benim için hiç önemi yok duanın gönlünden nasıl geliyorsa öyle dua et kardeşim. ama günahlarımın affını özellikle belirtirsen sevinirim. zaten Rabbim okadar nimet vermişki hangisinin şükrünü arz etsek azdır. Ya Rab! Sana ezelden ebede kadar ne yaratmışsan onların zerreatı kadar Hamdü senalar olsun. amin.
İSİMLERİ OLANLARIN DİKKATİNE ! ! ! ! ! !
(68 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
esra kardeş ne kadar duyarlı bir insansın allah senden razı olsun beni listeye kaydet allah inşallah beni de hatırlar tüm sıkıntılardan felaha çıkmak ümidiyle allah benimde hakkımda hayırlı bir nasip inşallah düşünür bende de vakit cok geçtiii::)))))
18 yıl önce gönderildi # -
melisa vakit geçti deme her şeyde bir hayır vardır. bizler bilemeyiz rabbim en güzel zamanda veriyor yeterki biz kulluk yapabilelim.
RABBİM gönlündekini hayırlısıyla versin butün güzellikler senin olsun amin .
yüce RABBİM hepimizi affetsin dilek arzularımıza hayırlısıyla kavuşuruz amin
kaya kardeşim tabiki ederim.RABBİM gönlünün muradını versin amin18 yıl önce gönderildi # -
Ben de,
Zincirdeki halka olmak istiyorum. O halkanın ne olduğunu Allah biliyor.
Dua listene bu şekilde girmek isterim Esra kardeşim. Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Esra kardeşim biraz geç oldu ama beni de dua listene ekler misin?Ben geçmişini hatırladıkça utancından boynu bükülen bir tevbekarım.Rabbime benim için de dua eder misin.Umarım okursun.Çünkü çok gecikmiş bir mesaj oldu bu.Ama herşey kısmet tabii.
bende ilim istiyorum.kendimi dini yönde mükemmel bi şekilde yetiştirmek ve sevdiğimle kavuşup evlenmek istiyorum.hayrılı olmasını istiyorum.allahım inşallah dualarımızı kabul eder.daha öncede yazmıştım ama galiba gözden kaçmış.allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
rabbim gonlumdekı ısteklerımı bılıyor.onlar ıcın zıncırıne benıde eklermısın kardeş.rabbım dualarını kabul etsın.allah senden razı olsun.
Ben de katılmak isterim, beni de dualarınıza dahil eder misiniz.. Mevlanın bana huzur vermesi ve yardım etmesi için.. Bu durumdan kurtulmam için...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.