değerli dua dostlarım
bu mübarek gece ve günde Rabbim ne derdiniz varsa dermana çevirsin, hastalara,borçlulara,işsizlere,bekarlara,evlilere,çocuğu olmayanlara, gurbetteki dostlarımıza, yuvası dağılanlara, terkedilmişlere, çaresizlere, ölmüşlerimize cümlemize rahmetiyle keremiyle şefkatiyle muamele etsin amin amin amin
*************HAYIRLI CUMALAR*******************
cuma mesajlarımızı buraya yazalım.....
(17 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN ECMAİN,
Bugün bizim Cumamız var
Nurdan Kuranımız var
Göğsümüzde imanımız var
Müminlere selamımız varHerkese Hayırlı Cumalar KarDeşlerim
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ECMAİN,
Bugün bizim Cumamız var
Nurdan Kuranımız var
Göğsümüzde imanımız var
Müminlere selamımız varHerkese Hayırlı Cumalar
Baki Selamlar18 yıl önce gönderildi # -
HERKEZE HAYIRLI CUMALAR
CIHAN DUALARIN ICIN COK SAG OL ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH AMIN
AMİN AMİN AMİN .....ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR.....
AMİN AMİN AMİN
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Amin hayirli cumalar
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tehullü bihel ukadü ve tefükkü bihel kürab*
Manası: Allah’ım! Efendimiz, ümmi, temiz, tertemiz Peygamber Muhammed’e salat eyle ki, Sen bu sebeple düğümleri çözer, üzüntüleri dağıtırsın...
HAYIRLI CUMALAR GÖNÜL DOSTLARIM...YÜREKTEN DUALARIMDASINIZ...BENİ DE DUALARINIZDA ANMANIZ DİLEĞİYLE...ALLAH'A EMANET OLUN.SLM VE DUA İLE...BU CUMA GECESİNİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM BİZLERİ HAYIRLI İNSAN EYLESİN...KALBİMİZDEKİ DUALARIMIZI HAYIRLISIYLA KABUL EYLESİN...AMİN...
""Rabbim ne derdiniz varsa dermana çevirsin, hastalara,borçlulara,işsizlere,bekarlara,evlilere,çocuğu olmayanlara, gurbetteki dostlarımıza, yuvası dağılanlara, terkedilmişlere, çaresizlere, ölmüşlerimize cümlemize rahmetiyle keremiyle şefkatiyle muamele etsin""
Amin Ecmain...RABBİM CÜMLEMİZE YENİ HAYIR KAPILARI AÇSIN...
CUMAMIZ HAYROLSUN...
HER GÜNÜMÜZ BİR HAYIRLI CUMA OLSUN,,
RABBİMİZİN SELAMI DAİMA ÜZERİMİZE OLSUN KARDEŞLERİM...
HAYIRLI CUMALAR...18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepimize hayır kapıları açsın. hayırlı cumalar.
rabbım hepımızı hayırlı kul olmayı nasıp etsin amınn
♥ BU CUMA ♥ HEPIMIZ ICIN ♥ HAYIRLARA VESILE OLSUN ♥
♥ GÜZELLER GÜZELI ALLAH ♥
♥ ONSUZ BIRAKMASIN ♥
♥ BELA VE MUSIBETLERI ÜZERIMIZDEN KALDIRSIN ♥
♥ HAYIR DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN ♥
♥ HER IKI CIHANDA AZIZ EYLESIN AFIYETTE EYLESIN ♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
Hayirli Cumalar Allah hayir dualarimizi kabul etsin hepimizin hakkinda hayirlisin versin hayra YAKIN serden UZAK tutsun amin amin amin
Her zaman ve her durumda salavat getirilebilir. Ama Efendimizden nakledilen hadislere, eserlere, fiillere ve tavsiyelere baktığımızda, Cuma gününün diğer zamanlara göre özel bir yeri vardır bu konuda. İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde değişik tariklerden pek çok hadis rivayet etmiştir ki bunların hepsi Cuma günü salavat getirmenin önem ve faziletini anlatmaktadır. Mesela, Evs b. Evs (ra)’dan rivayet edildiğine göre Efendimiz şöyle buyurmuştur:
“Günlerinizin en değerlisi Cuma günüdür. O günde Adem yaratılmış ve o günde ruhu kabzedilmiştir. Sûra üfürme o gündür, kıyamet o gündür. O günde bana çokça salavat getirin. Zira sizin salavatınız bana arzolunur.” Ashap Efendilerimiz buyurdular ki: Ya Resulallah! Sen çürümüş olacaksın, bizim salavatımız sana nasıl arzolunur? Buyurdu ki: “Allah peygamberlerin cesetlerini yemeyi toprağa haram kılmıştır”
Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
hayırlı cumalar
ALLAHIN KELİMELERİ ADEDİNCE LAİLAHE İLLALAH (لاَ اِلَهَ اِلاَّ اَللَّهُ)
ALLAHIN YARATTIKLARI ADEDİNCE LAİLAHE İLLALAH (لاَ اِلَهَ اِلاَّ اَللَّهُ)
ARŞ AĞIRLIĞINCA LAİLAHE İLLALAH (لاَ اِلَهَ اِلاَّ اَللَّهُ)
SEMALAR DOLUSU LAİLAHE İLLALAH (لاَ اِلَهَ اِلاَّ اَللَّهُ)
BUNLARLA BERABER BUNLARIN MİSLİNCE LAİLAHE İLLALAH (لاَ اِلَهَ اِلاَّ اَللَّهُ)
VE BUNLARLA BERABER BUNLARIN MİSLİNCE ELHAMDÜLİLLAH (اَلْحَمْدُ لِلَّهِ)HAYIRLI CUMALAR KARDEŞLERİM.....
allahrazıolsun hayırlı cumalar
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.