1 yasin-i şerif
1 tebareke
1 mülk(amme)
1 cuma suresi
1 lev enzelna
1 amerrusulü
1 ayettel kürsü
1 hacet duası
1 ismi azam duası
1 sıkıntıyı def duası
1 cevirgel duası
3 hıybetulluh efendinin duası
1 salatu tefriciye
1 salat münciye
3 salavatu şerife
3 gelecek kazayı belayı önleyen dua
15 yunus peyganberimizin duası
100 besmele
100 kelime-i tevhid
100 ya vedud
kardeşlerim bu güzel duaların yüzüsuyu hürmetine inşallah hepimizin duaları kabul olur okudum ve hepinize hepinizi saydım dualarımda sizlerede yer verdim rabbim tez zmanda kabul eder inşallah amiiiiiiiiiiiin
ya rbbi ellerimizi boş cevirme amiiiiiiiiiiin
cuma'nız mübarek olsun hepimiz için kabul buyrun(asmn)
(12 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razi olsun asuman.. biraz oncede sen aklimdan geciyordun.. moralin sihhatin iyidir umarim.. allah yardimci olsun
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun hayirli cumalar
SELATÜ SELAYA YOLLADIM MEVLAYA, SEN CÜMLEMIZIN MURADINI VER GELECEK CUMAYA AMIN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.İNŞALLAH BENİ DE UNUTMAMIŞSINDIR.CÜMLEMİZİN DERDİNE DERMAN OLUR İNŞALLAH.AMİN
MAAŞALLAH ASUMAN KARDEŞİM NE GÜZEL CUMA HEDİYELERİ BUNLAR RABBİM DE SENİ MELEKLERİYLE MÜJDELESİN İNŞALLAH AÇILAN ELLERİN BOŞ DÖNMESİN TÜM DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN GÜZEL GÖNÜLLÜ KARDEŞİM...
cümlemizden razı olsun inşallah güzel yürekli kardeşlerim=)
allah tez zamanda kabul eder inşallahh
amiiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
Allahim Allahim Cumanin bereketi dualarinla, sükürler olsun üzerimize yagiyor...fazlalastir eksiltme Rabbel aleymin...Asmn güzel yüreklim Rabbim senden razi olsun...okudugun dualar dileginin ve muradinin kilidini acsin..Hayirlara vesile olsun hayirlar olsun...güzellikler getirsin sana...Mucizesini sunsun Rabbim hic ümitsiz kalmayacaginin anla.Amin.
ASMN canim kardesim ne diyecegimi inan bilmiyorum okadar mutlu oldun ki allah razi olsun senden iki cihanda yüzünü güldürsün. ne istegin ve muradin varsa kabul etsin tez zamanda ins. :)
amiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiinnn
amin amin amin canim kardesim allah kabul etsin sevaplarina nail eylesin insallah.allah razi oldugu kullarindan eylesin insallah
saol kardeşim amiiiiin
amin amin amin
rabbim okunanlar hürmetine aminler hürmetine bayramımız bu güzel cuma hürmetine yakarışlarımızı duy hayırkapılarımızı ac ümitleimizi çoğalt müjdelerimizi nasip et dualarımızı katında kabulbuyur kurbanı olduğum rabimmmmmmm
allah razı olsun kardeşim okuduklarının hikmetinden faydalanmayı nasip etsin mevlam
dua ve selametlikle18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.