Değerli kardeşlerim, çok ileri gittiysem ve hak etmeden birilerini kırdıysam kırdığım herkesten affımı dilerim. Hakkınızı helal ediniz...
allah aşkına bi akıl verin,allahaşkına ufak bi dua gönderin,dayanamıyorum"burcu"
(60 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bazı kişilere cevap hakkı doğmasına sebebiyet vermezseniz sevirim.
18 yıl önce gönderildi # -
benim canım bölesine yanarken belki sölenenler az bile yasin..az bile..
GÜZEL KIZ BURCU BELKİ SIKINTILI AMA SEVEN İNSANA SÖYLEMESİ BİRAZ ZOR AMA HAYIRLISI DİYE DUA ET
RABBİMDEN BAŞAKSI BİLİR Mİ BİZİM İÇİN KİM HAYIRLI?
BELKİ ŞU ANDA ONU ÇOK SEVİYORSUN AMA SENİ ONDAN DAHA ÇOK SEVECEKLER ÇIKACAK BİRDE ÖYLE DÜŞÜN BAKALIM18 yıl önce gönderildi # -
ablam ben senden küçüğüm sana nasihat vermek haddime düşmez özür dileyerek başlıyorum ablamm..
ablamm insan oğlu bu çiğ süt emmiş böle nankö rlük y apabil iyor rabbim bizi onl ar gibi yapmasın şuan acın taze ol duğu için bu dediğim sana bi raz ters g elecek ama ger çek gerçektir o senden gönlü soğumuşş bu anlaşılıyor r abbim hakkında hyırlısını versin biraz zaman geçtiğinde unutacağına adım gibi eminim kimler unutulmuyorkiii şu ölümlü dünyada kim kalmışsen ben kalacağız şuan ayaktayız diye şükredelim rabbime sığın rabbim eminim hakkında hayırlısını verecektir belkide sen düşünmedin bu dediğimi rabbim hayırlısını istediği kuluna sıkıntı verirmişş sabretmek en güzeli ablam birde ablam her şer gördüğünüz olaydan bir hayır her hayır gördüğünüz olaydanda şer çıkabilir di yor onun için bu olsun illa şu olsun diye düşünme ablam rabbimden hayırlısını iste ona yürekten açılan dualar ne zaman dönmüşki senin yürek ten ettiğin dönecekk ablam ben boş olduğumda biriktirdim okuduğum 85 ihlas sürelerinin ve okuyacam 10 ayetel kürsi hepsi sana hediyemm olsun rabbim inşallah kabul eder sıkıntıdn kurtarır seni sen gerçekçi ol her zaman ablam daha çok yazacak şeyler varda haddimi aşmaktan korkuyorum ablam eğer hattimi aştıysamda helal et hakkını özür dilerim18 yıl önce gönderildi # -
allahım okudum okudum sanki kendimi buldum.allaha sığın o bi kapı açıyo mutlaka..
behnan ablam sana karşı nasıl mahçubum bilemessin..hala benm arkamda bana desteksin allah razı olsun sağol ablam..
deatlyon kardeşim yazını okurken gözlerim doldu ne haddini aşması est. öle deme nolur..
allah razı olsun verdiğin hediye için sağol kardeşim..ne diim biklmiyorum kalbimden alsın onu rabbim..yoruldum artık..yada gelsin bi daha gitmesin ama gideceksede gelmesi nasip olmasın.allahım yeter artık yeter allahım çok yoruldum ben..dayanacak hal sabır derman kalmadı bende...18 yıl önce gönderildi # -
papatya kardeşim o dua nedir nolur söle..çok merak ettim..hemen ederim sen söle yeter..
DÜN DUA ETMEMİMİ İSTEMİŞTİN YA BENDE 'RABBİM EĞER BURCUNUN HAKKINDA HAYIRLISI İSE HATASINI ANLASIN DA DÖNSÜN 'DEDİM.
allah razı olsun behnan abla..hakkınısı nasıl öderim bilmiyorum..allah razı olsun..dönerse benmdir dönmezse zaten hiç benm olmamıştır..
beni yakıp yıkıp ağustosta bırakıp ekimde başka kız bulan insandan ne beklenirse bende onu bekliyorumondan
iki güne kalmaz birini bulsun
karakteri buna müsait..18 yıl önce gönderildi # -
CANIM BU GECEDE DUA EDECEĞİM İNŞ.
SEN KALBİNİ SERİN TUT VE AĞLAMA ARTIK
SENİN O GÜZEL GÖZ YAŞLARININ BİR TANESİNE DÜNYALARI VERECEK NİCE YİĞİTLER ÇIKACAK KARŞINA BEN EMİNİM VE BUNU İÇİNDE DUA EDECEĞİM İNŞ.18 yıl önce gönderildi # -
ablacım ağlamıcaktım söz vermiştim ama ağladım gene yani çok kötüyüm
ii olmaya çalıştıkça batıyorum
olamıyorum
allahım bana yardım et bana güç ver sabır ver
ben dayanmak istiyorum allahım sabır nolursun sabır..çok sıkıldım çok bunladım haketmediim acılardan yaşadığım sıkıntılardan bıktım allahım yeter artık..18 yıl önce gönderildi # -
YUNUS (A.S) DUASINI OKU SIKINTILARIN İÇİN 'LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN' OKU İNŞ İÇİN RAHATLIYACAKTIR
SEN MSN YE GELSENE
ablacım şimdi girmk istemiyorum ben çok kötyüm gerçekten yani elleri falan titriyo ağlıyeoyum dyrmasdan..sinir krizi ge.çiriyorum sanırtım bu bölemi oluyıoo.ay allahım yardım et
BURCUUUUUUUUUUUUU YETER AĞLAMA ARTIK YAAAAAAA
BİRAZ DUA ET. İÇİN RAHATLASIN18 yıl önce gönderildi # -
bu geçicek gibi diilki ablam..durdukça şekerleniyo yapış yapış oluyo heryerime bulaşıyo:((
BİRAZ DÜŞÜMEMEYE ÇALIŞ O ZAMAN SOĞUT İÇİNDEKİ ATEŞİ
ablacım ne mümkün dicem ama onuda diyemiyorum..diyecek bi kelime bulamıyorum..madem yıkıp geidicekti neden geldi
neden daha çok acıtıp gitti
neden yaptı allahım neden :((18 yıl önce gönderildi # -
canım burcum benim
kendini böyle üzme herşeyde bir hayır vardır hem senin şer zannettiğin bu olaydan ne hayırlar çıkacak kimbilir
Allah seni hakeden insanı inşallah kısa zamanda karşına çıkarır inşallah
seni sevgiyle kucaklar emanet edilecek en güzel yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
ablacım sağolasın..kalbime söz geçiremiyorum..dilimle anlatamıyorum..yabendevar bis orunya ben bilmiyorum abla nasıl bi acı bu offf
Canım sen mutluluktan bu kadar çok korkarsan olacağı buydu!
Önce bi sakinleş.
Keskin sirke küpüne zarar güzel kızım.
Ben hep diyorum ya tavan yaparsın ya diplerdesin. İ.M.K.B. gibisin be kızım...
Benin anlamadığım be biliyormusun çok sabit fikirli olman Bu çocuk seni daha önce terketti ve sen o zmanlarda çok depresyona girdin.
Tam sınav arifende ortaya çıktı bir kaç gün iyi idi yine çekti gitti.
Bence maksadı sadece seni üzmek.
Anlamak istemiyorsun Burcu Görmüyormusun?
Duymuyormusun?
Aşırı değer veriyorsun kimseye hakettiğinden fazla değer verme değerli olan sensin aslında anla be çocuğum.
BEN SENİN ARTIK SİLKELENMENİ KENDİNE GELMENİ BEKLİYORUM.
Bunun adı aşk değil Burcu Aşk böyle olmaz .
İnan bana olmaz önce bi sakinleş otur ve düşün.
Aslında Bu çocuk bilmeden sana iyilik yaptı.
Önceden sana sahip çıkacak seni saracak fazla kimsen yoktu ama şimdi sana destek olmak isteyen seni kardeşi gibi seven çocuğu gibi seven bi dolu insan var.
Sen yalnız değilsin.
Saat 1,20 geçiyor ve ben oturdum sana yazıyorum.
İşte buda bi sevgidir.
Sevgi emek ister
Sevgi Yürek ister
Sevgi Cesaret ister.
Onun için derim ki Burcu kesinlikle arkana bile bakma dosdoğru başın dik yürü yoluna.
Ben sana inanıyorum.
Allaha emanet ol tıfılım.18 yıl önce gönderildi # -
Burcum şimdi gördüm mesajını. Ama sen mutluyken nasıl ben de mutluydum.Herşeyin ilacı zaman zaman zaman.Allah bizi başka nasıl sınayacaktı peki?? Sabrın sonu selamet canım benim. Ama inna çok çok ama çok üüzldüm.
hayat bukadar acımasz insanlar bölesine kalpsiiz olunca hayatımda çektiğim bu acılrı dindirmenin tek br yolu kalıyor bana..
ama bu sefer kimseye sölemicem,kendim..boş konuşmadım hiç,dediğimde yaparım,çok doluyum herşey en dolu olduğu yerden boşalıcak..
ben kurtulucam bilyorum,bana bunu yaptıran utansın..18 yıl önce gönderildi # -
DEMİNDEN BERİ ÜZÜLEREK OKUYORUM.BURCUM BEN ÖYLE UZUN UZUN YAZMAM DAHASI BENİM DİLİMİN PEK KEMİĞİ YOKTUR.GEL SENLE BULUŞALIM 1,30'DAN 2,30'A MÜSAATİM.BİRAZ SOHBET EDELİMMİ.KIZILAYDA YERİNİ SEN BELİRLE VE BANA YAZ HADİ TOPARLAN.
burcu msn'ni açarmısnı. canım kardeşim.
söylediklerin karşısında benim de yaşadıklarım aklıma gelince kendimi tutamadım ve ağladım.benimki senin kadar uzun sürmedi.ama ben de bana yaptığı hataya rağmen,benim için en değerli şey olup kendimi bana değersiz hissettiren o insanı hala unutamıyorum.ondan nefret etmeme rağmen.yaklaşık 6 aydır onu hiç görmedim.şu bir aydır işyerlerimiz yakın olduğu için servis arabasıyla geçerken onu işyerinin önünde görüyorum ve inan içim cız ediyor ve onu görmek bana acı veriyor.ona bakmamak için kendimi zor tutuyorum.artık onunla ilgili hayallere kapılmak istemiyorum.bunun bana daha fazla acı vereceğini biliyorum.yine de ordan geçtiğimde bazen onu göremeyince üzülüyor ve eve gidince onu düşünüyorum.onu unutmak için bazen işi bırakmayı düşündüğüm oluyor.neden böyle yaptığımı anlayamıyorum.bana neler oluyor böyle anlamıyorum.artık allahtan onu bana unutturacak birini karşıma çıkartmasını diliyorum.
allah ne nasib etmişse o olur,rabbim yar ve yardımcı olsun
burcuuu yazacam dediklerin bumuydu ah beee güzelimmm; çok üzüldüm senin ne halde olduğunu çok iyi bilirim vede anlıyorum..
yazını okuyunca benim nişanlık dönemdeki tarihe götürdü ayrıldım ondan 1'5, 2sene insan içine çıkamadım ben bunlarımı yaşıyacaktım dedim haketmiyordum saf temiz yürekliydim oyuna getirdi hakaretler ,eleştiriler yaptığım fedakarlık verdiğim kocaman sevgi hıç değmez biriymiş ona ağladığım gözyaşlarıma gecelerime yazık yazık.
ama ben ne yaptım dayanamadım mutlu olamayacığımı anladım ben bir açtım ağzımı yumdum gözümü her yaptığı hareketlerini söledim hem suçluydu hem güçlüydü aslan gibi üzerime çıkıyordu üstünya. aileme dedim sana simdiden böle davranan ilerde ne olacağı belli olmaz dediler fazla düşünmeden nişanı attık.
hele hele bana sölediği iltifatlar,sevgi sözcükler herşey yalanmış sevseydi kıymetimi bilirdi her yerde aklıma o geldi ALLAHA havale ettim benim gururumla oynayıp beni dostta düşmana güldüttüya üzülüyorum pişman olmasını çok istiyorum benle geçen gününü sevgimi arasın istiyorum o evlendi ettiğini bulsun diye istiyorum...
ama ben ALLAH'IN sevdiği kuluymuşum yolun başında bitti çok şükrediyom rabbime.o kadar acıya dayanamadım ilerde daha fazlasına nasıl dayanırdım bilemiyorum...anlatsam çok uzun roman gibi....canım kafanı şişirmim senin derdin varken kusuruma bakma..burcu sana ne desem boş gelir simdi
bırak onu değmez değerli bir insan olsaydı seni üzmezdi bence sende ALLAHIN sevdiği kulusun bu yasadıkların sana bir ipucu sakın hayatına tekrar girmesine izin verme bir erkek uğruna değmez bu dünyada bitek o erkek değil ,ne erkekler var ALLAH korkusu vicdanlı, merhametli,adam gibi adam olanlar var. ALLAHA sığın,güven rabbime önünde kocaman güzel günler var ne olursa olsun sakın aileden vazgeçme seni değerini bi tek onlar bilirler. inşaallah temennim rabbim sana öyle bi eş çıkarırkı sen bile şaşırırsın iyiki olmamış dersin..18 yıl önce gönderildi # -
edva sevil,esra abla..paylaşımlarınız benim içimi titretti inanın..
ama ben şu anda çok acı çekiyorum..öyle böyle diil,çok seviyorum çok çok fazla seviyorum..
bilmiyorum ama tanıdığım kişi oysa eğer içimden bi ses onun sevdiğinide sölüyor bana..
allahım bana bi mucize ver..
bana hep mevsimler kıştan bahara dönebilir derdi sevgimiz için ilişkimiz için...
allahım bu kış beni öldürücek bana baharımı ver nolursun...artık çok canım yanıyor..18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.