Rabbim dayanacak gücüm kalmadı. Sen bana sabır ve dayanma gücü ver. Maddi sıkıntılarım bir yana ailevi sıkıntılarım beni bitiriyor. Ey Mümin kardeşlerim lütfen sizde günahsız ağızlarınızdan bana benim gibi dua edin. Hakkımda hayırlı olan ölüm ise Rabbim bana bunu tattırsın. Eğer değilse dua edin yardım edin bana YARADAN AŞKINA...
RABBİM ÖLÜM HAKKIMDA HAYIRLI OLAN İSE ARTIK BUNU İSTİYORUM...
(41 mesaj) (23 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
KARDEŞİM NEDEN BUNU BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUN BENİ ÇOK ÜZDÜN SINAV BU YAŞADIKLARIMIZ BEN NELER YAŞADIM YAŞIYORUM HALA AYAKTAYIM ÖLÜMÜ DENEDİM BİLİYOMUSUN AMA BECEREMEDİM VE SONRA RABBİMDEN ÇOK UTANDIM AF DİLEDİM SAKIN BÖLE DÜŞÜNME 1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SENDE ONA SARIL LA HAVLE ÇEK KARDEŞİM RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARIMIZI ALACAK İNAN SAKIN ÖLÜMÜ DÜŞÜNME DİLEME İSTEME RABBİM İSTEYİNCE ZATEN OLUCAK LA HAVLE ÇOK BOŞ KALDIKÇA BENDE ÇEKİYORUM DAYAN .
19 yıl önce gönderildi # -
Seni çok çok iyi anlıyorum kardeşim.Unutmaki yaşayan herkes için bir umut vardır.Rabbim ne kapılar açar.Daha neler yaşarsın.Kendini yalnız hissetme,Hiç Allah yarattığı kulunu yalnız bırakır mı.Allahım tez zamanda hiç ummadığın yerlerden rızıklandırsın seni inşallah.Aile hayatından huzuru hiç eksik etmesin.Amin
Yaşadığın sıkıntılar büyük olabilir ama bu kadar karamsar olma arkadaşım,Allah sevdiği kula sıkıntıyı daha çok verir.Olaya bu yönünden bak..Allah her türlü sıkıntını giderip seni refaha kavuştursun bir an önce inşallah..
canım benim böle yapma allaha sığın sabret bunların hepsi geçici dünya işleri için kendini bu kadar harap etme allahım sen yardım et yarabbim sabır ver güç ver bu kardeşimize amin
ALLAHIM BU KARDEŞİME, DUA DOSTUNA GÜÇ VER
SABIR VER, SELAMETLİK VER
AMİN19 yıl önce gönderildi # -
YASİNİM KADİR BABANIN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIN MI.!
DEĞERLİ DOSTUM HİÇ MERAK ETME DUA DENİZİNDESİN.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN.
21.LA HAVLE YOLLADIK ÜZÜNTÜLERİNE LÜTFEN KABUL ET.
Kardeşim rabbim dermansız dert vermez, kimseye çekemeyeceğinide vermez. Ölümü isteme zaten vaktin sayılı nefesin dolduysa ölüm bizi bulacak. O yüzden rabbim inşallah sıkıntılarını feraha çevirir. Hepimiz imtihandayız, inan sana benzer bir sürü sorunumuz var ama dayanmak zorundayız. Gidecek kapımız var bi tane rabbimin kapısı dua etmeliyiz o olmazları olur yapan yarabbim. Bol bol ya fettah ya rezzak oku inşallah faydası olur. Yarabbim sen bizlerin sıkıntılarını gider yar ve yardımcımız ol.
İbrahim peygamberimizi ateşte yakmayan rabbim, İsmail peygamberimizi bıçakla kestirmeyen rabbim, musa peygamberimizle görüşen rabbim, ne olur bizlerinde sıkıntılarına eman ver. samimi kardeşimizin ne sıkıntısı varsa gider onu selamete ulaştır yarabbim. Sen iki cihandada yardımcısı ol. Sen fettahsın sen rezzaksın sen rahmansız sen rahimsin sen settarsın yarabbim ne olur bu isimlerinin hakkı için kardeşimizin yardımcısı ol. Selamete ulaştır. AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN AMİN SABIRSABIR SABI SONU SELAMET OLACAK İNŞALLAH........
ALLAH HAKKINDA EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI VERSİN..
Allahın izniyle dulalarınızı kabul ederken biryandanda bende sizler için dua ediyorum. Rabbim canımı almadıkça kendi nefsimi hiç bir zaman uymam ben bunu biliyorum sizinde bilmenizi istiyorum. Yanlış anlaşılmasını istemediğim için bunu yazdım. Dualarınızla benim yanımda olduğunuzu biliyorum. Rabbim sizlerden razı olsun.
HIZIRI İMDADINA YETİŞTİRSİN İNŞ.AMİN AMİN AMİN.
rabbim yar ve yardımcın olsun aminnnnnnnnn
Allah yardımcın olsun geçecek bu günler üzülme bekle Allah büyük dayan biraz güçlü ol, az kaldı çok az kaldı inşallah...her sıkıntımız geçecek...Allahım sen yardım et kardeşimizie. amin
Amin kardeşlerim. İnşaallah. Amin...
sıkıntılı olduğun için böyle söylüyorsun canı Allah verdi alma zamanınıda kendisi bilir lütfen aydınlıklar için dua et ama inan anlıyorum seni zaman zaman insan çıkmaza girdiğini düşündüğünde ilk aklına ölüm geliyor sabır 7 ayetel kürsi yolluyorum Allahım tez zamanda ferahlık huzur versin mübarek geceler hürmetine
Allah senden razı olsun değerli kardeşim. Amin. Amin. Amin....
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
ALLAH yardımcın olsun.19 yıl önce gönderildi # -
Amin. Amin. Amin. Rabbim razı olsun senden kardeşim.
Nefse, Allahü teâlânın kazâ ve kaderine rızâ göstermek kadar zor gelen bir şey yoktur. Çünkü, kadere râzı olmak, Allahü teâlânın hükmüne boyun eğmek, nefsin isteklerine zıttır. Nefs bunları istemez. Saâdete kavuşmak, nefsin rızâsını terk edip, Allahü teâlânın rızâsına koşmakla mümkündür.”
Ebû Süleymân Dârânî hazretleri, sevenlerine hitaben buyurdu ki:
“Allahü teâlâdan râzı olmak ve O’nun kullarına acımak, peygamberlerin ahlâkındandır. Başa gelen her şeye râzı olmak hâline kavuşanlar, irfan sâhipleri, âriflerdir. Allahü teâlâ önce gelen peygamberlerden birine vahyederek bildirdi ki: Cebrâil aleyhisselâm yeryüzüne indiğinde ibâdetle meşgûl olan bir kimseyi gördü.Hoşuna gittiği için; “Yâ Rabbî! Bu kimse ne iyi bir kuldur” dedi. Allahü teâlâ da; “Ey Cibrîl! Levh-i mahfûza bak” buyurdu. Cebrâil aleyhisselâm Levh-i mahfûzda o kimsenin Cehennemlikler arasında yazılı olduğunu gördü. Allahü teâlâya; “Yâ Rabbî! Bu işin hikmeti nedir?” diye sordu. Allahü teâlâ; “Ben yaptığım işlerden kimseye karşı sorumlu değilim.
Hiç kimse kullarım hakkındaki ilmime akıl erdiremez” buyurdu. Cebrâil aleyhisselâm; “Yâ Rabbî! İzin verirsen o kimseye gidip durumu bildireyim” dedi. İzin verilince, o kimsenin yanına gitti ve; “Senin yaptığın ibâdetleri Allahü teâlâ kabûl etmedi.
Levh-i mahfûzda senin Cehennem ehli arasında olduğunu gördüm” deyince, o kimse düşüp bayıldı. Cebrâil aleyhisselâm onun ayılmasını bekledi. Ayılınca şöyle mırıldanıyordu: “Ey benim Allah’ım! Sana hamd ederim.
Bütün hamd eden kulların sana nasıl hamd ediyorsa ben de öyle hamd ederim.” Sonra Cebrâil aleyhisselâma dönerek; “O bizim Rabbimizdir. Bütün ilmî kudretinin kemâli, rahmeti ve şefkati ile benim hakkımda öyle uygun görmüş. O’na yine hamd ederim.
O beni benden daha iyi bilir” dedi ve secdeye kapandı. Secdede cenâb-ı Hakk’ı tesbih etmeye başladı. Bu durumu Cebrâil aleyhisselâm Allahü teâlâya arz edip o şahıs hakkında üzüldüğünü bildirdi. Cebrâil aleyhisselâma, Allahü teâlâ tarafından tekrar Levh-i mahfûza bakması bildirildi. Bu defâ Levh-i mahfûzda o kimsenin Cennetlik olduğu yazılıydı.
“Müjdeler olsun sana!”
Cebrâil aleyhisselâm, cenâb-ı Hak’tan hikmetini suâl ettiğinde; “Kullarım işlerime akıl erdiremezler” buyurdu. Cebrâil aleyhisselâm bu durumu yine bildirmek istedi ve izin verildi. O zâtın yanına gidip; “Müjdeler olsun sana! Yerin Cennet oldu” dedi. O kimse bu sözlere hiç şaşmadı ve eski hâlini hiç bozmadı. Eskisi gibi yine hamd ve cenâb-ı Hakk’ı tesbih etmeye devâm etti.”19 yıl önce gönderildi # -
Allah korktuklarından emin umduklarına nail eylesin
Değerli Ceylan kardeşim,
Beni uyardığın için çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun. Yazdıklarını okudum. Çok doğru. Rabbime isyankar olmak aklımın ucundan bile geçmez. O'ndan gelen herşeye hamd ederim. Rabbim beni affet. Affettiğin kulların arasına al beni. Amin. Tekrar Rabbim senden razı olsun Ceylan kardeşim.19 yıl önce gönderildi # -
(Sıkıntıya düşen veya borçlanan, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır.) [Şir’a]
("La ilahe illa ente, sübhaneke inni küntü minezzalimin" diyen, uğradığı beladan kurtulur.) [İ. Sünni]
(Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah’tan yardım isteyin. Çünkü Allah elbette sabredenlerle beraberdir.) [Bekara 153]
Allah taşıyamayacağımız yüklerden bizi esirgesin sabırla selamete çıkarsın
Allah'a emanet ol19 yıl önce gönderildi # -
Dualarınızla verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum kardeşlerim. Allah sizlerden razı olasun, dualarınızı kabul ve makbu eylesin. Amin...
UMUTLARINI VE DUALARINI YİTİRME DUA DOSTU.KAÇIŞLAR(ÖLÜMDE BİR KAÇIŞ BENCE)NEYİ DEĞİŞTİRİR Kİ.ALLAHA SIĞN YETER.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
Amin. Tek yardımcım, tek sığındığım Rabbim. Sizin dualarınızda bana güç vermeye başladı. Allah razı olsun sizlerden...
RABBİM YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM CUMA SELA VAKTİ DUA ETTİM SENİN İÇİN İNŞALLAH BU GÜNLERİ ATLATACAKSIN ALLAH BÜYÜKTÜR TEZ ZAMANDA MÜŞKÜLLERİNİN HALLOLMASI İÇİN 100 LAHAVLE ÇEKİCEM ALLAH KABUL ETSİN GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN.SELAMETLE.
Amin kardeşim. Rabbim razı olsun sizlerden...
arkadaşlar, çok büyük günahlar işledim, şuan dile getiremiyorum. duygularımı sevgimi herşeyimi kaybettim. ölümü iliklerime kadar hissediyorum. fazla vaktim kalmadı biliyorum ne yapayım bunu ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı artık aklımı kaybetmek üzereyim fiziki sağlığım artık çok bozul du. ama bunca günahla ülmek istemiyorum. Allah aşkına yav yok mu bir kurtuluş yolu. Ne olur ben inancımı kaybediyorum ne olur yardım edin biri duysun artık ne yapayım soleyin Allh aşkına ne edeyim ben...
Samimi kardeşim. size söz vermiştim ve hep dualarımdasınız
açık öğretim sınavı bu hafta sonuydu.nasıl geçti umarım iyidir
Allaha emanet olun kardeşim.19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.