ALLAH RAZI OLSUN O MELEKTEN...
TEZ ZAMANDA MURADINA ERSİN İNŞALLAH...
AMİN!
BİR MELEK SİZİN İÇİN DUA EDİYOR (derin)
(65 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun.amin amin amin.rabbim tez vakitte kurtarsın sizi ve hepimizi bulunduğumuz sıkıntılarımızdan allah sabır versin dayanma gücü versin cümlemize.amin.ağzınıza yüreğinize sağlık.allaha emanet olun.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim cümlemizden ebedi razı olsun dostlarım,herzaman dualarda buluşmak dilegiyle Rabbim dostlugumuzu daimi kılsın amin amin amin..doktora gittim sırt agrım var pc başında duramıyorum cevab yazamazsan kusruma bakmayın..
AZ ÖNCE GİRDİM DUALARA BAKARAK VE BEN DE AMİN DİYEREK İLERLERKEN BİR DE BAKTIM DERİN KARDEŞİMİN İLETİSİ VAR ADINI GÖRMEKLE BİLE RAHATLIYORUM KALDI Kİ NE GÜZEL DUALAR AMİN ALLAHIM AMİN...RABBİM SANA ELİFE YÜREKLERİNİZE RUHUNUZA BEDENİNİZE SAĞLIK VERSİN ÖZGÜRLÜK VERSİN RABBİM SİZDEN ELİFİNDEN SENDEN ,NOZGENDEN VE TÜM DUA DOSTLARIMDAN RAZI OLSUN AĞZLARINIZA SAĞLIK DERT VERİP DERMAN ARATMASIN ....DÜNYADAKİ KORKU ELEM KEDERDEN KORUSUN EMİN KILSIN ..AHİRETTE PEYGAMBERİMİZİN ŞEFAATİNDEN MAHRUM BIRAKMASIN SAĞ OLUN AMİN
:'( allah cc razı olsun.. derin elife ilet lütfen, Allah cc ondan razı olsun, okuduğu dualar hürmeti için okuduğu kelimeler adedince, aldığı nefesler adedince sevap versin Rabbim, hiç ayırmasın sizi birbirinizden, tüm dilekleriniz gerçek olsun..AMİN AMİN AMİN..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.