TAMAM SEDEF KARDEŞİM BEN YANLIŞ DÜŞÜNDÜM ÖZÜR DİLERİM .
LÜTFEN DİKKAT DEĞERLİ DOSTLARIM.
(114 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben özür dilerim abicim üzdüm seni:(
18 yıl önce gönderildi # -
ha bana mı demiştin hiç üstüme alınmamıştım kötü niyetim yok diye:)estafirullah gitmedi dakikalarca göndermek için uğraştım...
ben hala görücü mevzusunda ısrarcıyım:)
bu arada kahverengi saçlıyım:)
Fatih yardım konusunda sana katılıyorum.
Gıda olabilir.
Giysi yardımı olabilir.
Terkedilmiş çocukları ile ortada kalmış çocuklu hanımlara,yaşlı bakıma muhtaçlara
Birde mesela Süheyla Urfadan haber yollamıştı Bir nine torununa bakmaya çalışıyordu.
Maddi yardım toplayabiliriz.
Aslında istersek yaparız bence.
Yaparmıyız Kadir BABA? ne dersin?18 yıl önce gönderildi # -
MAŞAALLAH YA NE GÜZEL DÜŞÜNCELER BUNLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN .BENDE FATİH KARDEŞİMİN DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM.ÖZELLİKLE KİMLER VAR VE CANLI SOHBET TARZINDA BİR AYARLAMA YAPILA BİLİNİRSE O ANDA HERKES DAHA ÇOK SORUP DAHA ÇOK ŞEYLER ÖĞRENE BİLİRİZ AYRICA YARDIM FİKRİ EN GÜZELİ OLACAK İNŞAALLAH
oooooo
maşiallah maşallah bensiz ne konulara girmişsinşiz ama kaçırmam geldim . Bir kere Burcu beni nasıl güldürdün anlatamam yaa, valla çok alemsinm :)
İkincisi herkesin katıldıpğını konuya ben de katılıyorum, yani dini bilgiler istiyorum ben de.Herşeyle ilgili namzala , ibadetle yanii herşey ama herşey olmalı.Bizden elimizden gelen bilgi, arşiv vs. gibi şeyleri üstlenebiliriz. Yani site kurucusundan beklemmemliyiz.18 yıl önce gönderildi # -
Bence bu sitede dini bilgisi olan birikimi çok yüksek abilerimiz ablalalrımız var,şimdi isim saymak istemiyorum belki birisisnkini eksik sayarım :)
Mesela bu abilerimize ablalalrımıza soru yöneltebilşeceğimiz ayrı bi bölüm olmalı.18 yıl önce gönderildi # -
Kadir Babacım emanetini aldım fatih abiden ama konuyu sabitlemeye çalışıyorumama beceremiyorum :(
Kim demiş beceremiyorum diye oldu bak.
Benim Cennetim yaparrrrrrrr
Ablasının gülü.18 yıl önce gönderildi # -
kimse konuşmayınca otomatikmi sabitleniyor
Valla nimet ablacım bende hala sabitlenmemiş gözüküyo fatih abide de öle gözüküyo.Acaba konu sabit mi gözüküyo arkadaşlar?
tamaam oldu :)
Ben kendimce bir şeyler yazdım :
http://www.mucize.net/blog/yanitlar.html
Hata yaptımsa mazur görme büyüklüğünü rica edeceğim.
SİTE ÇOK GÜZEL BURADA VE DUALARDA OLDUĞUM İÇİN ALLAHIMA HAMD OLSUN ALLAH DOSTU İNSANLARIN DUALARINA İLHAK OLABİLİYORSAM ÇOK ŞANSLI HİSSEDERİM KENDİMİ RABBİM YAPILAN DUALARI KABUL ETSİN AMİN
Kardeşlerim Benim tavsiyelerim şunlar bilmem dikkat ettinizmi ben bunu uygulamalarımla kendi başıma başlattım.
1- Dua bölümü Ayrı olmalı
2- Kuranla ilgili bölümler(Ayet başlığımız)
3- Hadis ile ilgili bölümler(hadis başlığı)
4- Peygamberimize salavatlar bölümü (Salavat bölümü)
5- İbadetler bölümü (Bu konuyu fazla devam ettiremedim)benim düşüncelerim bunlardır. Allah sizlerden razı olsun. Allahım bütün hamdü senalar sana olsun. Amin...
BURCUU.ALLAH İYLİGİNİ VERSİN SENİN.SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ
ÇAKTIRMADAN REKLAM HAAA...
RABBİMDE SENİ GÜLDÜRSÜNNN18 yıl önce gönderildi # -
nesrin ablacım valla stresimi atmak için ne saçmalıcamı şaşırdım.komiklik yapıom işte:)
sağolun ablacım..dün gece 7 aytel kürsi okumuştum ve uyumadan başka dualarda etmiştim hepimiz için..inşallah hepsi kabul olur bütün dileklerimiz gerçkeleşir..ama ben birazdan kalpten gidicem sanırım:s
allahım 4.30 saat kaldı:((/(
ayrıca modluk falanda istemiom ben
..kesin kati kararımdır..ben şaka yapiim derken işte o konuda saçmalamışım..
yoksa kararımdan döndüğüm yok..yetkililere duyrulur..gerçi istesek verende yok ama ben söliim dedim..istemiom..o bi şakaydı.
ALLAH RAZI OLSUN. OKUDUGUN DUALARI KABUL ETİSN İNŞALAH.
değerli mucize-net cevabınız için teşekkürler
ben sitede yeni olduğum için mazur görün lütfen
önerdiğiniz siteler hangileri acaba
Allah'a emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
Ssğol yasin :)
Ben Recep abinin önerilerine katılıyorum.
DEĞERLİ DOSTLAR LÜTFEN ÖNERİLERİNİZE DEVAM EDİN.
KATILIMINIZ ÇOĞALSIN Kİ,ALACAĞIMIZ KARARLAR SAĞLIKLI OLABİLSİN.GÖRÜŞ BİLDİRMEKTEN KAÇINMAYIN LÜTFEN.
Kadir Babacım ben burda dini bilgi verilmesini çok istiyorum, mesela Recep abinin bi sitesi bne baktım gerçekten çok güzel dualar var.
Mesela Recep abi buraya da katkıda bulunsa, yani Kuran köşesi, yada böyle çoık faziletli çok güzewl dualar var, Kenzül Arş, Kumeyl duası, Sekine duası ve niceleri. Tek bi kişinin üstüne binmesin bu yük, yani sadece Yasin yapmamalı, biz de araştırarak sizlerde birikimlerinizle bu köşeyi hep beraber yapabilirz.18 yıl önce gönderildi # -
CENNETİM,ŞU İŞİ BİRAZ DAHA CİDDİYE ALSA DOSTLARIMIZ,FİKİRLERİ İLE IŞIK TUTSALAR BAKARSIN HEPSİ OLUR.
YALNIZ FİKİR BEYAN ETMEKTE ÇEKİNENELERDE OLABİLİR,O YÜZDEN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR.
BİRAZ BEKLİYELİM ÖNERİLER GELSİN.BUNLARIN İÇİNDEN HAKKIMIZDAKİ EN HAYIRLI KARARI YİNE BİRLİKTE VERİRİZ.
BEN ŞAHSEN ÖNYARGILI DEĞİLİM BİR ŞEYLER DEĞİŞSİN DİYE.BENİM DÜŞÜNCEM HERKESİN GENEL DÜŞÜNCESİNİ ÖĞRENELİM,ORTAK KANIYI OLUŞTURALIM VE MEVCUT DÜZENİ DAHA İYİ ÇALIŞIR HALE GETİRELİM.
Çok isterim her türlü bilgiyi bu sitede bulmayı ama tabi dediğin gibi babacım ortak yönde buluşmamız lazım onun için de zaman gerek :)
herşeyde bir hayır vardır
şimdi bunları konuşuyor olduğumuza göre
Allahın izniyle
ileride güzel ve daha kalıcı şeyler de yapacağız demektir
Allah emek verenlerden ve hatırlatanlardan razı olsun
ben şu an çıkmak durumundayım işe gidiyorum herkese hayırlı bir gün diliyorum
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Ceylan abla
http://www.sorularlaislamiyet.com
http://www.tereke.org siteleridir.Dostlarım eğer ki bazı kararlar alınıpta bana görev düşerse seve seve yaparım bir şeyi olmaz deyipte kestirip atacak bir zihniyette değilim ama benim katkım daha çok teknik konularda olacaktır buda yeterlidir sanırım.
Herkesten ricam her türlü görüşünü belirtsin.
İnşallah hayırlara vesile olup daha yararlı oluruz.18 yıl önce gönderildi # -
ben biraz geç kaldım bugün.çok güzel bir konuya değinilmiş.ibadetin hayatın her anını kapsadığı gerçeğinden yola çıkarsak :bazılarının sormaya çekindiği sorular olabiliyor
bu soruların yanıtlanabileceği bir bölüm olsa örneğin :bana bir arkadaşım günde 20 kere abdest almak zorunda kaldığı için bunaldığını söylemşti nedenini sorduğumda abdest almadan ya allah bile diyemiyorum sevap derken günaha giriyorum dedi kim söyledi dedim kulaktan dolma bilgiler tabiki her an abdestli olmak çoooook güzel ama bilgisi olmadığı için külfet gelmeye başlamış ve o ruhiyattan uzaklaşmaya başlamıştı aydınlattım bilgim olduğu kadarıyla ama burda büyüklerimiz daha bilinçli cevap verebilirler.ikincisi yardım düşüncesine canı gönülden katılıyorum bunlar mahalle muhtarları vasıtasıyla bilgi edinilip karınca kararınca el uzatabiliriz.mesela aramızda emekli kişilerde vardır diye düşünüyorum.hepimizin evinde küçülen kullanılmayan birşeyler vardır (eski olmamak kaydıyla)bunları temizleyip paketleyip
bir yerlerde toplasak ihtiyaç sahiplerine ulaştırsak.emekliden kastım takipçisi olabilir düşüncesi.18 yıl önce gönderildi # -
ben bu sitede çok yeniyim ya aslında site değilde ailede yeniyim bu yüzden önerim yada şikayetim yok çok şükür. yüce rabbim bana acıdı ve sizlerle nette dua ararken tanışmayı nasip etti çok şükür rabbim çok şükür ALLAHIM kötü günlerimde sizler bana ilaç oldunuz bilgisayarı sadece sizin için açıyorum artık ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.