Mutluluktan aglamaktan ekrana bakamiyorum..tlay simdi Merveye dedimki...Tamam aglamak yok dua etmem lazim kendimi toplayim baktim sen yazmissin okiyim dedim...gene gözde yaslar bogazimda kocaman bir dügüm ne diyecegini bilemeyen bir kul....
Ne denir ???
Sükür olsun denmezmi..
Hamd olsun sizi yaratana denmez de ne denir ey dost sen söyle tlaycigim ne denir? Mutluluktan diyecek bir söz bulamayinca sadece hamd edilir galiba ...ve Rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin denir ....yakinda senin topikte bulusmak üzere o zaman anlarsin.....:-)Canim kardesim senin nazarinda bir kez daha benim icin daularini esirgememyen tüm dostlarima tesekkür ederim, benim icin ayirdiginiz zamanin kat ve katini benim size dua etmem icin nasip etsin insallah Rabbim ömrüm yeterse...Rabbime emanet kalin can dostlar...duakardeslerim.
'''''''''''hergün Bi DOSTA dua ___ZEZ'e___ dua lütfen buyrun''''''''''''
(73 mesaj) (50 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIMM HAZIR İŞ PROBLEMİM VARKEN BEN SANA MENDİL PAZARLAYIM HEHEH =)
AĞLAMAYIN NOLUR YAAA
SİZLER, VE ZERRİN HANIM SENN BUNA DEĞERSİN
HAKSIZLIK ETME KENDİNE
AĞLAMAAA :)18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SEN ZEZ KARDEŞİMİZE HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ EN İYİSİNİ EN HAYIRLISINI NASİP EYLE, TÜM SIKINTILARINI FELAHA ERDİR, TÜM DERTLERİNE DERMAN VER, HER İKİ CİHANDA YÜZÜ GÜLENLERDEN OLSUN ONDAN NİMETLERİNİ ESİRGEME,EN HAYIRLI KULLARINDAN EYLE, DOSTLARINA SEVDİKLİRİNE YAKIN EYLE, DARDA KOYMA ONU, SIKINTIDA BIRAKMA, SELAMETE ÇIKAR, İNSANLARA HAYIRLI KULLARINDAN OLSUN, YOLUNDAN AYIRMA HER İKİ CİHANDA DA AF VE AFİYET VER, KALBİNİ GENİŞLET, SIKINTILARINA SON VER, ONUN DUALARINI ÜZERİMİZDEN EKSİK ETME, RESULÜN YOLUNDAN SENİN YOLUNDAN AYIRMA RABBİM O SENİ BIRAKSA DA SEN ONU BIRAKMA... ONU FİRDEVS CENNETLERİNE KOY VE SOYUNDAN İLERİ GELENLERİ HAKKIYLA NAMAZ KILAN MÜ'MİNLERDEN EYLE...
AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Yazamadan edemedim Meleğim.Rabbimin aşkıyla yanıyor kalbimiz,en başından beri,O büyük aşk,Yaradanımın sevgisi buluşturdu, daha çok yansın istedi,beraberce yansın,birlik olsun,destek olsun,bana birbirlerini severek daha çok yaklaşsınlar istedi Mevlam.Şükürler olsun Rabbimize,yüreğimize bu sevgiyi nakış gibi işleyene,dualar ederken dua dostlarımıza yüreğimizi ağlatana,geceleri aşkıyla dökülen yaşları veren Rabbime.Allahım seni korusun.Allahım en yüksek mertebelere,salihlerin ,Razı olduğu kullarının arasına alsın seni.Duaların hayırlısı ile geri dönmesin Mevlamdan.Yazsam sayfalar dolmaz.Yanıyor içim yazarken,ağlıyor yüreğim.Seni çok seviyorum.Rabbim son nefese kadar aşkından ayırmasın bizi.
Meleğim.Rabbimin aşkıyla yanıyor kalbimiz,en başından beri,O büyük aşk,Yaradanımın sevgisi buluşturdu, daha çok yansın istedi,beraberce yansın,birlik olsun,destek olsun,bana birbirlerini severek daha çok yaklaşsınlar istedi Mevlam.Şükürler olsun Rabbimize,yüreğimize bu sevgiyi nakış gibi işleyene,dualar ederken dua dostlarımıza yüreğimizi ağlatana,geceleri aşkıyla dökülen yaşları veren Rabbime.Allahım seni korusun.Allahım en yüksek mertebelere,salihlerin ,Razı olduğu kullarının arasına alsın seni.Duaların hayırlısı ile geri dönmesin Mevlamdan.Yazsam sayfalar dolmaz.Yanıyor içim yazarken,ağlıyor yüreğim.Seni çok seviyorum.Rabbim son nefese kadar aşkından ayırmasın bizi. AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ZEZ RABBİM SİZLERİN VE DE YÜREĞİ TEMİZ KALBİ GÜZEL DUA DOSTU KARDEŞLERİMİN HER ZAMAN YANINDA OLSUN KİTABINIZ KURAN YOLUMUZ İSLAM IŞIĞIMIZ MUHAMMED MUSTAFA DOSTUMUZ VE SEVDALIMIZDA RABBİM OLSUN ZEZ* SENİ EN EMİN OLAN RABBİME EMANET EDİYORUM RABBİM İKİ CİHANDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM*
Sana yürek kalp kelime yetişmez be zerrinim,Ey Rabbim içimdeki yogun dolu suskunlugu en güzel dua eyle kırık dökükte olsa sözlerimi kabul eyle yıkık dökükte olsa sözlerimi kabul eyle suskunlugumu dilsizligimi en güzel dua eyle dua eyle dua eyle Ya Rabbim sözlerin güzeli sana aittir sözlerin en güzeli sana hitap etmekledir Senki Alemlerin Rabbi Senki Yaradanımız zerrin kardeşimin gönlünde geçen en ufak dilegi bile onun önüne nasip eyle neolursun güzel Rabbim yıkık dökükte olsa sözlerimi kabul eyle amin amin amin...
dün zez kardeşimize topik açtık allah kabul etsin.ne muradı varsa tez zamanda versin yüce mevlam amiiiiiiin
bugün asceci kardşimize topik açtık katılımlarınızı bekliyoruz dua ile=)18 yıl önce gönderildi # -
Subhanallahi velhamdülillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber, ve la havle vela kuvvete illa billahül alüyyül aziym.
La ilahe illallahü vahdehü la şerike, leh lehül mülkü ve lühül hamdü ve hüve ala külli şeyin kadir..
Ya rabbi, Ya Hayyu Ya Kayyumu, Ya zel celali vel ikram.
Allahım okuduğumuz duaların hürmetine ZEZ kardeşin günahlarını affet, ne sıkıntısı varsa gider, hacetini tez zamanda ver..SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER..
AMİN.
YA Rabb! Zerrin ablamı sev, sevindir ve hoşnut olduğun kullar zümresine dahil eyle.
3 ihlas hediyemdir.18 yıl önce gönderildi # -
YA ERHAMERRAHİMIN YA ERHAMERRAHİMIN YA ERHAMERRAHİMIN Rabbim şuanda beni takip eden melegi zerrin kardeşime yönlendir onun niyeti için okudum sen onun söyliycegi niyeti kabul eyle kabul eyle kabul eyle Ya Rabbim amin amin amin...
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH !!!!!!!!!!!!!!!!!
YA ERHAMERRAHIMIN YA ERHAMERRAHIMIN YA ERHAMERRAHIMIN.........Rabbim ya Hayy ya Kayyum , Ya Rahman ya Rahim ya HU YA HU YA HU!!!!!!!!
Bu sitede adi olan, hepimiz icin el acan tüm kardeslerimi sev Rabbim,hepimizin sana simdi ve sonra sonsuza kadar ihtiyaci var bizi sonsuz rahemetinden mahrum birakma Rabbim...bizi ve bizim sevdiklerimizide sev...Seni cok seviyoruz Nebimize selam olsun Rabbim ,Rabbel aleymin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
3 ıhlas 3 fatıha 3 tebbet 3 nas 3 felak 3 ayetel kursı allah kabul etsın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.