Canim teyzeme 21 Ayetel Kürsi 21 Fatiha 21 ihlas okuyorum...Rabbim yar ve yardimcisi olsun ........
Felcli tonton anneanneye dua edermiyiz dostlar!!!!!
(19 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH şifa versin inşallah.Aminnn
18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlı ömürler versin teyzeme. Ben de 10 Ayetel Kürsi okuyorum.
Allah kabul etsin. Sıkıntılarından kurtarsın yarabbim.18 yıl önce gönderildi # -
100 fatiha 12 ihlasta benden tonton annaneye.rabbim yar ve yardımcısı olsun
canım anneanneciğimiz Rabbim sana uzun ömürler versin seni sevdiklerine bağışlasın
tez şifalar versin çoook sıhhatli ol ki güzel duaları ndan bizleri mahrum etme
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah şifalar versin afiyet ve selamet nasib etsin
YA AZİZ YA KAVİYY YA METİN YA AHAD YA SAMED YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
teyzeciğimiz için
3 fatiha süresi okudum Rabbim şifa versin acısını sızısını azaltsın inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah acil şifalar versin...
ALLAH YARDIMCISI OLSUN...18 yıl önce gönderildi # -
7 fatiha allah şifalar ihsan eylesin
ALLAH IM ACIL SIFA VERSIN INSALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN TEYZEMIZIN AMIN YA SAFI.
Allah razi olsun dualarinizdan dostlar ....Rabbim hepinizin dualarini kabul eylesin,hepinizi sevsin ve korusun ,Rabbim dostlugumuzu uzun süreli ve faydali eylesin .Amin.
Allahım acil şifalar versin. yar ve yardımcısı olsun.
Teyzem teyzecim agzi dualai güzel teyzem ....Rabbim seni sevkati ve sevgisiyle kucaklasin 21 Fatiha okuyorum yüreginize gül kokulariyla ulassin insallah...Rabbimin Melekleri sizi korusun,bir meleginiz zaten her daim yaninizda o melegede Rabbim saglik versin,sigara icme aliskanligindan kurtarsin insallah....Amin.
Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin.
3 İHLAS..
Ya Rabb! teyzemizi sev ve sevindir.18 yıl önce gönderildi # -
pamuk teyzeme rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah 3 ihlas 1 fatiha yolluyorum rabbim kabul eylesin amin..
rabbim tüm hastalara acil sifalar versin insallah.amin.
sizlerin tonton teyzesi benim de tontonumdur yaşlı teyzelere bayılırım yolda pazarda gördüklerimi sevgiyle kucaklarım...bende tutkudur yaşlılar mmmhhh ne tatlı ne şekerdir onlar....tabi ara sıra çocuksu huysuzlukları tutsa da sevgiyle bakılınca naz yaptıkları farkedilir...ben de tonton teyzeme 1 fatiha 11 ihlas 11 yunus duası 1 ayetel kürsi 3 felak 1 nas yolluyorum allahım şifalar versin tez zamanda inşallah amin
Rabbim teyzeciğe bundan sonraki yaşamında iyilikler,kolaylıklar versin,acı çektirmesin,Ruhuna ferahlıklar versin,bakanlarından Allah Razı olsun...
Hastalığı verdiği gibi Şifayı da veren Allahım, hayırlı şifalarını versin
Amin!Amin!Amin!
3 Fatiha ile...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcıdı olsun.
Teyzeciğim şifa kapıları açılsın sana.
Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.