sağolun dua dostlarım. öyle duygulandımki gözlerim yaşardı. benim yeni öğrendiğime göre 313 tane ayetel kürsi okuyanın muradı oluyormuş. şimdi ben sizin okuduklarınızı da toplayarak ve borçlarımın sıkıntısızca bitmesi için niyet ederek başlasam olur mu? yani daha önce sizin okuduklarınızı da sayarak
ne kadar iyisiniz
(37 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
20 ADET BENDEN EKLE...
BU SİTEDE O KADAR MADDİ SIKINTISI VE BORCU OLAN VAR Kİ...
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..
MADDİ VE MANEVİ SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN.18 yıl önce gönderildi # -
bak ne yap biliyor musun saatini sabah dörde kur.güzel bir abdest al.otur secdenin başına bir selevat oku.ve gönlünden geldiği gibi dua et,sonra selevatla mühürle.Allah büyük,karşılıksız kalmaz emin ol.kendi başımdan pay biçeyim,bunlar mevlamızın bize kendisine yakın olmamız için verdiği sıkıntılar.hayatlarımızı baştan sona düşündüğümüzde,çoğu hayatımızın dönüm noktası dediğimiz güzel başlangıçlar bu sancılı günlerde şekillenir..Burcuya katılıyorum,Rabbim bizi bizden iyi bilir ama öğrenmek için gayret içinde olmamız bize yakışır.İngilizceyi niye öğrenebiliyoruz,da Allahın seçtiği dili niye öğrenemeyelim.hem Kuran arapça yazılışıyla manevi şifrelerle dolu.Ben bildiğim halde bu sene gene gidiyorum.Allah rızası için.
18 yıl önce gönderildi # -
evet hi. sevgili dua dostum. bunu sana yazarken gözümden yaşlar geldi. evet ingilizce biliyorum. üstelik çok küçük yaşlarda öğrendim. ama Kuran okumak için üniversitenin 2. sınıfında heveslendim ve çok çabuk bu hevesimden vazgeçtim. dünya telaşı işte. ve şimdi düşünüyorum da sanırım o zamandan sonra hayatımda hiçbişey yolunda gitmedi. bunları sizlerle paylaşmak beni çok rahatlatıyo. inşallah şu Kuran'ı Kerim okuma setlerinden edinip övğrenmeye başlayacağım. ve sabah dörtte ben de abdestimi alıp dediğini yapacağım.
Sevgili dua dostlarım. Sizinle birşeyi paylaşmak istedim. Ben sabah namazımı kıldım Allah kabul ederse. Ve namazdan sonra uyudum. Uyurken de Ya Allah dedim hep. Bir rüya gördüm. Rüyamda kiraz yiyordum. Hemen kalkıp tabirlere baktım ve şu yazıyordu "sahip olmayı çok istediğiniz bir şeye sonunda kavuşacaksınız demektir. " Öyle mutlu oldum ki. Burdan bütün dua dostlarıma teşekkür ederim
:) Alalh tez zamanda nasip eder inş istediklerini..
Bu işaretler bile bizi mutlu etmeye yetiyor:)
Allah hayırlara çıkarsın sabah niyetine maşallah çok güzel bir rüya...18 yıl önce gönderildi # -
Allah rüyanı hayırlara çıkarsın
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.