bir dileği olanlar
(81 mesaj) (16 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
ya çok teşekkür ediyorum benim de dilegimin olması için dua edersen çok mutlu olurum müminlerin birbirleri hakkında yaptıgı dualar kabul olurmuş ne dua edersen beni çok mutlu edersin meselem çok büyük ya
17 yıl önce gönderildi # -
tabiki etmez olurmuyum Allah yardımcın olsun. bu gece sana özel dua yaparım inşallah. meseln nedir özel olmazsa tabi.
benim 7 yıldır tanıştıgım bi melegim vardı ben urfada o kocaeli izmitte olmasına ragmen 7 yıl mükemmel derecede sevgisi yüksek hiç ayrılmamış bir sevgi yaşadık en 2 defa istemeye gittik babası urfaya gelirim dedi tanışırız dedi bekledik babası gelmedi benim melegim ailesini razı edince babası beni aradı çagırdı söz lendik yüzük taktık. haziranın 17 sinde nişanımız olacaktı ama melegim bi anda çok degişti 1 aydır çok degişti. bu beni çok üzüyor ve ailemle işimle kötü oldum çok dua ettim içimdeki ses vesile sen olacaksın gibi diyor hadi göreyim seni sedef ya. Kafayı yemezsem iyidir melegimin adını yazayım mı bak eger bu duamız kabul olursa sana mükemmel bi hediyem olacaktır Allah razı olsun Melegimin adını yazayım mı
yaz tabi ona göre okuyayım sana inşallah düzelir tam yerine geldin valla:) benimde öyle sorunum vardı da onun için bu duaları çok araştırdım sana bu gece yapacağım az önce okudum tekrar bu sefer dileğine göre yaparım.
sizin birararya gelip kavuşmanız bana ve tüm dostlarıma en güzel hediye olacaktır kardeşim inşallah aranız düzelir.
bak onun adı SİBEL Soyismi CANGİR benimki ZİYA KARINCA GÖZÜNÜ SEVDİGİMİN ARKADAŞI Bİ OLURSA VARYA HEMEN MEVLÜT YAPICAM DAVUL ZURNADA YOK PEYGAMBER EFENDİMİZİN RUHU İÇİN Bİ KURBAN ADAGIM VAR ZATEN RABBİME MÜJDELİ HABERİ SANA VEWRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
ay ne güzel ya ne çoşkuyla anlatıyorsun inşallah olur kradeşim inşallah şu anda burda ezan okunuyor içimden ediyorum burdan kalkıncada özel dua edeceğim sana Sibel kardeşimle evlenmen için inşallah.
valla gözlerim yaşardı ve 32 dişim görünüyor o bensiz olamaz biliyorum beni çok sever neden böyle oldu bilmiyorum Salatı tefriciye çekecektim gittim urfada bi alime sordum dedi bi mecliste okuyup bitirmek lazım tek başına okuyamazsın dedi bana kim okur dedim kim yardım eder bir günde kendim okumaya kara verdim dakikada 4 tane okuyabiliyorum. pazar günü başlayacaktım tam 18 buçuk saat hiç durmadan inşallah duan kabul olur bende 4444 duasını 4' bölerek okuyacagım Allah razı olsun çok iyisin Daima senin için dua edicem
Allah senden de razıolsun kardeşim inşallah düzelir İnşallah meleğinin kalbi sana yeniden doğrulur ve muhabbetiniz eskisinden iyi olur. not alıyorum hemen seni.
ALLAH RAZI OLSUN MÜJDEYİ SANA VERİCEM İNŞALLAH
tamam bekliyorum en kısa zamanda, aranız düzelince beklemeden hemen evlen nişanı falan boşver düğüne de çağır ama urfa yakın geliriz:)
BENİM ABLAM KADAR YAKINIM YANİ GİDER ONLARDA BİLE YATACAK KADAR SAMİMİ OLDUGUMUIZ Bİ ABLAMDA OSMANİYEDE EVLİ ORDA YAŞIYORLAR Bİ ARASIN HEMMMEN UÇAKLA GİDİP HEMEN NİKAHI BASICAM VALLA BİLLA YETER YA RABBİM RAZI OLSUN SENİN İÇİN ÇOK DUA EDİCEM HALİL İBRAHİM (a.S) MAKAMINDA ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN
senden de razı olsun çok sağol Allah ne muradın varsa versin ben o türbde dua ettim ve sevdiğimle sözlendim çok şükür.benimde durumum aynı senin gibi şimdi hep sorun var nişanlımla inşallah düzelir de sen de ben de burdan düğün haberlerimizi veririz.
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL BİR İ N S A N SIN Rabbim sana Rüyada Peygamber efendimizi görme şerefine nail etsin Rabbimden Muradım dır bu Ama görüncede insan bir daha görmek için neler yapıyor bi bilsen sabahlara kadar secdede kalabiliyor Allahım bi daha göster deyip yalvararak ağlayarak Allah seni Peygamberimiz H.z MUHAMMED Efendimizin sancqagı altında toplanacak olanlardan eylesin...
Amin Amin Amin inşallah cümlemizi inşallah.
son zamanlarda hep rüyamda görmek istiyorum Efendimizi nasıl çok merak ediyorum inşallah görürüm ben ve diğer görmeyenler.17 yıl önce gönderildi # -
ANNEM, BABAM , AZ ÖNCE BAHSİNİ ETTİGİM MELEGİM. BÜTÜN MALIM MÜLKÜM YOLUNA BİNLERCE DEFA FEDA OLSUN YA RESULLALLAH AYAKLARININ ALTINDAKİ TOZ ZERRESİ OLABİLSEYDİM ASRI SAADETTE SENİN UĞRUNA CANIMI BEN VEREBİLSEYDİM. ŞUAN AĞLIYORUM DESEM İNANIRMISIN ALLAHA EMANET OL YARIN SANA HABER EDERİM
inşallah inşallah
Allah razı olsun
SEnde Allaha emanet ol.17 yıl önce gönderildi # -
bu sayfada cok güzel dualar var. Bence böyle seyler ara sira tekrarlansa cok güzel olur.Kaybolup gitmesinler onca paylasimlar. YAZIK OLUR
...
kardeşlerim rabbim sizlerden razı olsun bu güzel duaları paylaştıgınız için.
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.