edva sevil hakkını nasıl öderim çok sağolasın..hele sizin dua dostlarım kadir babacım kaya abim ablalarım annelerim ben bu hakkın bu yükün altından nasıl kalkarım bilmiyorum allahım sen yardım et bana..allahım sen hepimizi koru..
BURCU İÇİN...1.000.AYETEL KÜRS..HAYDİ DOSTLAR.
(101 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kadir baba benden de şimdilik 7 tane
sınavım var yarın ona çalışıyom bi yandan ondan az oldu kusura bakma burcu kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
SON.......................630.ADET.
18 yıl önce gönderildi # -
dilek ablacım ne kusuru..bende okuyup yazmak istiyorum ama heycandan elim ayağım heryanım karıştı sayıyı aşırıp duruyorum sayamıyorum çok garip oldum..okuyorum size teşekkür için ama sayamadım nolursunuz affedin
BENDE BURCU KIZIMIZA
33 ADET HEDİYE EDİYORUM
SEV SENİ SEVENİ HAK İLE YEKSAN OLSA BİLE,
SEVMESENİ SEVMİYENİ MISIRA SULTAN OLSA BİLE
KIZIMIZI KİMSENİN ÜZMEYE HAKKI YOK ALLAHA EMANET OL
RABBİMDEN SENİN İÇİN HAYIRLISINI İSTİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
70 ALDIM
allah ben ne kaçırıyordum az daha çorbada benimde tuzum bulunsun dimi 50 tane alıcam kardeşim için canım seni çok seviyorum
mahsun ablacım allah razı olsun ne diim bilmiyorum elim dilim hereyim kördüğüm oldu..
bu arada fatih abim beni hala seviomuş:)peki:)allah bilio ya o heybeden beklediim bi kevser bi kaç lahavle veya bi fatihaydı..
ben böle yücesini beklemiodum..yemin ederim ki beklemiodum..allah canımı alsınki bölesini beklemiodum..
başlığı gördüğümde hatırladığım tek şey zaten babalar günü için yazdığım yazıya ağlıoum bunuda göünce engel olamadım hılçkıra hıçkıra haniderler ya bağıra bağıra öle bişi olu..
nasıl teşekkür ederim bilmiyorum..rabbim sizden razı olsun..18 yıl önce gönderildi # -
deryam allah razı olsun..
SON............................783.ADET
sendende allah razı olsun canımcım
canım burcuma 50 adette benden...
yine yanlış toplanmadı mı?773 olmadı mı?
ayrıca şu anda bilgisayardan ayrılmak zorundayım.eğer 773 doğru ise kalanını da ben bitirip bugece duasını yapmak istiyorum.olur değil mi?
lütfen bundan sonrası için siz de benim için okurmusunuz?
allah hepimizin yardımcısı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
sevil ben senn için dua edeceğim ama sayısını tutamıyorum dilim döndüğünce diyelim..
teşekkürler.ayrıca rakam yanlışsa beni şu anda uyarabilirmisiniz?ona göre bilgisayardan ayrılacağım.
sayının ne önemi var ki..bi tane okusan o bile yeter...boşver be kardeşim..ben şuanda sayamıyorum bırak bunkları kendimin okuduğumu bile karıştırıyorum.ellerim titriyo inan bana..
hem sen çok fazl okudun benim için ben okadar yükün altına giremem..lütfen kalanını burda bırak zaten 313 tane okudun ben çok mahçubum nolursun..tamamlanmazsa ben tamamlarım..acele işe şeytan karışır derler:((18 yıl önce gönderildi # -
313 tane okuyacaksın pardon yanlış dedim..benim için diilsadece kendin içinde dua et lütfen..eğer sen okadra çok okursan ben sana borcumu ödeyeymem..nolursun okuma..313 bile çok inan bana..lütfenn:(((
ben hepsini tamamlamak istiyorum.inan ben okadar alıştım ki dua etmeye.içinde bulunduğum sıkıntım yüzünden çalışmadığım zamanlar evde kendimi dua etmeye adadım.içimden başka hiçbirşey yapmak gelmiyor.evde televizyon bile izlemiyorum düzelene kadar.belki aklımı kaçırdığımı düşünebilirsin.ailem bile benden şüphe etmeye başladı.neyse artık bilgisayarı kapatmak zorundayım.sana iyi akşamlar.
inşallah bitirme duasıyla birlikte okuyacağım duaların sana hayır getirir.o insana kavuşamasan da inşallah senin değerini anlayacak,seni mutlu edebilecek insan karşına çıkar.allah yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
BURCU BEN ABİN OLABİLİRİM,BİLİYORMUSUN BENİM SENDEN AZ BÜYÜK KIZIM OKAN ÜNÜVERSİTESİNDE
OKUYOR,İNŞAALLAH SENDE İYİBİR YER KAZANIRSIN,SANIRIM ÖSSY HAZIRLANIYORSUN,BENCE BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNME SENİ ALLAH A EMANET EDİYORUM.
10 ADET DAHA OKUYACAGIM18 yıl önce gönderildi # -
burcuma benden 21 adet
RABBİM GÖNLÜNÜ FERAHLATSIN İNŞ.18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizin duasını kabul etsin bir 50 tanede ben alırım ablam allah sıkıntılarını gidersin hakkında hayırl ısını versin rabbim canını sıkma buda gelir buda geçer
ne diim bilemiyorum rabbim sizden razı olsun..hepinize teşekkür için 15 er tane fatiha,ihlas ve nas surelerini okudum..rabbim kabul etsin amin..
mahsun abi size abla dediim için özür dilerim dalgınlığıma geldi afedersiniz geçi bu aralar hepten böleyim..abicim ben azıcık kendimden bahsediim ben 23 yaşına bastım yenile ve bende üniversitede okuyorum abicim bu sene üç bitti hayırlısıyla seneye 4 te bitcek..abicim sağolun..
50 de ben okuyacağım geç olmadı değilmi?
SEVGİLİ BURCU BABALAR GÜNÜ YAZINI OKUDUM.:(
BU KADAR ACININ İÇİNDE NEŞELİ OLMAN YA DA ÖYLE DAVRANABİLMENDE BÜYÜK OLGUNLUK.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
BEN SEVGİLİ BABAMI 6 AYDIR KAYETTİM YARIN BABALAR GÜNÜNÜ KABRİNDE KUTLAMAYA GİDİCEM.BAZI ŞEYLERİN DEĞERİ KAYBEDİLİNCE DAHA ÇOK ANLAŞILIYOR.
HERKESİ ÖZELLİKLE AİLE BÜYÜKLERİMİZİ OLDUĞU GİBİ KABULLENELİM.BENCE BABAN SENİ ÇOOK SEVİYORDUR.50 ADET ALIYORUM. ALLAH YÜREĞİNE HUZUR VE MUTLULUK VERSİN.İNŞAALLAH EŞİNDE BU MUTLULUĞU BULURSUN. SEVGİLER KARDEŞİM.
mukadder ablam sağolasın..nimet ablam babalar günü için bi hafta sonra dedi hazancım..benm kafam dalgında..allah razı olsun duaların için çok sağol..
ben yeni geldim
1 adet
bi de gönülden dualarımı gönderiyorum kardeşime..........18 yıl önce gönderildi # -
7 adet alıyorum allah yardımcınız olsun inşallah.
BURCUCUM RABBİM SANA HUZUR SAĞLIK VERSİN....SELAM İLE.
Burcuma 10 ayetel kürsi okuyorum.Allah kabul etsin .Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.