göremedim güzel kardesim hangisi?
simdi buradan fazla konusmayalim (msnyi istedim) INSA'ALLAH kizmazlar
veda.. (deva82)
(52 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah.. bende nasıl ulaştırabilirim diye sormuştum sana.
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim gitme herne oldu bilmiyorum ama gitme bişekilde halledilir bizler burda allah razısı için varız gitmeeee=(
Allah razı olsun tüm dostllarımdan.. bom boş evimde ses oldu dualarınız..
güzeller güzelim ......deva kardesim sana ya Vedud zikri yapiyorum yüreginden serin bir pinar aksin ...sakinles ve akli selim bir hale gec diye...Zaman gectikce ilmin arttikca daha güzel göreceksin sadece sunu bil inancli kul olmaya cabalarken acilarin icinden gecerken tek bir sey diyeceksin....."Ben Rabbime tefekkür ettim beni benden daha iyi bilen beni benden daha cok sevene biraktim kendimi ....Senden gelene raziyim ,hayrina ve sevgine güveniyorum Rabbim ...RABBIM HAYRINLA VE SEVKATINLE KUSAT BENI ,BENi BANA BIRAKMA ..........seni cok seviyoruz sevgimizi hisset ....bu sevgide cok degerli bunun kiymetini bil güzel yürekli güzel kardesim.
seninle konusucaz Yasin abiden rica ettim, telefonlada konusuruz istersen ilerde tamam mi, yeter ki sen ALLAH de, Onu birakma, bizi bosver ama Ondan ayrilma, ALLAH diyebilme zamani Cihan abinin dedigi gibi, ALLAH demen için herseyi yapariz istersen
yalniz degilsin önce ALLAH, bunu hisset, hissedersen O zaten yeter
bizde variz
ümidini yitirme :) gülümse zorla da olsa18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun..Allah razı olsun.. Allah hepinizden binlerce kez razı olsun.. zez.. rabbim okudukların hürmeti için her dileğini gerçekleştirsin, cennetiyle nimetlendirsin..
saol garipgül, haber bekliycem,şimdi biraz uzansam iyi olur. gözlerim görmez oldu ağlamaktan..
TAMAM AMA LÜTFEN ZORLAN VE BIR ABDEST AL OLURMU LÜTFEN YALVARIRIM
ALLAH A EMANET OL
BU ACILARIN ONA YAKLASMA YOLU ADIM ADIM
YOLCULUGUNDA ALLAH YOLUNU AYDINLATSIN18 yıl önce gönderildi # -
garipgül hakkını helal dostum bana kızdım ya yazdıklarına ama daha fazla panik olmasın aklı karışmasın istedim =(
YOK CANIM INAN HIC KIZMADIM, haddim degil zaten, haklisin aslinda ama, bilerek yazdim aslinda, ne kadar endiselendigimiz görmesi için, ve bizi üzdügünü bilmesi için, onu düsündürür bunu bilmek
yalniz kalamsini istemiyorum, olan o zaman olur, bunu yasadim
RABBIMden gerisi yalan gerisi bo$, hepimiz bunu ögreniyoruz
hakkimizda hayirlis olsun
sana hiç kizmam güzel Mervem :)
seninde hakkinda hayirlisi olsun, bugün inan sana özel dua ettim Kenzül ars duasini, tamamlamam az kaldi INSa'ALLAH
ALLAH'A emanet ol
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
Deva derdine sen ol deva, sevki yaşamayı, tat al ki aldığın her nefesten mutlu olasın,
Dualarımdasın kardeşim 1 İnşirah sana gönlüne nefes olsun,
Gitme dualarda kal18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun cansın garipgül =( beni mutlu ettin Mevla da seni etsin tez zamanda inşallah ne diyebilirim ki sana Mevlam benim için bir dilediğini sana bin yapıp versin
iki cihanda yüzünü soldurmasın inşallah
bazen dalıp gidiyorum ne oluyor ne olacak neden niçin falan filan ...
ama pes etmemek gerek biliyorum herşeyin bi beteri var bunu da biliyorum
ve biz güçlü olup yılmazsak o bizden razı olacak bunu da biliyorum
İYİKİ VARSINIZ ...18 yıl önce gönderildi # -
:)
♥18 yıl önce gönderildi # -
yaw şu kalpler nasıl oluyo beceremiyrm yollıcam size ama =)
benim yazdigim yerden kopyala yapistir :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥G A R İ P G Ü L ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
BU DA SANA O ZAMAN 3 İHLAS YÜREĞİNE İYİ GECELER ...
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SİZE BOL BOL MALZEME OLUŞTURDUM KARDEŞLERİM::)
bu arada ana sayfanın üstünde msn istekleri ile ilgili bir açıklama var, bu açıklamaya uymakta fayda var Allah'ın izniyle..
anlayışınız için şimdiden teşekkürler
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ CİHAN ABİM BU DA SANA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
DUALARIMDASIN18 yıl önce gönderildi # -
CIhan abi nolur kizma
Allah razı olsun Merve kardeşim,
deva kardeşimiz de dua dostlarımızın sevgi dolu mesajlarıyla bir an önce toparlansın dualarıyla aramıza dönsün inşallah amin amin
...18 yıl önce gönderildi # -
Çok şükür bin şükür,sonsuz şükür,rahatlattın ya yürekleri hele derinimin yüreği,çırpındı sana iyiki geldin kardeşim bak ne kadar sevenin varmış boşver yalancı sevdalarla avutma kendini,burada gerçekten Rabbe sevdalanıyoruz,Allahı buluyoruz,sevgiliye ulaşıyoruz.Şükür de herşeyde vardır bir hayır,Rabbim seni korusun ,merhametini,nurunu sunsun,Allah de Allah de bak bu siteye giren herkes dualarda sende kaç kişinin duasındasın bir bilsen,üye oldunmu kadrodasın ayrılmak yasaklanmıştır:):):)dua almadan nereye.Rabbim güldürsün seni inşallah,Allahtan ümit kesmek yok tamammı,duamızdasın güzel kardeşim.Allahımız emanetsin,SİTEDEN ÇIKIŞLAR YASAKLANMIŞTIR.BURASI CENNET BAHÇESİ.GÜLSÜN YÜZÜN GÜLSÜN YÜZÜN GÜLSÜN YÜZÜN.AMİN.AMİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.