KULLArINI BAĞIŞLAYAN VE ONLARA CÖMERT OLLAN ALLAHTAN BAŞKA YARATICI YOKTUR BÜYÜK ARŞIN SAHİBİ OLAN ALLAH BÜTÜN EKSİKLİKLERDEN UZAKTIR HAMD ALEMLERİN RABBINADIR ALLAHIM SENİN RAHMETİNİ MAĞFİRETİNİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ DİLERİM BÜTÜN GÜNAHLARDAN VE KÖTÜLÜKLERDEN BENİ KORU BÜTÜN İYİLİKLEREDE BENİ YÖNELT BAĞIŞLANMAMIŞ GÜNAHIMI BIRAKMA YARRABBİ SIKINTILARIMI GİDER RIZANA UYGUN OLAN BÜTÜN İSTEKLERİMİ KABUL ET EY MERHAMET SAHİBİ OLAN ALLAHIM* AMİN RABBİM TÜM SIKINTILARIMIZI gider ŞU MÜBAREK HACET DUA SININ YÜZÜSUYU HÜRMETİNE sen KABUL ET ALLAHIM*
HACET DUASI NAMAZLARINIZDAN SONRA OKUYUNUZ nozgen
(13 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amiiiiin en kısa zamanda inşallah saol hocam allah ne sıkıntınsa varsa gidersin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
asmn sağol allah razı olsun sizlerinde ne sıkıntısı varsa gidersin işaalah amin
amin amin amin kardesim allah razi olsun
seda allah sizlerdende razı olsun işaallah
aminnnnnnnnnnnnnn
RABBİM HERKESE OKUMAYI NASİP ETSİN KİMSELERİ DARDA VE ZORDA BIRAKMASIN İŞAALAH
AMİN NOZGENCİM CANIM KARDEŞİM ALLAHIM SANA SAĞLIK VERSİN TUTTUĞUN HER İŞİNDE KOLAYLIKLAR VERSİN SAĞOLASIN.DERT BELA KEDER GÖRMEYESİN...ALLHIM YOKLUK DARLIK GÖSTERMESİN...HER İKİ CİHANDA İSTEDİĞİNİ VERSİN RABBİM AMİN...11 LA İLAHE İLLALLAHÜL MELİKUL HAKKIN MÜBİN... SANA OLSUN AMİN
MUHTACM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN OGÜZEL YÜREĞİNİN NE MURADI VARSA VERSİN SENİN DUANI DA ALMAK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN SİZİ EN EMİNE RABBİME EMANET EDİYORUM SAYGI VE SELAM İLE*
GÜZEL VE KISA Bİ HACT DUASIDIR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
amin amin amin
Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN İŞAALAH AMİN
amin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.