Canım Dua Dostlarım, kiminizin abisi,kiminiz kardeşi olan Fatih abimin sıkıntısını az çok hepimiz biliyoruz.O sadece sevdiğine biran önce kavuşmak istiyor, Ama biliyorsunuz sevdiği kızın annesi fatih abi'yi istemiyor yaşanan bazı şeylerden dolayı. Ama Fatih abim ve Selma birbirini çok seviyo hemde çokk.Birbirlerine kavuşmak için ikisi de geceleri gözyaşları döküyor. Ve Fatih abim inşallah bugün Selmanın annesi ile konıuşmaya gidecek.
Ne olur ne olur çok dua edelim onun için, bu ayrılık bitsin artık, çok acı çektiler , hep ağladılar ama dualarımızla Rabbim onları mutluluğa kavuştursun. Gönlünüzden nasıl geçerse onu hediye edin Fatih kardeşimize.
Ben Fatih abime dedimki bol bol konuşurken " Allahümme Ya Vedud Selma'nın annesinin ağzını tut dilini bağla" de dedim. İnşallah heyecan ve gerginlikten unutmaz,İnşallah Selma'nın annesinin kalbi yumuşar artık ve omları engellemketen vazgeçer. Amin amin amin.
Canım dua dostlarım fatih abim için dua ettikya bugün hep, ben birşeyi yanlış anlamışım ve bunu düzeltmek istiyorum. Fatih abi Selmanın yanına gidicekmiş onunla konuşmak için, ama Selma'nın cevabına göre sonraki işi de annesi ile konuşmak olacak. Çoğumuz biliyor, Selma, annesinin baskıları yüzünden bu sevgiye karşı ümitsizleşmeye başladı fakat Fatih abim mücadeleye sonuna kadar hazır yeter ki yanında Selması olsun...O yüzden yarın akşam Selma'nın vereceği cavap çok önemli.Selma da çok seviyor Fatih abimi ama annesi ümidini kırıyor,önlerine taş koyuyor.Yarın akşama dualarımızla Fatih abimle olalım , biliyorum hepiniz onu çok seviyorsunuz,onun derdi sizin derdi oldu. Yer gök dua ile duruyor,ona duadan başka verebileceğimiz başka bişey yok...
Allahım sen Selma'nın ümidini yitirtme, bütün yükü bütün ağırlığı çekecek bir yiğit var onun yanında, yeter ki o da en az o yiğit kadar yürekli olsun ve DEVAM desin Ya Rabbim.Amin Amin Amin