Allah razı olsun meral ablam
KİMSEBİLMEZ........ARTIK GÜCÜM KALMADI, DAYANAMIYORUM ALLAHIM YARDIM ET
(84 mesaj) (53 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN.UNUTMA YANLIZ DEĞİLSİN.SEVGİYLE,UMUTLA,DUAYLA KAL.SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM...
18 yıl önce gönderildi # -
slm kardeşim. yeni okudum yazını inanki çok üzüldüm. ama bir yandanda çok sevindim. bu kadar güçlü bir inanca sahip olduğunu bilmek beni sevindirdi. canım kardeşim bu dünya imtahan dünyası herkes bir çeşit imtahan oluyor türlü türlü kime dokunsan bir ah ediyor. bizlerinde var yokmu. ama bazen düşünüyorum bizimkide dertmi. Resullahın hayatını okuyorum ağlıyorum. sahabelerin okuyorum ağlıyorum. Saidi nursinin hayatını okuyorum ağlıyorum. bu dava uğruna hayatlarını verenlerin hayatını okudukça ağlıyourm. tabi bizler onlar gibi olamayız asla mümkün değil. çünkü onlar istese bu dünyayı onların başına yıkar bir duada. ama bizler aciziz zaifiz. İnşallah o güzel Rabbim sesimizi duyar bizim dualarımıza en kısa zamanda cevap verir. ve senin için de çok özel dua edecem kardeşim. Rabbim den herzaman herşeyin en hayırlısını iste. sen gerçekten maneviyat bakımından güçlüsün. biraz sabır et. bir imtahandır bu. inşallah öyle güzel günler seni bekliyorki ve o güzel günlerin gelmesi için sana bol bol dua edecem... Rabbim seni daima korusun. inayeti altına alsin. amin slm ve dua ile... yanlış birşey yazdıysam hakın helal et...
biliyorum yanımdasınız hissediyorum bunu ve güç buluyorum dualarınızla ve sizlerle hep varolasınız inşallah Allah razı olsun hepinizden
amin amin amin
sizlerin dualarıyla tekrar o gücü ve sabrımı buldum Allahıma çok şükürler olsun sizlerden hepinizden bir kez daha binlerce kez razı olsun inanın hepsi içten dualarımın
her karanlığın bir aydınlığı var biliyorum ve bekliyorum sabırla inşallah...
ben ve benim durumumda bütün herkesi rabbim korusun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
kardeşlerim yazıyorum ama nasıl kullanıcqamı tam anlamıyla bilmiyorum sizler nerde hangi landa bulusuyorsunzu bilmiyorum amam bir yazı cok üzdü beni bu dendenle kayıt oldum
kimsebilmez iyimisin kardesim ?
allah yar ve yardımcın olsun kardesim dilerim bundan sonra cok mutlu olursun
değerli kardeşlerim,uzlet,zez ve yasmin dua dostumuzun yazısı 6 ay öncesine dayanmaktadır.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN EVLADIM ANNENLE YADA AİLE BÜYÜKLERİNLE KONUŞ KIZIM. SAKLANMAZ BÖLE ŞEYLER. EVLENMEK İÇİNDE ACELE ETME YAVRUM. RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN. KALBİNE FERAHLIK VERSİN YÜCE RABBİM SENİN İÇİN
7 FELAK
7 NAS
7 İHLAS
7 AYETEL KÜRSÜ
7 FATİHA OKUYORUM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL KIZIM18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşın şuanki durumu hakkında bilgisi olan varmıki
6 ay önceden bahsediyor18 yıl önce gönderildi # -
dostlarım
kimseblmez rümuzlu dostumuz en son 4 ay önce bazı mesajlara yorumlar yazmış
bunun dışında bir bilgi yok
Rabbim cümlemizi ağır sınavlardan korusun
amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
iyi miyim bilmiyorum ama iyi olmaya çalışıyorum
sizlere tekrar kavuştum daha huzurluyum
siteye her baktığım kapalı oluyordu ama sizi unutmadım hiç
Allah razı olsun hepinizden
daha ne kadar sürer bu sınav bilmiyorum ama bitsin istiyorum artık!18 yıl önce gönderildi # -
selamün aleyküm kimse bilmezkardeşim.seni görünce emin ol diğer yazılanları ve kendi dertlerimi bile unuttum.annenle daha konuşamadınmı canım.lütfen annenle konuş başka yanlışlara düşme bilinçsizce yapacağın bir evlilik inan çözüm değil.annenle konuşamıyorsan güvendiğin bir yakınına durumunu anlat ve onunla beraber çözüm ara.
Kimsebilmez kardeşim,Rabbim yar ve yardımcın olsun .İnşallah Yüceler yücesi Rabbim sana tez zamanda hayrlı bir kapı açsın.Güçlü ol kardeşim,Allaha dayan.Rabbim karşına bilinçli bir müslüman çıkarsın tez zamanda,hayırlı bir yuva kurmayı nasip etsin inşallah.YA FETTAH,YA FETTAH ,YA FETTAH Rabbim kardeşime ak yazılar yaz,rahmetin,merhametin ,selamın kardeşimin üzerine olsun.Amin.
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN RABBİM HELAL SÜT EMMİŞ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRIR İNŞALLAH DUALARIM SİZİNLE KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN
bak güzel yavrum bende öksüz yetim büyüdüm seni çok iyi anlıyorum,ama sakın isyan etme sakın yanlış birşey yapma kimseye güvenme,sadece rabbime güven ve dua et ben zamanında rabbimden şunu diledim "allahım bana öyle bir eş nasip etki zenginlik istemiyorum gönlü zengin olsun bir dilim ekmeği paylaşabileyim ve rabbim kabul eyledi çok iyi bir eşim yuvam ve yavrularım oldu ama büyük yavrum daha 17 yaşında ve bizi terketti bende şimdi ona dua ediyorum lütfen bir ana nasihatınsakın yanlış yapma sakın
Güzel kardeşim sen hiiiçç canını sıkma..Allah'a dayan.O seninle uğraşmasın diye hergün ona çaktırmadan ALLAHUMME YA FETTAH de ona doğru üfle..birde okuyabildiğin kadar Tebbet suresi okuki senle uğraşmasın.bende sabah namazında Allah nasib ederse sana 41 yunus suresi okuyacağım Allah tez seni selametle kurtarsın diye..Allah'a emanet ol canım.
KİMSEBİLMEZ KARDES ÇOOK MUTLU OLDUM BEN SENİ GÖRÜNCE. 6 AY ÖNCE AÇMIŞSIN BU KONUYU VE BENDE KONUYU DAHA DÜN OKUDUM ACABA NERDEDİR NASILDIR DİYE MERAK ETMİŞTİM BENDE..MERAKIMIZ GİİTİ ŞÜKÜR BURDASIN..ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
allah yardımcın olsun kardesim yasadıkların cok zor allah hep yar ve yardımcın olsun gecenin en karanlık anı güneşin dogmaya baslayacagı zamandır unutma allah sabrının ödülünü sna en kısa zamanda verir inşallah kardesim
Allah razı olsun hepinizden bende sizlere tekrar kavuştuğum için çok mutluyum
RAbbim dualarınızı kabul etsin iki cihanda yüzünüzü güldürsün hepinizin inşallah
bir mucize Allahım bir mucize..18 yıl önce gönderildi # -
Amin güzel kardesim kimsebilmez Allah tez zamanda sesimizi duysun dualarimizi kabul etsin.Sizede dua edecegim.Rabbim yar ve yardincin olsun.Mucizeni versin insallah.
allahın selamı üzerıne olsun
allah yardımcın olsun allah sabır versin
bencede bunu annenle paylaşmalısın mjl hepsını okumaya vaktım olmadı ben sizleri yeni keşfettım merk içindeyim şu an aynı sıkıntıları yaşıyomusun
sana bu sıkıntıyı yasatan kışıyıde rabbım ıslah etsın18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun hayırlı ferahına çıkarsın inşallah. Allah bütün sıkıntılarını gidersin. Yardım etsin inşallah.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.