hayırlı uğurlu olsun bende uzun zamandır yoktum şimdi girdim ve güzel haberle karşılaştırdım.allah mesut ettsin burcu darısı benim ve bekarların başına olsun amin amin amin...
Burcu kardeşimizin düğünü var.
(51 mesaj) (48 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah mesut etsin canım kardeşim . dilerim her şey gönlüne göre olsun .şimdiden tebrikler.
18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı ugurlu olur inşallah keşke annen ve babanda gelebilseydi onlarda senin mutlu gününde yanında olsalardı keşke gündüz olsaydı bende gelirdim şimdiden mutluluklar burcu kardeşim dualarımız seninle tebrikler
BURCU CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH..
RABBİM SİZE HER İKİ CİHANDADA MUTLULUK VE HUZUR VERSİN ...
SELAM İLE.
Rabbim huzur dolu bir yuva nasip etsin.Rabbimin güzellikleri siznle olsun.
:)18 yıl önce gönderildi # -
allahım sonsuza kadar ilk günkü muhabbeti sevgiyi verir yüreklerinize..bakışlarınız sevgiyle olsun daima ne saçınızın ağardığını ,ne yüzdeki çizgileri fark edemeden aynı sevgiyle baksın yüreklerinizdeki sevgi kök saldıkça sevginiz artsın çoğalsın ..bir zaman sonra yuvanızı şenlendiren minik şen kahkahalar çığlıklar olsun inşallah daima sağlıklı ve mutlu kalın ..aileleriniz de bir şekilde katılırlar er veya geç mutluluğunuzu perçinlemeye inşallah sevgiyle kalın e mi
Mutlulukları bir ömür sürsün yüce Rabbim mesut bahtiyar eylesin.
aaaaaaa çok güzel bi haber Burcu TUTAL oluyorsun he artık... Allah sonsuza dek mutlu etsin seni inşaallah sevdiklerinle beraber ... Davetin için Allah razı olsun ...
allah mesut mutlu etsin ailenin gelmemesine üzüldüm sağlık olsun allah bir yastıkta kocatsın.amin.
allah mesut etsin burcu kızım... rabbim bir ömür boyu bir yastıkta kocatsın sizleri burda bulunan bekar kardeşlerimede rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah..selam ve dua ile....
Allah (cc) mesut, bahtiyar etsin...
RABBIM mesut ve bahtiyar etsin ve beraberliginiz bir omur boyu daim olsun sevgi ve saygi ile birbirinizi zihnetlendirin ve buyuklerinizin elini opup ne olursa olsun onlarin gonlunu alin ve helallesin guzel kardeslerim ALLAHA emanet olun
hayırlı olsun Burcucum.insallah cok cok mutlu olursunuz.Rabbım sizinle olsun.yar ve yardımcınız olsun.Slm ve dua ile...
mutluluğunuz daim olsun inşallah inşallah inşallah...
ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİN MUTLULUK VE HUZUR YUVANIZDAN EKSİK OLMAZ İNŞALLAH RABİMİN İZİNİ İLE
burcu kardeşim Allah'ım beraberliginizi ve mutlulugunuzu daim etsin her iki cihanda da size hayırlı evlatlar nasip etsin Ankara da oldugum için gelmem imkansız ama canım kardeşim kalbim seninle darısı bekarların basına:))
Burcu kardeşim;
Allah size mutluluklar versin.
Burcucum Allah mesut ve bahtiyar etsin canım ...
Katılmayı elbette isterim sana durumu mesaj olarak attım.
Allah gönlüne göre nasip etsin herşeyi...
Çok mutlu olursun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM BERABER HAYIRLI ÖMÜRLER NASIP ETSIN MUTLULUKLAR ABLACIM ...
sanırım şu an düğünün oluyor burcu
01.03.08 saat 19.23dilerim tüm ömrün boyunca şu an yaşadığın tatlı heyecanı mutluluğu kaybetmezsin
yeni yaşamın san abeklemediğin kadar güzelliklerle gelsin canım
tebrikler ...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BİR ÖMÜR MUTLU MESUT BAHTİYAR ETSİN CANIMMMMM AH GELEBİLSEMMM OLSUN GÖNLÜM SENİNLE UNUTMA MUTLULUKLAR DİLİYORUMM :) HEP GÜL EMİİİ.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.