çok zor bi durumdayım bir hata yaptım ve odahayatıma mani oldu bir erkke arkadaşım vardı kötü niyetli çıktı ve ben hiç farketmedim babm duydu ve beni öldürebilir aile huzurumuz bozulmuş durumda annem hergece ağlıyo buna çok ihtiyacım var lütfen dualarınızı benden esirgeemeyin
arkadaşlar bu cuma günü allah rızası için bana dua edin
(69 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun sevda kardeşim...bu mübarek günün hürmetine sıkıntını gidersin inşallah... amin.amin.amin
18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar lütfen dualarınızı bekliyorum bu gece hep dua ettim annem yasin okudu allaha sığındık allah bizi korusun çok zalimmiş bu insan lütfen rica ediyorum bu cuma güün ban destek olun herkesin başına gelebilir allah beni ve tüm din kardeşlerimi korusun allahım sen düşmanımı bile bu duruma düşürme ya rabbim amin
Canim kardesim
Allah tez zamanda ailene huzur versin insaallahSana 3 Ayetel-kursi hediye gonderiyorum
kabul et ltf
çok sağol fatma kardeşim inanki 1 haftada ne hale geldim günah benim hata benim ama allah affetsin allahım sen beni bağışla yarabbim allah senden de razı olsun
Allah genç kızlarımızı böyle kötü kalpli insanlardan korusun. Kardeşim Allah Allah sana yardım etsin.
sağolun allah sizi korusun allah sizden razı olsun kaza belanızın önüne geçsin
sevda kardeşim niyetine 1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsi okudum kabul et kardeşim
amin amin çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz için kardeşlerim
rabbim yardımcın olsun inşallah hersey en kısa zamanda düzelir
RABBİM YARDMCIN OLSUN..CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNA GİRER..
aminn aminn hepinizden allah razı olsun
Sevda kardeşim Allah sabır versin, Allah kötü insanların şerrinden korusun hepimizi.
Allah'ım,
Sevda kardeşimi koru.
Kötülerin kötülüklerini geri çevir.
Babacığının yüreğine sükunet ver.
Elini zarar için kaldırma.
Sonra bu aileye öyle bir nimer ver ki,
gördükleri zarardan onlara fayda çıksın,
bu zarar onları daha büyük kötülüklerden korumuş olsun,
sana sığınmanın serinliğini yüreklerinde hissetsinler,
ve bir daha hiç, kötülerle karşılaşmasınlar.
Kötülük edeni ise ıslah eyle ki,
bir daha kimseye zarar veremesin, ve pişman olsun.Şüphesiz, yok olmamızı isteseydin, bizi kurtarmazdın,
o halde şimdi, şu an tevbemizi kabul et, aldanışımızı basirete çevir,
ve günahımızı Afuvv isminle bağışla ki, geriye hiç bir iz kalmasın.Amin. Amin. Amin.
arkadaşlar kardeşlerim allah hepinizden razı olsun dualarımızı kabul eylesin aminn
ALLAHIM SENİ HERTÜRLÜ ŞER VE BELADAN KORUSUN.1 AYETELKÜRSİ GÖNDERİYORUM KABUL ET.
Allah yardımcı olsun kardeşim inşallah sorun çıkmadan atlatırsın bu krizi. ben sana 1 ayetel kürsi okuyorum Allah seni her şerden korusun
ALLAH SANA VE SENİN DURUMUNDA OLAN ÜMMETİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETSİN ÖNEMLİ OLAN O HATAYI BİRDAHA YAPMAMAN KURBAN OLDUGUM ALLAH ANNENE VE SANA YARDIM EYLESİN Ya Rabbi! Hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle! Gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle! amin
allah hepinizden razı olsun kardeşlerim dualarınız için allah hepimize hayırlı insanlar nasip etsin amin
SEVDA CANIM ALLAHA SIĞINMAK EN GÜZEL LİMAN BABANA NE DEMİŞLERKİ YAVRUM İNAN BENDE ÇOK KÖTÜ BİRİNE ÇATMIŞTIM ÖNCEDEN MADDİ MANEVİ ÇOK GÖTÜRDÜ BEN ANLAYAMADIM ANLADIM GEÇ OLDU AMA ZARARIN NERESİNDEN DÖNSEN KAR BABAN NİYE ÖLDÜRSÜN SENİ CANIM ALLAH KORUSUN KORKMA SAKIN YANINIZDAYIZ ANNECİĞİN ÇOK ÜZÜLÜYORDU ŞİMDİ BABANADA BİŞEY DİYEMEZ BENCE SEN Bİ AKRABANA GİT BABNIN SİNİR GEÇSİN ARADIMI SENİ HİÇ AYYY ÇOK SIKILDIM ŞİMDİ KENDİM AKLIMA GELDİM ALLAH YARDIM ETÇEK ANLATSAN Bİ ÇÖZÜM BULURUZ BELKİ SEVDA KORKMA CANIM
beni kandırdı beni evlenme vaadiyle 5 ay çıktı sonra benim fotomu çekti ve bana evli olduğunu enle evlenemeceğini söledi ve şimdi babamı arayıp duruyo benim için kötü kelimeler sölüyo babama arıyo gecenn 2 de annem kalbi var akşam sabahakadar duaetti ağladı secdede baam beni öldürecek die kokuyo biz doğuluyuz
SAVCILIĞA VERDİM TELEFONLARIMIZ DİNLENİYO SENİ YAKICAM DE FOTOĞRAFINI BABAN GÖRSE NE DER TELEFONU CEP TELEFONUNA YÖNLENDİRİN NUMARASI ÇIKAR HOPERLÖRÜ AÇ TEYİBE KAYDET SAVCILIĞADA VERİN AH YA FOTOĞRAFIN GÖRÜNMESİNİ İSTEMİYCEN ŞEKİLDEMİ CANIM YAAA PARAMI İSTİYO NE İSTİYO BU PİSLİK ADAM KARINA SÖLİCEM DE SENDE SENİ İSTEMİYORUM AMA KARININ AİLESİNİDE BULUCAM ONLARADA ANLATICAM DE SAPIKMIŞ BU ADAM SAPIK BABAM SENİDE GEBERTİR DE BABANADA BENİ TEHDİT ETTİ FOTOĞRAFI ÖĞLE ÇEKTİDE ZAMAN KAZANMAYA ÇALIŞ MSN VARMI SENDE EKLE BENİ merlinsonmez@hotmail.com konuşalım
bişey istemiyo rezil edicem seni dio bana öldürsün baban dio
Deli mi ne niye senden ne istiyor. Allahım o adamı şimdi tövbe tövbe. sen de korktuğunuı belli etme sakın merlinin dediklerini yap merlin kardeşim akıllısn valla. o zorba sen korktukça üstüne gelir.
Sevda,
Sakin olabileceğin bir ortama geç :Bismillahi hüveşşafi, bismillahi hüvel kafi, bismillahi hüvel muafi,
Bismillahillezi la yedurru measmihi şeyün fil ardı vela fissemai
ve hüvessemiul alim.Şifa veren Allah'ın adıyla, Yeterli olan Allah'ın adıyla, Kendisine sığınılan Allah'ın Adıyla,
Yerde ve gökte HİÇBİRŞEYİN, izni olmadan kimseye zarar veremeyeceği Allah'ın adıyla,
O işitendir, bilendir.Kardeş, sakin ol, yüreğini başka düşüncelerden, korkulardan boşalt, en kısa zamanda tevbeni de yap ama şimdi sadece bu sığınma duasıyla meşgul ol, tüm kalbinle inan ki Allah dilemedikçe kimse bir zarar veremez. Allah'ın bizi koruması günahlarımızın azlığı çokluğu ile ilgili değil, bu O'nun kayıtsız şartsız rahmetidir.
Anneme telefon açtım. Senin için bu mübarek saatte ve bu gün, bu gece hep dua edecek.
Korkma. Allah tuzak kuranların en güzelidir.
Kötüyü kendi derdiyle meşgul etsin. Seni ve aileni bu meseleden kolaylıkla sıyırıp kurtarsın.
Allah hepimizin basiretinizi artırsın.
Ama belki şimdi korku ve endişe seni sarmıştır ve zikretmeye gücün yetmez.
O zaman bu iş bize düşüyor, biz senin için okumalıyız.18 yıl önce gönderildi # -
şu anda ağlıyorum annem çalışıo ve eve gelmiş kadın çalışamamış üzüntüden kardeşlerim allah hepinizden razı olsun allah hepinizin düzenini korusun böle kötü insanlarla karşılaştırmasın amin
nerde sin canım konuşalım aradımı yoksa yine
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SEDEFCİM İNŞALLAH O ADAM SANA VE AİLENE HİÇ BİR ZARAR VEREMEZ O ADAMA ALLAH HİDAYET VERSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Betül abla haklı bizler okuyalım senin için. Ama lütfen bu arada senden estafirullak çek lütfen biz diğerlerini okuruz hadi kardeşim toparlanırsın.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.