sevgili kardşlerim sevgili gönül dostlarım...uzun zamandır yazamadımsizlerle olamadım..ama dualarım her namazımda her ibadetimde dua dostlarım diye başladı...sizler hep aklımda hep kalbimdeydiniz...yeni arkadaşlarımın katıldığını görüyrm ...öyle mutlu oluyrmki buradaki dua dostu kardşlerimin sayısı arttıkca..edilen dualara amin diyenlerin adedi coğaldıkca....kardşlerim benim...hepinizi öyle seviyrmki...buraya geldiğimde öyle sıkıntılı ve dertliydimki ..gönül acısı cekiyrmdm..rabbim beni sınavdan geciriyrdu..ama sizlerin sayesinde vesilenizle rabbime dular ettik beraber dualarıma destek verdiniz benim icin dualar ettinz..şimdi rabbim karşıma öyle birini cıkardıki...göz yaşşı döktüğüm insan aklıma bile gelmiyo..hatırlamak bile aklıma gelmiyo artık..rabbim eyleyince öyle güzel eyliyorki kardşler...sizler icin gönül ya rası ceken maddi sıkıntı ceken hasta olan kardşlerime her cuma dualarımı gönderiyrm..bugün de sizler icin yakarddm rabime...işallah darda kalanlara rabbim bu güzel cuma günü yuzu suyu hürmetine yetişir..gönül yarası ceken kardşlerime gönül huzuru verir...onların karşısına hayırlı olanı nasip eder...rabbim hasta olan kardşlerime şifa borclu olan kardşlerime ödeme kolaylığı verir işallah..sizler icin her cuma hergün yalvarıyrm rabbime...sizlerin duasıyla iyiymm..rabbim kabul buyurdu....işallah sizlerinde sıkıntıları rabbim nazarında huzura dönüşr...o ne büyük..o ne yüce..ama bizler sabırsız ama bizler zavallıyızz...rabbim altından kalkamayacığımz yükle yüklemesin..sınavdan gecirmesin...dualarım sizlerle..rabbim hepinizden razıolsn ..dualarımı dualarınızı kabul buyursun bu mübark günün yuzu suyu hürmetine...kardşlrm benm..dualarınızda olmak dileğiyleeeeeeee...
CUMA NAMAZIMDA TÜM DUA DOSTLARIM AKLIMDA VE KALBİMDEYDİ!
(22 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun kaan kardeşim sen yazamasanda aklımızda gönlümüzdesin her rabbime el açışımda ismen duamdasın kardeşim rabbim senden razı olsun rabbime emanet ol amin...selametle..hayırlı cumalar
18 yıl önce gönderildi # -
amin.. allah razi olsun kardesim
AMİN .RABBİM KABUL ETSİN.TABİKİ DUALARIMIZDASINIZ NE KADAR İSMEN HERKESİ ANAMASAKTA TÜM DUA DOSTLARIMIZ DİYEREK DUACI OLUYORUZ.RABBİM KABUL BUYURUR TEZ ZAMANDA İNSALLAH.ALLAHA EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE..
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM. RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH
Aminnn. aminn. allah razi olsun kardesim. seninde gönlünde ne muradın varsa rabbim versin
allah razi kardesim bizi hic unutmuyorsun cumalarda ne muradin varsa versin rabbim :)
Allah razi olsun kardesim hayirli cumalar
allah razı olsun kardeşim hoş geldin=)
allah razi olsun canim kardesim mevlam kabul buyurur insallah. selam ve dua ile kal
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥ALLAH RAZI OLSUN abi, seninde hayirli ne muradin varsa versin, yaptigin dualari RABBIM önce sana nasip etsin
allah razi olsun kardesim
Allah razı olsun kardeşim,dualrın dualarımız kabul olur inşaallah.
aminn allah kabul etsin kardeşim
amın amıan amın allah razı olsun kaaanm ne kadar guzel anlatmısın hanı ettıgımız dua var yaa rabbım gonlumdekını hakkımda hayırlı et hakkımda hayırlı olanı kalbıme kabul ettır dıyee ne guzel ozetlemısısn agzına gonlune saglık rabbım verınce ne guzel verıyo dımı darısı bızım basımızaaa ıns rabbım bızımde tez zamanda dualrımızı kabul eder yolunda olan kullardan eyler ınan ısım cok yogundu ama senın yazını okuyuncaa sankı ısden ucdum gıttım nasıl huzur buldumm rabbım verercek evet ıns verecek bızdeee ah dıyecezzz nasıl mutlu oldum ınanamzsın kelımlerım yetmedııı rabbım mutlulugunu daım eylesın allah razı olsun kardess :))
Allah razı olsun ve kabul buyursun dualrını kardeşim..Rabbim mutluluğunu daim eylesin...
canım dostum biliyor musun her cuma şu mesajın aklıma geliyor
diyorum ki yine aklındayızdır Allah senden razı olsun
kat be kat sana versin Mevlam
güzelin en güzeli
hayrın en hayrı
içindeki sızının tez dermanı senin olsun canım dostum18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
kaanm kardesim uzun süredir dualarimizda seni göremeiyorum dualarimizdasin, dualarinda olmak cok güzel Rabbime emanet kal .Aminnnnnn bu güzel duan icin.Allah senden ve dualarindan razi olsun insallah.Amin.
Allah razı olsun kabul etsin inşaallah
Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.