AHIRETTEDE DUNYADADA KURTARICINIZ OSUN AMIN
Rabbim hepinizden razı olsun bu güzel pırlanta gibi degerli dilekleriniz için,mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim hepinizin dileklerini hacetlerini muradlarını tez zamanda versin inşallah amin amin amin..
o melek war ya ... o bi ayrıcalık nasılda yüreğime işledi =(
DERİN KARDEŞİM ELİFİMİZE SELAM VE SEVGİLERİMİZİ İLET BENDE MELEĞİMLE BİRLİKTE ONA DUA EDİYORUZ.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN. HAYIRLI CUMALAR
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.