uzun süredir sitenizi dışardan takip ediyordum burda çok güzel dostluklar kardeşlikler dua kardeşliği var elimden geldiğince sürekli takip etmeye çalışıyorum ve huzur buluyorum benim sorunumu buraya yazıp yazmama konusunda çok düşündüm ama artık dayanamıcam gücüm tükendi bir şekilde içimdekilerin birazını da olsa dışarı atmam gerekiyor
benim üvey babam var (baba kelimesini ona yazmaya bile elim varmıyor ya size saygımdan..) beni çok rahatsız ediyor dayanamıcak artık annem üzülmesin, yalnız kalmasın diye ona da bişey diyemiyorum kimseye de anlatamıyorum hergün Allahıma dua ediyorum kurtar beni ve bana hayırlı bi kapı aç diye ama artık dayanamıyorum sabrım tükeniyor bu evden evlenip çıkmam gerekiyor yada ölüp çıkmam gerekiyor başka bi çıkış yok intiharıda çok düşündüm ama Allahıma olan inancımdan ondan da vazgeçtim
şimdi benim tek istediğim bir an önce evlenip bu evden kurtulmak acele edip yanlış karar da vermek istemiyorum evlenirsem de dönüşüm asla olmıcak o nedenle rabbim öyle bir insan çıkarsın ki karşıma bugünlerimi aratmasın ve bir ömür huzur içinde yaşayabileyim aslında evlenmeyi hiç istemiyorum ama buna mecburum...
sizlerden tek istediğim, tek ricam benim için elinizden geldiğinizce dua etmeniiz Allah razı olsun hepinizden..