ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
SİTEMİZDE GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ,DUYMAK İSTEDİKLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ, BİLDİRMENİZİ TEKLİF EDİYORUM.
(YASİNİM,UMARIM HADDİ AŞMAMIŞIMDIR,AFFINA SIĞINIYORUM.)
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
SİTEMİZDE GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZİ,DUYMAK İSTEDİKLERİNİZİ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ, BİLDİRMENİZİ TEKLİF EDİYORUM.
(YASİNİM,UMARIM HADDİ AŞMAMIŞIMDIR,AFFINA SIĞINIYORUM.)
KADİR BABACIM BİRAZ FAZLA BİRBİRİMİZE DUALAR YAZSAK MESELA DİĞER SİTELERDEN DUALAR ARIYORUZ BURADA BİLDİĞİMİZ DUALARI PAYLAŞSAK VE İSTEYEN İSTEDİĞİ DUAYI BULSA İYİ OLMAZMI HERKES FAYDALANSA
DOSTLARIM GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ VE DUYMAK İSTEMEDİĞİNİZ HER TÜRLÜ ŞEYDE DAHİL BUNLARA.AKLINIZA GELEN HERŞEY.İYİCE DETAYLANDIRIN VE PAYLAŞIN İNŞALLAH.
GİZEM ZAMANLA GÜZEL BİR FİKİR İNŞAALLAH OLUR
BEN SİZİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYOM VE KAÇIYOM :):):):)
Bazen dini bilgiler hakkında sıkıntı yaşıyoruz ibadetlerle ilgii mesela, öyle bir bölüm olabilir
ayrıca ben dinin insanlar üzerindeki hem psikolojik etkileri hem de biyolojik etkilerinin bilimsel olarak açıklandığı yazıların olduğu bir bölüm istiyorum..
mesela namaz kılarken günlük hayatta yürürken oturuken çalışmayan kaslar çalışıyormuş secdeye varırken falan bu tür bilgiler... Anlatabildim mi?
bir örnek daha kuranı kerim okumak gözler için masaj gibi oluyormuş tabi bu araplar için değil biz normalde soldan sağa okuyoruz ama arapça sağdan sola olduğu için tersi yönde hareket ettiriyormuşuz bu da gözler için masajmış
adaba hoş gelmeyen bazı cümlerler kullanılmasa
üzgünüm fakat örnek:vermiyeceğim.
böyle bir uyarı yapmaktan dolayı ayrıca
üzgün olduğumuda belirtmek isterim.
ABLA YENİ YAŞINDA İLK UYARINI YAPTIN . ALLAH SENDEN RAZI OLSUN .
:))
HAYIR DEĞERLİ DOSTUM,BURASI BİZİM EDEPLİ OLMAMIZ GEREKEN AİLEMİZ VE AİLESİNDE KİŞİLER NASIL DAVRANIYORSA ÖYLE DAVRANMAK ZORUNDA.EĞER ŞİMDİ BİR TAKIM ÖNLEMLER ALMAZSAK YARIN HİÇDE HOŞ OLMAYAN DURUMLARLA KARŞILAŞABİLİRİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BÖYLE BİR YER SİZE BEDAVA SUNULDU DİYE BEYHUDE OLARAK AKLINIZA GELEN İLK ŞEYİ SÖYLEME HAKKINA SAHİP OLMAMAMIZ GEREKİR.UFAĞINDAN BÜYÜĞÜNE KADAR HEPİMİZ İÇİN GEÇERLİ BU ÖNERİM.
LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ AÇIKÇA PAYLAŞIN Kİ DOĞRUYU VE GENELİ OLUŞTURABİLELİM.
ben bu siteyi yeni keşfettim.Artık neti sadece bu site için açıyorum.Allah razı olsun
STAJYER ÜYELİĞE NE DERSİNİZ.
SİTEYİ TANISIN,SİTEDEKİ İNSANLARI TANISIN,SİTENİN HAFASINA ALIŞSIN.
SİTEMİZİN DİĞER SİTELERDEN ÇOOOOOOK FARKLI OLDUĞUNU BİLSİN,ÖZÜMSESİN.BİZDE ONU TANIYALIM.
bu siteyi ağlıyarak geziyorum.Hala böyle birbirleri için üzülen dua eden insanların olması bana huzur veriyor mutlu ediyor. çok şükür ALLAHIM
:) bizim ümidimiz gülebilmek bir şekilde dünyada ve ahirette...
Bende yeni üye oldum.Daha kimseleri tanımıyorum.
ama bence yazılarımıza resimde ekleyebilseydik ne güzel olurdu dimii
KAİNATTA TESADÜF YOK DOSTLAR.
ALLAHA YEMİN OLSUN Kİ BİZ HEPİMİZ,BİRBİRİMİZ İÇİN BURDAYIZ.BERABER AĞLAYIP BERABER GÜLMEK İÇİN.
YOKSA O BİZLERİ BİZLERE BULDURURMUY DU.1
Allah bir hastanın iyi olmasını isterse onun karşısına tedavi edecek ilacı çıkarırmış ben de dua ettim dua istediğim 1 kaç kişi vardı etseler başkalarından da isterdim ama kimse etmiyor... ben dua ettim bu siteyi buldum hayatımda yaptığım en iyi şey buraya gelmek...
Bende yeni üye oldum.Daha kimseleri tanımıyorum.
ama bence yazılarımıza resimde ekleyebilseydik ne güzel olurdu dimii
ikiniz de hoş geldiniz hazan ve senanur kardeşlerim...
ya bişi dicem ama demeye utanıyorum..bu sitede görücü usulü bişiler yapamaz mıyız:)
hazır evlenmeyi isteyen ablalarım kardeşlerim ve ben varken:)
görücü usulü derken yani burası çöpçatan bi site olsun demedim yanlış anlamayın ama hani olur ya aaa oğlum işte falancanın kızı var ben onu sana aliim vs gibisine dedim..hani düşünürseniz eğer seneye mezun olucam allahın izniyle:)şaka şaka ya yanlış anlamayın olur mu..bi öneriydi sadece..kısmetin nerde olacağı belli mi oluır..belki bu hayırlı yerdedir bilemeuyiz ki:)
ama kızdısanız siliim msjımı:(
burcu ya sen varya güldürdün beni
ya bu arada koca delisi gibi oldum:/
lütfen yanlış anlamiin öle i amacım olsa bi çok site var bu iş için..ben hayırlı bi iş için şeyettim:(
:):):)
KİM BİLEBİLİR NE OLACAĞINI GENÇLER,AMA SİTENİN HARİCİNDE OLANLARDAN BİZİ SORUMLU TUTMAYIN.
O YÜZDENDE BAZI BÜYÜKLERİNİZE DANIŞMADAN DA SAKIN KURDA KUŞ OLMAYIN.
HER ZAMAN BİR AÇIK KAPI BIRAKMAK VE ORDAN SEYRETMEK DE FAYDA VARDIR.
ee şeeeyy:)
sanırım düşünmeden konuştum:)
:)) İLGİNÇ AMA GÜZEL BİR ÖNERİ BURCU
İLAHİ ODASI YAPALIM
RADYOMUZ SİTEYE GİRİNCE HEMEN YAYINA GİRSİN . CANLI YAYIN OLSUN . CANLI YAYINA PROGRAMLAR KOYALIM . CANLI YAYINDA DJ LİK YAPACAK ARKADAŞLARIMIZ OLUR .
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.