inanıyorum şimdi annemi aardım bende allah gerçekten insan yardım edio allahım sana çok şükür beterinden koru ya rabbim amin
arkadaşlar bu cuma günü allah rızası için bana dua edin
(69 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH SENİ TÜM SIKINTI VE KEDERDEN KORUSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim sağol kardeş allah hepimizi korusun amin
inkar et..
o nasıl sana bu pisliği yapıosa sende bişiler için inkar etmelsin...
onun nasıl seni kandırdığını sen ispat edemiosan bunu bi tek allah biliosa
oda sen benim fotomu zorla çekti ben çok korktuım korkumdan yaptım sonra beni bööle tehdit etti vs die inkar edersen o bunu ispat edemez..allah bilir bi tek gerçeği ki bu yalanın o pislikten kurtulmak için pembe bi yalan olduğunu düşünüyorum..herşeyden öte ailen için annen için..
evet canım haklıısın alah yardımcım olsun amin
Yarabbim yağan yağmurların hürmetine, peygamber efendimizin hürmetine, cuma gününün hürmetine,tüm sevdiğin kullarının suyu yüzü hürmetine yarabbim,
Sen Settarsın sen fettahsın sen rahmansın sevda kardeşimizi bu kötü durumundan kurtar, ona ve ailesine sabır ver, onlara gönül ferahlığı ver, sıkıntılarını gider yarabbim. Sen başlarını eğdirme, babasının ve ailesinin yardımcısı ol kötü insanların şerrinden muhafaza et. O insanının da içine merhamet ver, ailesiyle huzur ver yarabbim, o insanın kalbini öyle bir nurlandırki bir daha kimseye kötülük yapamasın yarabbim.
Sevda kardeşimizide senin rızanı kazanan hayırlı kullarından eyle yarabbim.
Allahım sen sevdanın yardımcısı ol. Hasbinallahi ve nimel vekil. La havle vela kuvvete illa billah. AMİN AMİN AMİN
Sevdacım okuduğum kenzül arş duasını, ferec duasını, 7 ayetel kürsiyi, salavatı şerifiyi gönderiyorum inşallah rabbim sıkıntını giderir.
Yarabbim sen sevdanın yar ve yardımcısı ol.
Canım sen tövbeni yapıp Allaha yönelirsen sana birşey yapamaz.
Bol bol YA SETTAR YA ALLAH OKU, Birde hasbinallahi ve nimel vekil oku.
İnşallah rabbim sıkıntını giderir, yüzünü hep güldürür, iyi insanlarla karşılaştırır yaşanmamışa dönersin. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
amin yarabbim sen kabul eyle
canım konuyu tam olarak anlayamadım ama allaha sığın tek yardımcı odur bizlere.allah yar ve yardımcın olsun...
amin sağol canım kardeşim allah hepinizden razı olsun amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.