PEYGAMBER EFENDİMİZİN SÖZÜNÜN ÜSTÜNE SÖZ OLURMU O NE DERSE KABULÜMÜZ ELHAMDÜLİLLAAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLAR BEN ÇIKİM CİHAN ABİMİN DEDİGİ GİBİ NAMAZ KILİM SUZİME DUA EDİMM
HAYIRLI GECELER.... :(
DUA BAHÇEMİZİN LALE'Sİ İÇİN BİR DAMLA SU DOSTLAR.....(Nuray)
(79 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah gücünü direncini arttırsın kardeşim sana da hayırlı geceler
19 yıl önce gönderildi # -
HEP DUALARIMDASIN.HAYIRLI GECELER.
Hayirli geceler dostlarim,
bugun o kadar yogundum ki burdaki olup bitenleri takip edemedim:(simdi ancak firsat bulabildim,
Yarabbi'm lutfen dua bahcemizin Lale'sine acil sifalar ver
Onu bizlere ailesine ve sevdiklerine bagisla lutfen
Allah'im sen buyuksun Yarabbi'm, lutfen burda bugun lale icin okunan dualarimizi kabul etAllah'im insaallah tez zamanda Lale'mizden guzel haberler alabiliriz
3 adet Ihlas
3 adet Fatiha
5 adet Ayetel-kursuYarabbi'm kabul et insaallah
Amin amin amin
Allahım sen lale kardeşimize en kısa zamanda sağlık ver, acılarını yaralarını dindir sen ona yardım et Rabbim...
bende yeni girebildim siteye.lütfen affedin.ama hemencecik bende 3 ihlas ve 1 fatiha yolladım sağlığına kavuşması için.allahım ne olur şifa ver
Lale ablacım hoşş geldinn bak dua dostları sana ne güzel dua etmişş.seni çok seviyoruz :):)
NURAYCIM BEN YENİ GÖRÜYORUM DAHA..BİR ARA GİREMEMİŞTİM O ZAMAN YAŞANMIŞ BUNLAR....
DUALARDA OLAMADIM ÜZGÜNÜM.ALLAHIM SEN ŞİFA VER İYİ YÜREKLİ SUZİ KARDEŞİME AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mukadder ablacım ..nolur dualara devam edelim...
değil mi ya
bir halinden haberdar olsak
bir şükür duası yapsa ne güzel olurdu
.....19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH ŞİFASINI DAİM KILSIN İNŞAALLAH.
BAŞKA SIKINTI GÖSTERMESİN. AMİN
Lale ablam şimdilik iyi,ameliyatı hayli ağır geçmiş,gerisi dualarımızla daha iyi olucak inşallah.
amin amin amin amin
Allah acil şifalar versin sıkıntılarını tekrar ettirmesin...
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
ALLAHIM ALLAHIM SEN ŞİFA VER NE OLURSUN ...
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
Selamlar,
Kusura bakmayın doğru düzgün yazamayacağım çünkü kendimi tuhaf hissediyorum. Yani boşlukta gibi hiçbir his veya düşünce yok gibi, elim kolum bana ait değil gibi. Şimdilik yaşıyorum ama neler olmuş veya olabilecek bilmiyorum.Herkese şükran borçluyum, çok mahcub oldum... Allah hepinizden razı olsun, gönlünüze göre versin, amin.
Allahım seninde gönlüne göre versin ablacım dualarımızdasın.....
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.