bısey duydum zemzem suyu ıle dua edıldıgınde dualar kabul olurmus bana bunun usulunu ve duası nasıl anlatbılırmısınız su an elımde zemzem suyu var ve ıcmedım duası nasıl dua acaba bılen varsa anlatabılrmı
zemzem suyu duası nasıl
(4 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Resulüllah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: "Zemzem suyundan içen şifa bulur. Ben de ondan içiyorum ve şöyle dua ediyorum: Allahumme innî es’eluke ılmen nâfia ve rızgan vâsia ve şifâen min kulli dâe."
Manası: Allahım! Senden faydalı ilim, bol rızk ve her türlü dert için şifa niyaz ediyorum.
- "Allahumme edhılnî el-cennete biğayri azâbin velâ hısâbin ve erzıknî murâfigati nebiyyike ve seyyidinâ Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme fi’l-firdevsi’l-a’lâ."
Manası: Allahım! Beni, azap görmeden ve hesaba çekmeden Cennetine koy ve Firdevs Cennetinde Peygamberin ve efendimiz Muhammed’e (s.a.v)arkadaş kılmakla rızıklandır.
değerli kardeşim
böyle iki dua rivayet edilmiş
Allah Kabenin yanında Kabeye bakarken içmeyi nasib etsin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardesım ınsallah ınsallah kardesım
18 yıl önce gönderildi # -
Zemzem duası:
“Allahümme innî es’elüke ilmen nâfian ve rızkan vâsian ve şifâen min külli dâin ve sakam. Birahmetike yâ erhamerrâhimîn!...”
“Allahım! Senden faydalı ilim, bol rızık ve her türlü dert için şifa istiyorum”
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.