ABİLERİM,ABLALARIM,AMCALARIM,TEYZELERİM SİZLER İÇİN 21 TANE FATİHA OKUDUM.DİLEKLERİNİZ KABUL OLSUN İNŞALLAH AMİN..
NE OLUR SİZ DE BANA DUA EDİN BABAM BİZE TEMELLİ DÖNSÜN ESKİSİ GİBİ BİZİ SEVSİN YİNE BİR AİLE OLALIM.AMİNN..
BEN MUSTAFA
(24 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun mustafa kardeşim.inşallah baban tez zamanda evinize döner ve eskisi gibi mutlu yuvanıza devam edersiniz.100 salavat okuyorum.allahım yar ve yardımcın olsun
18 yıl önce gönderildi # -
AMINNN ALLAH RAZI OLSUN INSALLAH BIRBIRIMIZE DUA EDEN DILLER OLURUZ INSALLAH..
Rabbim yardımcın olsun.
3 Ayetel Kürsi okudum ailene ve sana. Allah kabul etsin inşaallah.
canım allah yardımcın olsun hıc suphen olmasınkı sen buradakı herkes dualrımdasınız allah kabul eder ınsallah baban kısa zamnda doner uzulme
adı güzel Mustafa adınla yaşayasın ailen için göz aydınlığı olasın inşallah
Allah ne üzüntün varsa tez zamanda gidersin ailenize huzur versin amin amin
selamlar
sevgiler
Allah kabul etsin okuduklarını18 yıl önce gönderildi # -
AMİN CİHAN AMCA
BEN BİRAZDAN UYUMAYA GİDİCEM BANA DUA EDİP CEVAP YAZAN BÜYÜKLERİME ŞİMDİDEN TŞK.
BUNDAN SONRA SİZLER İÇİN BİLDİĞİM SURELERİ OKUYUP HEP DUA EDİCEM
İİ GECELER.18 yıl önce gönderildi # -
canımıniçi masum dilin güzel yüreğin ne diliyorsa ömründe senin olsun inşallah
ah canım benim kıyamam sana ben...
merhametli Rabbimden dilerin yüreciğinden geçen dualarını kabul etsin
baban size temelli dönsün inşallah
7 ayetel kürsi okiycam senin için
SENİN YÜRECİĞİN HEP FERAH OLSUN OLURMU
SANADA İYİ GECELER18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin Allah ailenizi bütünlestirsin ve huzurlu mutlu yapsin insallah...
Duha suresi
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ved duha .Vel leyli iza seca.Ma veddeake rabbüke ve ma kala.Velel ahiratü hayrun leke minel üla.Ve le sevfe yu
tıyke rabbüke fe terda.E lem yecidke yetiymen fe ava.Ve vecedeke dallen fe heda .Ve vecedeke ailen fe ağna.Fe emmel yetiyme fela takhar.Ve emmes saile fe la tenher.Ve emma bi nımeti rabbike fe haddis.Babanin ismini niyet ederek onun size dönmesi , gelmesi için bol bol oku.bende okuyorum simdi Mustafanin babacigi evlerine yuvasina dönsün diye.Amin.
AMIN ALLAH SENIN GUZEL YUREGNE GORE VERSIN KARDESIM ALLAH IM SEN SEVENSIN SEVDIRENSIN BU KARDESIMIZIN AILESINE YARDIM ET TEZ ZAMANDAMUTLULUKLARI ESKISINDEN DAHA COK OLSUN INSALLAH AMIN
Mustafacığım,baban inşallah size hayırlısıyla döner ve siz eskisinden daha mutlu huzurlu sağlık ve afiyetle ömür boyu yaşarsınız inşallah.Amin.
Rabbimiz bize yardım et!!!!!!!
mustafacıgım ınsallah rabbım boynunuzu bukuk bırakmaz baban tez vakıtte merhamete doner ve sıze yonelır amın ya rabbı
rabbim sen mustafanın babasının kalbine merhamet duygusunu özlem duygusunu koy. bu öyle bir hasret olsun ki onları görmeden duramasın. en yakın zamanda onların aşkıyla yüreği yansın dayanamasın ve evine dönsün. amin. iyi uykular meleğim...
...
Mustafa...
..
BABAN SİZİ HÂLÂ SEVİYORDUR EMİN OL...
SİZİ ÇOK SEVİYORDUR MUHAKKAK...
BİZDE SEN VE ANNEN İÇİN DUA EDECEĞİZ.
SAKIN ÜZÜLME...
ÜZÜLMEK YOK.
BABANIN AKLI KARIŞMIŞ,
DÖNDÜĞÜNDE ESKİSİNDEN DE İYİ OLACAKTIR İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin rabbim seni babana kavuştursun inşallah...
amin kardeşim allah kabul etsin kardeşim senin için 15 yunus peyganber duasını okudum.allah kavuştursun amiiiiin
1 ayetelkürsü
1 ihlas
1 fatiha
1 neşrah
1 vedduha
7 salavatı şerife
rabbim okudukların ve okuduklarımız yuzusuyu hürmetine hanenizi yuvanızı sevicle doldursun dualarını kabul etsin adı güzel kardeşim efendimiz muhammet mustafa (s.a.v) şefaatciniz ve dualarınızın kabulune vesile olsun
sabır dua ve selamla.....18 yıl önce gönderildi # -
MUSTAFA HIC UZULME DONUCEK BABAN BENDE DUA EDICEGIM INSALLAH ALLAH KABUL EDICEK
Allahım duy bu meleği Ya Rabbim sen duasını katında hayırlısı ile makbul eyle,babasına tez tez kavuşsun mevlam.Rabbim yüceler yücesi Mevlam babanı sana hanesine tez hayırlısı ile döndürsün.Baban seni çok çok umduğunda da çok sevsin,hanenize huzurlar versin,Rabbim kabul eyle.Amin.
Allah razı olsun kardeşim...Allah tez zamanda babana kavuştursun seni inşallah.Sağlıklı mutlu ve huzurlu birhayat nasip etsin RABBİM AİLENLE BİRLİKTE.
allah razı olsun küçük kardeşim dularını rabbim duysun rabbim tecelli etsin dualarına
babanın er geç doğru yolu bulup yuvasına temelli döneceğine eminim
çünki rabbim senin gibi sabi meleklerini üzmez sen dualarına çokça devam et ve rabbimden istemeye devam et hiç vazgeçme....rabbim melekleriyle kuşatsın seni...18 yıl önce gönderildi # -
allah kimsenin aile düzenini bozmasın rabbim yuvalara huzur berekt versin.cok zürdur allah sabır versin.rabbim insallah babanızla sizi tez vakitte kavusturur.amin.
Mustafa ve anneciği için...
beste abla'sından
10 Fatiha süresi.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.