merhaba kardeşim. nasılsın bugün? dün akşam yasin abiden rica etmiştik hani, sanırım yanıt gelmedi..
GaripGul..(deva82)
(4 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canim kardesim elhamdülillah seni gördüm çok iyi oldum :)INSA'ALLAH sende iyisindir, aslinda kiziyolar utanarak da olsa rica ettim, ve son zaten, sen den sonra msn istemeyecegim
bekliyorum hayirlisi
biraz sabredelim ;)
RABBIM gönlüne o güzel kalbiine huzur versin
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim kardeşim saol, daha önce bana siteden pnarr rumuzlu dua dostu sizinle tanışmak istiyor diye bir mail gelmişti, bende gönderilen adrese mail atmıştım ama pınardan yanıt gelmedi sonra.umarım olumlu cevap verirler, konuşmaya içimi dökmeye çok ihtiyacım var, günlerdir şeytanla boğuşuyor gibiyim sanki..
18 yıl önce gönderildi # -
INSA'ALLAH güzelim
bak kendin söylüyosun seninle ugrastigini izin verme o lanete
hiç bisey yapamasan abdestli olmaya çalis, sana iyi gelir, seni sabaha kadar dinlemeye hazirim INSA'ALLAH, bi kabul etseler!!! :)istersen burayi daha fazla mesgul etmeyelim, kimsenin hakkina girmeyelim, olur mu güzel yüreklim, yürek mimari, bak neler in$a olacak yüreginin etrafina, bir açsan gözlerini baska ufuklara, bir farkli baksan dünyaya, içten bir ALLAH desen hersey bambaska olacak, yeter ki o ilk adimi at, beraber atalim olur mu canim
sen özelsin, bunu unutma
her çizim altina, isminle imza atiyosun, ALLAH'in imzasi heryerde özellikle insanlarin kalbine, SENIN KALBINE, Onun eseriyiz, Onun için yasayalim hep beraber
ALLAH YARDIMCIN OLSUN :)
♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.