YA BURCU EMİN OL BU BENİMDE AKLIMA GELDİDE BENDE ÇEKİNDİM TEKLİF ETMEYE.
EVLİLİK İSTEYEN ARKADALAR VAR BAY VE BAYAN BU SİTEDE.YA KIZMAYIN AMA YABANCIYA GİTMESİN KIZLAR.BİZDEN BİRİLERİENE VERSEK FENEA OLMAZZ...BU SİTEDE BULUŞULUYOSA DEMEKKİ KAPLERİ ALLAH İÇİN AYNI YERDE ATIYO..
LÜTFEN DİKKAT DEĞERLİ DOSTLARIM.
(114 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AH ABLAM :)
18 yıl önce gönderildi # -
dimi dimi:)
aaaaaaa :)
BAYLARDAN BEN BÖYLE BİR YAZI OKUMADIMKİ ABLACIM KAÇ AYDIR SİTEDEYİM . GÖZDEN KAÇIRMIŞTA OLAMAM
Kaçtane bay var ki hepimiz bayanız cihan abi recep abi kadir baba zaten evliler.. ersin nişanlı fatihin sevdiği var yasin bekar ve bi kaç arkadaş daha var... pek bekar erkek kardeşimiz yok burda.
biz zaten sitedeki baylara abi gözüyle bakıyoruz hıh:p
biz ablalarımızın akrabaları falan diyoruz abişkom:)
bu arada 22 yaşındayım,seneye okulu bitiricem allah izin verirse,yaşımıda göstermem,yarışmaya ankaradan katılıyorum:))
BİZ ÖNERİLERİNİZİ HALA BEKLİYORUZ.!
SIRA ONADA GELİR NASIL OLSA.OLANLA,OLACAĞIN ÖNÜNE KİM GEÇEBİLMİŞ.
AMA ÖNCE ŞU SİTENİN SUNNİ SIKINTILARINI BİR HALLDELİM İSTERSENİZ.
SİTEMİZ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ KENDİMİZ İÇİN 2.PLANDA .
ayrıca babamda kadir babamdır bi sürüde annem var başta şenül annem nimet annem ceylan annem:)
beni onlardan isteyin:)18 yıl önce gönderildi # -
bence dini konularda Allah rızasını gözeterek sorulara en kısa zamanda cevap verebilecek bu konuda icazetli kişilere ihtiyaç olduğu kanaatindeyim
birşeyler öğrenmek isteyen kardeşlerimize susamışken onlara hemen su ikram etmek gibi ecri çok ama bir o kadar da sevap bu konu benim önceliğimdir
herkesi Allah'a emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
SİTEMİZ HER GEÇEN GÜN SAYISINI ARTTIRIYOR . YÖNETİM KURULSUN BENCE. BELKİDE VARDIR BİLMİYORUM . BAZEN ÇOK ZOR DURUMLARDA KALIYORUZ . VA SANIRIM İLERDE BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSE SIKINTILAR DOĞABİLİR. SONUÇTA DIŞARDAN GELEN BİRİ İLK ANDA BURDA NE OLDUĞUNU ANLAYAMIYOR . SAMİMİYETİ FARKEDEMİYOR . KLAVYE SONUÇTA BU KİMSENİN NİYETİNİ YÜZ İFADESİNİ GÖRMÜYOR KİMSE. YANLIŞ ANLAŞILMALAR DOĞABİLİYOR .
DİNİ SORULARINIZ BÖLÜMÜ AÇILABİLİR
modluğumu geri istiyorum..söz bidaha kimsye laf çarpmicam:)
ÜYE LİSTEMİZ HER ZAMAN GÖRÜNECEK BİR BÖLÜMDE OLMALIDIR .
KİM ONLİNE KİM OFFLİNE
SENEDE BİR PİKNİK
AYDA BİR DEFA VEYA İSTEĞE BAĞLI İHTİYACI OLANLARA EŞYA GIDA GİYİM KİTAP YARDIMI
GENE BÜYÜKLERİMİZİN MÜSADESİYLE BELİRLENEN KİŞİLERE HERKESİN GÜCÜ YETTİĞİ KADAR MADDİ YARDIM
piknik mi hehe abicim ya:D
evet kesinlikle katılıyorum, yardım konusuna...
ALLAH ÇOK GÜZEL İSTEKLER FATİH KARDEŞ
İNŞ GERÇEKLEŞİR.18 yıl önce gönderildi # -
hergün piknik yapıyoruz sofralar kuruluyor hemde ruha gıda alıyoruz.
KADİR BABAMIZIN ÖNDERLİĞİNDE HER AY HEDİYE EDİLMEK ÜZERE 300.000 FATİHA ÖRNEĞİ GİBİ ( HEDİYE EDİLMESİ GEREKENİ BÜYÜKLERİMİZ BELİRLER )DUALARIMIZIN OLMASI.
ELBETTE GÜLEN OLACAKTIR FARKLI TARAFLARA ÇEKİLEBİLİRDE ANCAK BEN SÖYLEDİĞİM HER ŞEYDE SAMİMİYİM DOSTLARIM .
ya kızma abişko şaka yaptım ben:)sen gül die:)
BİZLER İLERDE ALLAHIN İZNİYLE ALLAHIN YARDIMIYLA ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ . ALLAHIM NASİP EDER İNŞAALLAH .
TAMAM BEN YAZMIYORUM . CİDDİYETİ KAÇIYOR
hergün piknik yapıyoruz sofralar kuruluyor hemde ruha gıda alıyoruz. kahvaltıyı Recep abi hazırlıyor sabahın erken saatlerinde üstelik hasta kardeşlerimizi de düşünüyor onlara perhiz sofrası hazırlıyor sonra diğer arkadalarımız öğle ikindi akşam sofrasını hazırlıyor...cihan abi de gece için hazırlıyor...
ya fatijh abi yapma ya::(((( öle demek istemedim:((
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.