sevgili dua dostları... burda çok çok yeniyim ve ne yazacağımı da açıkçası bilmiyorum. ama ruhumun allahıma ve duaya o kadar ihtiyacı var ki.. bu siteyi buldum.. daha dua etmeyi bile beceremiyorum belki de. yardımlarınıza çok ihtiyacım var. lütfen bana bir yol gösterin. allah hepinizden razı olsun burada olduğunuz için
yardım edin lütfen
(21 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUA İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YÜREKTEN İSTEMEKTİR 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SANA KABUL EDERSEN
19 yıl önce gönderildi # -
merln allah razı olsun.. kabul etmez olur muyum.. allah senin de dualarını kabul etsin inşallah...
Allah tez zamanda iinizi ferahlatsın, bende 1 fatiha okuyorum sizin için,Allah kabul etsin.
dua eden herkesten allah razı olsun, duası kabul olunan kullarından eylesin. amin..
hoşgeldin aramıza abla rabbim tez zamanda sıkıntını gidersin aminnnn
Hoşgeldin kardeşim.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİN AMİN AMİN
Hoşgeldin kardeşim aramıza.
ben her akşam yatarken allahımdan bana bir yol göstermesi için dua ediyorum...ama ya kalp gözüm kapalı ya da dua edemiyorum.
Fatmacım hoşgeldin, rabbim yar ve yardımcın olsun, sıkıntılarından en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah. AMİN AMİN AMİN
hoş geldiniz rabbim tez zamanda sıkıntılarınızı gidersin amin
Bence dua edebilen hiç bir müminin kalp gözü kapalı değildir. Siz içinizi hiç öyle kapatmayın, ben hiç umudumu yitirmiyorum ve Yüce Rabbim zamanı gelince beni mükafatlandırıyo, inşallah zamanını beklerken sabretmeyi de bilenlerden olursunuz.Amin
önce estağfirullah Allah günahlarımızı affetsin, sonra elhamdülillah bizler için verdiği nimetlere binlerce şükür sonra duamızı kabul eylesin.
Cennetcin ne güzel demişsin hem umutlusun hem sabrediyorsun bak göreceksin en iyisini verecek Allah senin bu manevi olgunluğun karşısında inşallah.
Kardeşim bende senin gibi buraya yeni üye oldum bak göreceksin dualarımız bir bir kabul olucak işallah
inşallah...
Hoşgeldin.Ya Allah Y a Bismillah de başla kardeşim dualara
Kalpten edilen her dua kabul olur İstediğini Allahtan isteyen mahrum kalmaz Allah bütün dularını kabul etsin senin için 10 fatiha okudum umarım kabul edersin
hoşgeldin kardeşim.dualarımdasın inşallah benden sana dualarının kabulu için 1 ayetül kürsi kabul et
dua eden herkese allahım en güzelini fazlasıyla versin inşallah. amin...
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.