ARKADAŞLAR FETİH SURESİ ÇOK İYİ BİR DUAMI YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM BEN FETİH SURESİNİ BU SİTEYE GİRDİKTEN SONRA OKUMAYA BAŞLADIM BİLİYORDUM BENİMDE YASİN KİTABIMDA VARDI FAKAT HİÇ OKUMAMIŞTIM VE BENİM İÇİN BÜYÜK KAYIP DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ FETİH SURESİ HER DERDİMİZE DEVA OLUCAK BİR DUA SANIRIM
FETİH SURESİ
(7 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
dua degil!!! kuran dan bir sure.
18 yıl önce gönderildi # -
recaı zaten hazıranda suree dıyoo sadece bassederken dua dıyoo sen saat farkında galıba uykusuz kaldın:)) buraya ayak uydurucaksın dıyeee:)) gorunce laf atıyım dedım nasılısn abı
fetih suresi duasi gibi biseyler diyordu.. neyse.. bayanlar dayanismasi ha.. iyiyim.. tesekurler..
Kuran okumanın faziletiyle ilgili bütün rivayetler Kuran'ın her suresi ve ayeti için geçerlidir
Fetih Suresiyle ilgili Peygamber Efendimiz şöyle buyurmuştur: "Bu gece bana bir sure indirildi. O benim için, güneşin, üzerine doğduğu her şeyden daha sevimlidir." Sonra Resulullah Fetih suresini okudu. (Buhari, IV, 1531, 1829, 1915; Tirmizi, V, 385; Muvatta, I, 203)
Kaynak: http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=17151
Allah kabul etsin
Rabbim rahmetiyle kuşatsın
en Emin'e emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
feth suresi özellikle cuma günleri okunmalı imiş şimdi öğrendim bilgilerinize sunayım dedim:)
recayi bey siz benim başlığımı okumadınız galiba ftmnin dediği gibi uykusuz kalıyorsunuz sanırım......hem kusura bakmayın ben sizin kadar bilgili değilim.......ftm boşver arkadaşım kendileri beni sinir edicek ya illaki bişey dicek doğru veye yanlış:)
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.