NESRIN KARDEŞ UMREDE BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN YAVRUMUN GÖZYASINI SİLERMİSİN.EŞİMİN YUVAYA DÖNMESİ İÇİN DUA EDERMİSİN 1 YASIN YOLLUYORUM İADE EDERMİSİN
LİSTENE AL BİZİDE YÜK OLMAZSA EĞER.RABBİM ŞİMDİDEN KABUL ETSİN.
AMİN AMİN AMİN AMİN
UMRE Nesrin_ce
(74 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞAALLAH KARDEŞİM HEDİYELERİMİZİ HAZIRLAMAYA BAŞLIYALIM SANA BİLDİRELİM ALLAHIN İZNİYLE..RABBİM BİZLEREDE NASİP ETSİN .SEN ORADAN ÇAĞIR BİZİ TAMAMMI..
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİMDİDEN HAYIRLI ETSİN ABLACIM BİZLERİ DE ÇAĞIR ORALARA.
S.A. ALA ARKADAŞIMIZ HATİM BAŞLATTI.ONA KATILIRSANIZ OKUNAN HATMİ PEYGAMBER EFENDİMİZE HEDİYE EDECEZ.SELAMETLE...
nesrin ablam ALLAH senden razı olsun beni çok utandırdın ama siteye dün 500 yasini araştırırken karşılaştım ve üye oldum çünkü benim arayıpta bulamadığım bir ortamdı burası ve çok hoşuma gitti insanların tanımadıkları halde birbirlerine dua etmesi hemen bende içimin yangısıyla bir konu başlattım fakat site yönetiminden site hakkındaki görüşleriniz diye konu başlatıldı ve sayı isteniyor sizce bu doğrumu diye üyelerden görüş istendi bende doığal olarak kendi üzerime alındım ve birazda kırıldımşimdi sizdende böyle bir şey istersem belki yanlış anlaşırım diyerk bir şey demedim ALLAH umreni kabul eder inşallah ne mutlu size bizede o mübarek yerleri görmeyi rabbim inşallah nasip eder
S.A. EMİN OL TUFAN KARDEŞİM KENDİM İÇİN BİŞEY İSTEMEK AKLIMA BİLE GELMİYO.BEN HEP BURDAKİ ARKADAŞLAR İÇİN DUA ETME İSTEGİYLE YANIYORUM.SİZLERDEN VAKİT KALIRSA KENDİMEDE BŞEYLER İSTERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU ÖZEL BİR DURUM
AYIP MAYIP OLMAZ .PEYGAMBER EFEDİMİZİN HUZURUNA ÇIKACAZ,ONUN ARACILIGIYLE RABBİMDEN DİLECECEZ İSTEKLERİMİZİ.İÇİNİZDEN NE GEÇİYOSA İSTEYİN İLETEYEİM DOSLAR.SİZDE BANA DUA EDİNKİ BENDE ORLARA SAG SAGLİM VARAIP GELEYİM.SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ALLAH. ALLAHUMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED.
NESRİNCE DOSTUM LÜTFEN AYETEL KÜRSİLERİMİDE GÖTÜR LÜTFEN :((
Ablacım banada dua edermisin. Allahım şimdiden kabul etsin umreni. bizede gitmek nasip olur inşallah.Ne olur beni unutma yazarmisin lütfen. çok ihtiyacım var.çok sıkılıyorum artık yoruldum.
Kardeşim ne mutlu sana o yerleri görebilmek peygamberimizin ayak bastığı yerleri, ibadet ettiği yerlerde ibadet etmeği, Allahın evini ziyaret edebilmeyi, ne güzel ya rabbim. Allah inşaallah bizlere nasip eder.
ALLAH'IM BU NE ŞEREF BU NE MUTLULUK NE YAZACAĞIMI ŞAŞIRDIM KALDIM. MAŞAALLAH BAREK ALLAH DARISI BAŞIMIZA DARISI GİTMEK İÇİN DAVETİYE BEKLEYENLERE DARISI GİTMEK İÇİN HAZIRLIK YAPANLARA.... CANIM ABLAM LÜTFEN BİZİMDE SELAMLARIMIZI GÖTÜR BURALARDA ONU BİR DEFA RÜYADA GÖRMEK İÇİN GÜNLERCE GECELERCE DUA EDENLERİN VAR OLDUĞUNU İLET LÜTFEN...ALLAH'IM ALLAH'IM ALLAH'IM YA MUHAMMET YA MUHAMMET YA MUSTAFA YA AHMET....
mrb nesrin kardeş bende peygamber efendimiz (s.a.s) için 15 yasin okucam selamımla beraber yasinlerimide götürürmüsün yolun açık olsun bana ve tüm müslüman alemine dua edermisin allah hepimizin gönlüne göre versin (AMİN) bu arad adım burcu untmazsın dimi ALLAHA EMANET OL
S.A.H.GELDİN BURCUCUGUM SİTEYE.ALLAH RAZI OLSUN OKUYACAGIN 15 YASİN İÇİN.EMİN OL KISMET OLUPDA GİDİGİMDE YERİNE ULAŞACAKTIR DUALARINIZ VE HAEDİYELERİNİZ.ÖZEL İSTEGİN DUAN VARSA YAZ BANA.SELAMETLE
NESRİN ABLACIM BENİM İÇİNDE DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM ALLAHTAN SADECE 2 DİLEĞİM VAR VE OLMASINI ÇOK İSTİYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZE BENDENDE YASİN HEDİYE EDİYORUM ABLACIM DUANDAN SONRA ŞÖYLE DE GİZEMDE SENİ ZİYARETE GELMEK İSTİYO DİLEKLERİ OLDUĞUNDA GELMESİ DAHADA KOLAY OLACAKMIŞ DE BANA ÇOK DUA ET ABLACIM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN ZİYARETİNİ KABUL ETSİN SENİN GİBİ HERKESE NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH BİZEDE KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEYİ NASİP ETSİN SENİ KISKANDIĞIMI İTARAF EDEYİM :) KUTSAL TOPRAKLARDA YAPILAN DUALARI GERİ ÇEVRİLMEZMİŞ SENDEN RİCAM BENDEN RESULULLAHA 30 AYETEL KÜRSİ VE SELAMIMI GETİRMEN EVLENEMEYİ ÇOK İSTEDİĞİM BİRİSİ VAR ŞU DURUMDA ÇOK ZOR GÖRÜNÜYÜR ALLAHIMA DUA EDİYORUM BENİM BU HACETİMİ GERİÇEVİRMEMESİ İÇİN KUTSAL TOPRAKLARDA BU HACETİMİN KABUL OLMASI İÇİN BENİM İÇİNDE DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM ALLAH TÜM DUALARINI KABUL ETSİN GERÇEK ADIM ÇİĞDEM BENİDE YÜREĞİNE NOT ET KARDEŞİM
Nesrinciğim inşallah hayırlı bir şekilde gidip gelmek nasip olur.
Çok sevindim Allah bütün kardeşlerime nasip etsin.
Bizlerden de selam söyle...
Allah gönlünden geçen her ne varsa nezdinde kabul buyursun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
NESRIN KARDEŞ 1 YASIN 3İHLAS 1 FATIHA GÖNDERIYORUM YÜK OLMAZSA EĞER.RABBİM SENDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLERİM.
S.A.REYHANCIGIM EMİN OLMAK İÇİN SORUYORUM SEN İLK GÜNDE BİR YASİN DEMİŞTİN. BUGUNKİYLE 2 Mİ OLDU YOKSA SADECE BİRMİ.BİLGİLENDİRİRMİSİN BENİ.
SADECE 1 OKUDUM FAKAT 1TANE DAHA HEMEN OKUYAYIM.
OKUDUGUNDA KAYDA ALACAM KARIŞIKLIK OLMASIN. TEK TEK KAYIT EDİYORUM KİM NE İSTER NE HEDİYE EDER. SELAMETLE...
OKUDUM NESRİNCİM
NOT ALDIM BACIM
sana dedemizin gördüğü rüyayla ilgili olan konuya mesaj bıraktım abla.
ALLAH SAĞLICAKLA GİDP GELMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM PEYGAMBER EFENDİMİZE SELAM GÖTÜRÜRMÜSÜNÜZ ALLAH RAZI OLSUN
DEĞERLİ DOSTUM.10.YASİN HEDİYEM VAR VE SANA EMENET EDİYORUM.SİZEDE YOLLUK OLARAK BİR YASİN HEDİYE ETTİK,LÜTFEN KABUL EDİN.
S.A. KADİR BABA.EMANETİN BAŞIM ÜSTÜNE.İNŞALAH YERİNE ULAŞACAKTIR.HEDİYENİZDE BAŞ TACIDIR ALDIK KABUL ETTİK .RABBİM KABUL ETSİN.EN KISA ZAMANDADA SİZLEREDE NASİP ETSİN.
ABLACIM BENDENDE EFENDIMIZE BIR SELAM BİRDE RABBIMIN BANA HAKKIMDA HAYIRLI OLANI NASIP ETMESI İÇİN UMUDUMUN, SIKINTIMIN HAYRA DONUŞMESI ICIN, HAKKIMDA HAYIRLI OLANIN YANIMDA OLMASI İÇİN BENIM ICINDE DUA EDERMISIN
ALLAH SIMDIDEN KABUL ETSIN BIZLERE NASIP ETSIN INŞALLAH
S.A. DUALARIMDASIN BACIM.NOT ALDIM.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN.
ablacım bendende 10 yasini şerif götürürmüsün güzeller güzeline Rabbim dualarımızı kabul etsin selametle git gel inşallah. birde senden bir isteğim var ablacım,
benim çok sevdiğim biri var yıllardır hemde, ama o beni sevmek değil benden kaçıyor ne olur dua edermisin dileğimin olması için bunu herşeyden çok istiyorum onu çok seviyorum oda beni sevsin bir mucize istiyorum bunları dilersen çok mutlu edersin beni çok yazdım ama kusuruma bakma Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM BENDENDE PEYGAMBER EFENDİMİZE 2 TANE YASİN BİDE 2 DİLEĞİMİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN BANA DUA EDERMİSİN HAYIRLISI İLE GİT HEYIRLISI İLE GEL ALLAH BÜTÜN KULLARINA NASİP ETSİN KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEYİ AMİN AMİN AMİN
EĞER YERİN VARSA BENİMDE SELAMIMI GÖTÜRÜRMÜSÜN.siz gidene kadar bende 2 yasin okuyup hediye etmek istiyorum pegamber efendimize...
banada orda dua edermisin (karşıma hayırlı eş çıkmasını ve iyi ailenin gelini olmak istiyorum. kader kıymet bilenlerden ALLAH korkusu vicdanlı merhametli olandan nasip eylesin)istiyorum...
bu kadar size yük oldum benden size hediyem 1 nebe süresi RABBİM sizinde muradınızı tez tez zamanda versin amin18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.