güler ablanın sıkıntıları ve hastanede karşılaştığım sle hastası ablamız ve hasta bir teyze için dua eder misiniz?
11 ihlas
3 fatiha sıkıntılarının ve hastalıklarının geçmesine vesile olur inşallah amin.
güler ablanın sıkıntıları ve hastanede karşılaştığım sle hastası ablamız ve hasta bir teyze için dua eder misiniz?
11 ihlas
allah kabul etsin canımbende okudum allah yardımcıları olur inşallah
RABBİM HASTALARA ŞİFA DERTLİLERE DEVALAR İHSAN EYLESİN İNŞALLAH....
allah safi esmasi ile acil sifalar lutfetsin.. amin
Allah butun hastalara sifa versin tez zamanda benim oglum Cihana'da amin amin amin
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN ALLAH SIFALAR VERSIN KARDESIM AMIN
ya Azîm ü ya Mennân, ya Kerîm ü ya Rahman, ya Sâhibe’l-cûdi ve’l-ihsan ve’rrahmeti ve’l-gufran, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab! sevkatinle kucakla ve sifalarini ver ya Kerîm ü ya Rahman.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah safi esmasi ile acil sifalar versin. amin
1 fatiha 3 ihlas nas felak ve inşirah..Rabbim şifaler versin sıkıntılarını tez zamanda gidersin..
Rabbim rahmetiyle kuşatsın ve umduklarına nail korktuklarından emin kılsın inşallah
allah yar ve yardımcıları olsun.şifa versin inşallah.aminnnnnnnn
3 ayetel kürsi okudum kardeşim 1 tane de size okudum Rabbim şifalar ve afiyetler nasib etsin amin amin hayırlı cumalar
INSIRAH SURESI YOLLUYORUM BENDE
RABBIM ULASTIRSIN INSA'ALLAH
amin
inşirah ve duha
11 ihlas
ALLAH ŞAFİ İSMİNLE MUAMELE ETSİN TEZ ŞİFALAR VERSİN İŞAALAH AMİN
DİLARA DUA DOSTU BENDE ÜÇ HANIM EFENDİ İÇİN AYRI AYRI 3 ADET AYETEL KÜRSİ OKUYORUM .
3 ADETTE SENİN İÇİN OKUDUM ....RABBİM FERAHLIKLAR VERSİN....SELAM İLE.
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.bende bi ayetül kürsü okudum insallah kabul edersiniz aminnn
ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH AMIN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.