sizleri çok seviyorum,hakkınızı helal edin bana çok destek olanlarınız oldu dualarıyla..Allah cc hepinizden razı olsun.. sizinle paylaşmak istediğim son bir şey var; sitenin içeriğine uygun olmayabilir ama bu seferlik mazur görürler inşallah..Allah cc a emanet olun..
Ne olur du?
Kim bilir? Belki de olması gereken buydu..belki yalnızca buna bağlıydı tüm dünyanın selameti.ben bir kez gülsem şimşekler çakardı belki, yakıp yıkardı bir tek gülümseyişim tüm varlığı.kuraklık sarardı her yanı ben ağlamasaydım,boynunu bükerdi tüm yeşiller.depremler olurdu belki, viraneye dönerdi kalabalık şehirler. Denizlerin suyu çekilirdi, çırılçıplak kalırdı balıklar. Güneş ben doğmam derdi belki, ay ışıtmazdı gecelerimizi..ben bir kez gülseydim yada sen gelseydin bana, yıldırımlar düşerdi yollara, dağlar ayaklanıp yürürdü yerlerinden,ormanlar yok olurdu çöle dönerdi heryer. Bir tek canlı kalmazdı koca dünya üzerinde belki.
Gelmedin ya, hani yine ağlattın ya beni nerde olduğumu unutturacak hale getirip, kalabalıktan utanmadan akıp gitti ya gözlerimden bu yaşlar, artık hiçbir şey olmaz dünyaya. Bir tatlı söz söyleseydin sonu olurdu tüm nefeslerin.Yoksa daha kötüsü de olur muydu diye düşünüyorum, bulamıyorum nelere mal olabilirdi benim herkes gibi mutluluktan ağlayışlarım..ne olurdu acaba? Ne olurdu yanımda olsaydın?ne olurdu beni sana her gelişimde yakıp yıkmasaydın?elimi sana her uzatışımda itmeseydin…ne olurdu biraz değer verseydin bana?sahip çıksaydın yalnızlığıma deva olsaydın.ne olurdu ihtiyacım olduğu birtek anda bari yanımda bulabilseydim seni?bir gece yalnızca bir gece ağlamadan uykuya dalsaydım, korkmasaydım yarının bana getireceği hüzünden..evimin kapısını açtığımda ev sıcaklığını hissedebilseydim.. hergün belki bugün gelir diye yaptığım hazırlığı bir gün gelip görseydin..herkes gibi övünseydim seninle, anlatsaydım nasıl dağ gibi arkamda durduğunu..akşamları karanlığa soğuğa teslim etmeseydin de, yüzünün aydınlığında huzur bulsaydım..çocuk gibi şımarsaydım yanında, çocuk olsaydım..çocuk olsaydım..küçük bir çocuk..yaşamamış olsaydım bunca şeyi..yüzümdeki masumiyet değişmeseydi, kana bulanmasaydı hayallerim..standart bir hayatım olsaydı ama bir hayatım var diyebilseydim en azından..bir amacım olsaydı mesela, ulaşmaya çalıştığım hedeflerim olsaydı..yarın başıma ne gelir diye düşünmeseydim, acaba nerde nasıl öleceğim, yaşlanmadan öleyim Allah ım, ailem hayattayken öleyim,cenazemi kaldırabilecek yakınlarım varken henüz öleyim, beni yalnız başıma yaşlanmaya mahkum etme Rabbim, al yanına ailem yanımda olmasa da en azından hayattalarken hala diye dua etmek zorunda olmasaydım..giymek istediğim beyaz elbise, patiskadan tek parça değil de, süslü püslü fırfırlı tüllü olsaydı..duvağı olsaydı başında..sen gelseydin,tüm cümlelerimin başı ve sonu olan sen..birtek sen gelseydin…ama gelmedin.iyi ki gelmedin, kurtardın tüm kainatı zulümden…