amin sağol kardeşim benim msn açık sen gelmedin ki bana
arkadaşlar bu cuma günü allah rızası için bana dua edin
(69 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 salavat hediye ettim kardeşm.
18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VELA KUVVETE İLAHİ BİLLAHİ ALİYYÜL AZİM ALLAHIM BU ADAM SEVDA KARDEŞİMİZİN BAŞINDAN DEFİ BELA DEFİ KAZA AL YARABBİM ONA ÖĞLE BİR DERT VET KENDİ DERDİYLE UĞRAŞMAKTAN SEVDAYI UNUTSUN
İŞYERİNİN MSN SİNİ KULLANMAK ZORUNDA KALDIM ŞİFREMİ UNUTTUM SEVDA SEN NERDESİN BAK SAKIN KÖTÜ BİŞEY YAPMA AKLINI TOPLA
Allaha havale edelim onu o verir cezasını sevdadan uzak olsun ne hali varsa görsün
allah razı olsun hepinizden allah sizin gönlünüze göre versin dert ve beladan kurtarsın bu zor günümde yanımda oldunuz bana destek çıktınız allahta sizi sevindirsin inşallah
ALLAH HEP SENİNLE OLSUN KARDEŞİM.SEN İÇİNDEKİ İNANCINI KAYBETME.BU İNANÇ SANA DOĞRU BULMANA YARDIMCI OLCAKTIR.ZALİMLERİN ZULMÜDEN RABBİM BİZLERİ KORUSUN.DUALARIMIZ SENİNLE..BİR AYETEL KÜRSİ.AMİN...
amin kardeşim evet ben umudumu asla yitirmem allah eminmiki sizin gibi insanların dualarını geri çevirmeyecek ve yalvarışlarımı duyacak o merhameti çok olandır beni affetsin amin.
SEN TÖVBE İSTİĞRAF ETTİNMİ ETTİN ANNEN BABAN KİME NE KÖTÜLÜK ETTİDE SEN KÖTÜLÜK BULASIN
NAMAZLARINI KIL DURMADAN NAMAZ KIL ALLAHA SIĞIN BAK BEN ÖLÜMLERDEN DÖNDÜM BENİ KENDİ AİLESİNİN İFTİRALARI YÜZÜNDEN EŞİM ÖLDÜRCEKTİ BİLİYOMUSUN DAĞA KALDIRDI BENİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ AYETEL KÜRSİLER KURTARDI BENİ BEN AFFETTİM ONU AMA BEBEĞİMİ KAYBETTİM YA NE İMTİHANLARDAN GEÇİYORUZ CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
canım benim gerçekten çok zor günler geçirmişsin allah san yardım etmiş sevgili kulusun allah bidaah seni böle zor sınava tabi tutmaz inşallah allah kimsenin evinnin huzurunu bozmasın çok zor seni anlıyorum
merlin kardeşim çok üzüldüm inanamadım okuyunca, canım kardeşim sen bunca yaşadığın şeye rağmen dirayetini kaybetmemişsin allah ne dileğin varsa versin inşallah bir daha sana dert sıkıntı göstermesin. bu kadar kötü insanlarla karşılaşmışsın bi kere de isyan etmedin Allah yüzünü güldürsün kardeşim.
amin amin hepimizin çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Allah yar ve yardımcın olsun..Rabbim seni korusun gözetsin...inşaallah bütün sıkıntıların biter ve çok güzel günler görürsün amin amin amin
amin kardeşim allah razı olsun
Rabbim böyle kötü insanlardan evlatlarımızı korusun iyilerle karşılaştırsın .Güzel kardeşim seni ve aileni hayırlısı ile bu sıkıntıdan kurtarsın La ilahe ente suphaneke inni küntümünezzalimin senin için çekicem sende bundan sonraki hayatında daha dikkatli ol lütfen... canım kardeşim Rabbim seni korusun
SEVDA SANA BİŞEY DİCEM SEN BABANA KENDİN ANLATSAN BABA BU ADAM BANE BUNLARI YAPTI BENİ TEHDİT ETTİ DİYE BENDE ONU İSTEMEDİĞİM İÇİN HAZMEDEMİYO EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİMDE NE BİLİM BELKİ SENDEN DUYUNCA SENİ ANLAR O MANYAK BABANLA KONUŞUYODU DEMİ BABAN ONU TEHDİT ETSİN AİLENİ YANINA AL ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ CANIM
çok teşşekkür ederim allah senden razı olsun allah sizi ve aileniiz böle insanlardan korusun allah gönlüne göre versin inşallah amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH MURADINI VERSİN SIKINTILARINI GİDERSİN. BENDEN SANA 1 FATİHA 3 İHLAS 7 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM CANIM ALLAH KABUL ETSİN.
allah razı olsun allah gönlünüze göre versin bu cuma günü amin kardeşim
SEVDA NE YAPMAYI DÜŞÜNÜYOSUN CANIM KONUŞÇAKMISIN BABANLA KORKMA KORKULARIN GELİR SENİ BULUR UNUTMA
babmla asla konuşama bbam konuşulucak biri değil gayet sert ve anlayışsız tek çarem allaha dua ederk engelemek buna inan çünkü aile şerefimiz için böle olmak zorunda
AH BE YAVRUM DUALARIM SENİNLE SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM BENİ KURTARAN RABBİM SENİDE KURTARSIN KARDEŞİM İNANKİ KİME GÜVENMEMİZ GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUZ ALLAHIM İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIR RABBİM SEVDA BİDE BİŞEY DİCEM SEN BU ADAMIN AİLESİNİ TANIYOMUSUN ADAMIN AİLESİNDEN BİRİNE AÇSAN KONUYU KORKTUĞU KİMSE YOKMU HA BU ARADA BABAN EVDEYKEN TEL FİŞİNİ ÇEK BABANIN KARŞISINA ÇIKACAK KADAR YÜREK OLSA ONDA BU ŞEREFSİZLİĞİ SANA YAPMAZDI KORKMA BENİM İÇİM RAHATLADI BİŞEY OLMUYCAK ÇEKİN TEL FİŞİNİ GÜÇLÜ OL HER KUL HATA YAPAR KENDİNİ AFFET TÖVBE ETTİN SEN KALBİNİ KÖTÜ DÜŞÜNDÜRÜP VESVESE VERME KENDİNE KÖTÜ ŞEYLER AKLINA GELDİMİ AMENTÜHÜ VE RASULUHÜ ÇEK CANIM ALLAH SANA KUVVET TELEVİZYONLARDA Bİ ARA BÖLE BİŞEY OLDU O ADAM MAHKEMELERDE SÜRÜNDÜ SENİDE SÜRÜNDÜRCEM DE ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ALLAHIM İZİN VERME YARADANIM BU KÖTÜ KALPLİ KULUNDAN UZAK TUTU HERKEZİ AMİN
bu yaptığı hem foto çekmek hemde tehdit etmek suçtur sen ona beni bu şekilde bitirebilirsin ama emin ol ben biterken bende seni bitiririm seni mahvederim de. hiç korkma Allah yardım eder inşallah.
allah razı olsun haklısınız ama olay büyümesin die annem idare edio yoksa çok kişi ölür bela işte beni ancak yüce rabbim kurtarır dualarınız için allah sizdende çok razı olsun kimsenin başına vermesin
AMİN AMİN SİBELCİM ANNELER ÇEKİYOR İŞTE ANNELER SANAMI ÜZÜLSÜN KADINCAĞIZ ORTALIĞIMI İDARE ETSİN SEN KENDİNEMİ ÜZÜL ONLARAMI ÜZÜL CANIM ALLAHIM TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARSIN AMİN.
saol allah razı olsun işte durum bu anne olmak çok zor buna şimdi daah çok innaıyorum allahım sen sabır ihsan eyle
DUYDUĞUMA GÖRE SABIR İSTEDİĞİN VAKİT OLAYLAR UZARMIŞ ALLAH SANA SABRETMENİN GEREKTİRDİĞİNİ YAŞATIRMIŞ ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VER DİYE DUA ET BAN ÖLE YAPIYORUM BİR KİŞİDEN DEĞİL ÇOK SAYIDA BÜYÜĞÜMDEN DUYDUM CANIM AMA GEÇİCEK BUNLAR GEÇİCEK ALLAH YARDIM EDİCEK SANA
ben de okulda hocalarımdan duymuştum Hatta Peygamber efendimiz(sav) böyle dua eden birini uyarmış tam hatırlamıorum ama merlinin dediği gibi gerektirdiğini yaşatırmış.
eevt gerçekten sabır gerektiren bi durum allahın bi sınavı evet bugünler bi gün geçecek bana umut oldunuz alllahım gerçekten çok huzurluyum şuanda ben teşekkür ederim
CANIM DAHADA İYİ OLUCAKSIN İNŞALLAH SİBELCİM İNAN ÖNCE İNANMAN GEREK
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.