sevgili dua dustlarım kardeşim her gün gittikçe daha kötü oluyor artık yatağa düştü yürüyemiyor ve ağrıları iyice şiddetlendi çok kötü durumdayım ne yapacağımı şaşırdım doktorlarda artık hazırlıklı olun dediler allahım kardeş acısı çok zormuş o ölmeden onun hergün ölüm acısını yaşamak dayanılacak gibi değil allahım bana dayanma gücü ver
kardeşim ölüyor
(70 mesaj) (44 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
1 tane ayetel kürsi size güç vermesi için..bir tanede kardeşinize sağlığına kavuşması için..
19 yıl önce gönderildi # -
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
YEŞİL BANTA LÜTFEN BU YAZIYI ALALIM LÜTFEN .
ALLAHIM SEN ŞİFA VER YARABBİM . SENSİN YARADANIMIZ YANLIZ SANA SIĞINIR YALNIZ SENDEN İSTERİZ BÜYÜK ALLAHIM . ALLAHIM GÜÇ VER ALLAHIM ŞİFA VER . YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ . ALLAHIM NE OLUR YARDIM ET . ALLAHIM GÜÇ VER. ALLAHIM GÜÇ VER ALLAHIM GÜÇ VER.
çok üzüldüm kardeşin için hakkına hayırlısı olmasını diliyorum inşallah sağlığına kavuşur bizim dileğimiz bu,Allahım inşallah onun için en güzelini nasip eder... dualarımız sizinle Allah şifa versin...
Kesinlikleee yeşil banta alalım bu yazıyıııı!!
Kardeşin için ayetel kürsi okuyorum. Allahım acil şifalar versin. Allahım yardımcınız olsun.Allahım korusun. Amin Amin Amin19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim sabır ihsan eylesin.
Sizlerin ve kardeşinizin yüreğine ferahlıklar versin.19 yıl önce gönderildi # -
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM .
ALLAHU LAİLAHE İLLA HÜVEL HAYYUM KAYYUM . LA TA HUZUHU SİNETÜN VELA NEVM . LEHÜMAFİSSEMAVATİ VE MA FİL ARD. MENZELLEZİ YEŞFEU İNDEHU İLLA Bİ İZNİH. YAĞLEMU MA BEYNE EYDİHİM . VE MA HALFEHUM VELA YUHİTUNE Bİ ŞEYİN MİN İLMİHİ İLLA Bİ MA ŞAE.VESİA KÜRSİYYÜS SEMAVATİ VEL ARDA. VELA YEUDUHU HUFZUHUMA VE HÜVEL ALİYYUL AZİM .
ALLAHIM SEN GÜÇ VER ALLAHIM . ALLAHIM . ALLAHIM . ALLAHIM .
amin allah hepinizden razı olsun nolur dualarınızı eksik etmeyin kardeşimden bu aralar çok kötü durumdayım ve fazla giremiyorum korkuyorum isyan etmekten
DOSTLARIM AYETEL KÜRSİLERİMİZ KARDEŞİMİZ İÇİN OKUNSUN BUGÜN . HADİ BİSMİLLAH . ALLAHIM GÜÇ VER ALLAHIM ŞİFA VER ALLAHIM ŞİFA VER ALLAHIM ŞİFA VER .
TUFAN KARDEŞİM GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞ LÜTFEN . LÜTFEN .
Allah kardeşinize şifa size ve ailenizede dayanma gücü versin inşallah..AMİN..3 ayetel kürsi okuyorum..Allah kabul etsin inşallah....
RABBİM . DÜNLERİMİZİ BUGÜNLERİMİZİ YARINLARIMIZI HEP SANA BORÇLUYUZ. YARADAN SENSİN ALLAHIM . SENDEN İYİ BİLEN SENDEN İYİ GÖREN YOKTUR ALLAHIM . RABBİM BİR OLURUN BİR MERHAMETİN . NEYLERSEN GÜZEL EYLERSİN ALLAHIM .
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM .
ALLÂHÜMMEŞFİ ABDEKE YENKE'LEKE ADÜVVEN EV YEMŞÎ LEKE İLÂ SALÂTİN
tufan kardeşim
15 adet ayetel kürsi
11 adet fatiha
11 adet ihlas
11ettehiyyatü yü hasta kardeşin için yoluyorum rabbim acil şifalar versin amin19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HASTAMIZA ŞİFA GÜÇ VER YARABBİM .
AİLE FERTLERİNİN BİRİNİN HASTALANMASI HALİNDE EFENDİMİZ MÜBAREK ELİNİ HASTANIN ALNINA KOYAR, ŞÖYLE DUÂ ETTİĞİ OLURDU:
"ALLAHÜMME RABBENÂ. EZHİBİ'L-BE'SE, İŞFİ, ENTE'Ş-ŞÂFİ. LÂ ŞİFÂEN İLLÂ ŞİFÂÜKE, ŞİFÂEN LÂ YUĞÂDİRU SEKAMEN.
ALLAH'IM, SEN BÜTÜN İNSANLARIN RABBİSİN. BU HASTANIN IZDIRABINI GİDER. ŞİFA VER. ŞİFAYI VEREN SENSİN. SENDEN BAŞKA ŞİFA YARATAN YOKTUR. ANCAK SENİN ŞİFAN VARDIR. BU KULUNA DA HASTALIKTAN ESER BIRAKMAYACAK ŞEKİLDE ŞİFALAR İHSAN EYLE.
amin Allah hepinizden razı olsun.....belki sizin dualarınız kabul olur benimki olmadı
11 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ ALLAHIM YARDIM ET RABBİM MSANA SIĞINIR SENDEN DİLERİZ SEN YARDIM ET ŞİFA VER AMİN
2 TANE OKUDUM KARDEŞİM İÇİN ÇOK YANIYO BİLİYORUM RABBİM YARDIM EDİCEK İNAN BUNA ALLAHIMDAN ŞİFA ŞİFA İSTİYORUM RABBİM SEN KARDEŞİMİZE GÜÇ VER İÇİNDEKİ HASTALIĞI TEMİZLE RABBİM TUFAN KARDEŞİMEDE DAYANMA GÜCÜ VER ALLAHIM AMİN.
allahım hasta kardeşimize şifalar ver acısını dindir sevenlerine sabırlar ve dayanma gücü ver senin her şeye gücün yeter amin 11 ayetl kürsi rabbim kabul etsin inşaallah amin
tufan kardeşim 7 fatiha gönderiyorum şifa olsun inşallah kendini bırakma sakın yaradan dan ümit kesilmez dualarım kabul olmadı diyede düşünme Allahım duyuyor sesini
kardeşimm ölüm allahın emrii her nefisölümü tadacaktır ayetiniunutma ama geç ama erken allaha dua edelimmiimanlıölmemizi nasip etsinn rabbim sabrınızıı artırsınn hakkınızda hayırlısı olsunnn rabbim iman eksikliği vermesinn ayetel kürside kardeşin için OKUYACAMM ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİNN
allahtan ümit kesilmez kendini bırakma güçlü ol ki onada güç ver allahım yardımcın olsun ve şifa versin 3 ihlas 1 fatiha okuyacağım
Allahım yardım etsin çok üzüldüm güçlü olun Rabbim size güç versin kardeşinize şifa versin..10 Fatiha okudum Rabbim yardım etsin amin..
İnşallah hızla iyileşir Allah büyük 15 adet okudum inşallah çok iyi olur kardeşin.
ALLAHIM SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN HAYIRLISIYLA KARDEŞİMİZİN İYİLEŞMESİNİ NASİP EDİVER YARABBİM ALLAH DAYANMA SABRETME GÜCÜ VERSİN SİZE AİLENİZE VE KARDEŞİNİZE HER TÜRLÜ ALLAH REFAHA ULAŞTIRSIN 10 FATİHA OKUYORUM
kardeşimiz için sürekli dua edecim allah senin ve tüm kardeşlerimizin ailelerine acil şifalar versin allah yar ve yardımcıları olsun
SAKIN SAKIN ÖLÜM KELİMESİNİ AĞZINIZA ALMAYIN.DUA EDİN İYİ DÜŞÜNÜN.ALLAH YARDIMCISI OLSUN.GALİP(YANLIŞ HATIRLAMIYORUM DEĞİLMİ)KARDEŞİMİZE HEP DUA EDELİM.DUA POZİTİF DÜŞÜNCE DEĞİLMİDİR.10 FATİHA OKUYORUM.
10 FATİHA DAHA OKUYORUM . KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.