hayır babacım ilave etmedim..siz edersiniz die düşündüm..siz nasıl istiosanız öle yapiim
BURCU İÇİN...1.000.AYETEL KÜRS..HAYDİ DOSTLAR.
(101 mesaj) (38 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
TAMAM BEN İLAVE EDİYORUM O ZAMAN.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
amin babacım sağolun çok teşekkür ederim..ceylan ablamı bugün göremedim duasını görünce ondan rica etmemi ister misniz acaba?
ADVASEVİL DEN İSTEMİŞTİM SENİN DUANI YAPMASINI.ONU BEKLİYORUM.BİR CEVAP GELSİN BAKALIM İNŞALLAH...
betül ablacım yeni gördüm çok teşekkür ederim allah senden razı olsun ne muradın varsa versin..
merve fatma zeze size nasıl teşekkür edeyim bilemiyorum rabbim sizden razı olsun..
babacım sevil sanırım evde kendisi bitirince yaptı duasını bende tam anlayamdımyani siteye yazmadı sanırım öle gibi geldi bana yani yazmicak sanırım..bende bilmyorum babacım.19 yıl önce gönderildi # -
burcucum 1 adet daha okudum ve heybeye ekledim senin için..Allah kabul etsin.amin
BURCUM HAYIRLI AKŞAMLAR.SENİN AYETEL KÜRSİLERİNİN DUASI İÇİN CEYLAN ABLANA HABER VEREBİLİRSİN.
veririm babacım tabi ki..şimdi msj gönderiyorum babacım kalp kalbe gene karşı çıktı tam nete girdim sizin msjınızı gördüm hemen haber veriyorum babacım..
babacım akşam yada gece ceylan ablam yazıcak söledim..şuanda müsait diil dışardaymış ama gelince yazıcak inşallah..
HADİ HAYIRLISI ,ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİN.AMİN.
amin babacım sağolun..
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.