Arkadaşlar kısmetimizin açılması için dua biliyormusunuz?
Evlenmek istiyorum ama karşıma doğru,gönülden istediğim bir insan çıkmıyor.bir yandan da ailem baskı yapıyor evlenmem için.Hayırlısı ile doğru insanın karşıma çıkmasını diliyorum.Bunun gerçekleşmesi için hangi duaları okumam gerek?
kısmet için dua
(73 mesaj) (39 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
"""Rabbi,,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru :Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım"""(kasas suresi-24.ayet)
18 yıl önce gönderildi # -
Yüce mevlaya ellerini açıp dua ettiğin takdirde zaten rabbim bizi biryerlerde bekleyen nasibimizi karşımıza çıkaracaktır.Bazen bende artık yeter karşıma çıksın kimsse bıktım baskılardan diyorum ama, isyan etmemem gerektiğini anlıyorum geç olmadan.Nasipte ne varsa onu görüyor insan.Rabbim tez vakitte nasibini karşına çıkarsın inşallah...
Allah herkese onun için en hayırlı eşi karşısına en kısa zamanda çıkarsın inşallah.
hep dua ediyorum bekar kardeşlerim için inşallah olur18 yıl önce gönderildi # -
Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyatina kurrete ayunin.Vecalna lil muttekine imama” (Furkan -74)
Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl.
Amin
amin allah razı olsun dularınız için.
BENDE ÇOK DUA EDİYORUM.KISMETİM HER KİMSE HER NERDEYSE ÇIKSIN GELSİN ARTIK DİYE AMA HERŞEYİN BİR VAKTİ VAR SABRETMEK GEREKİYO.EMİNİM RABBİM BİZİM İÇİN EN HAYIRLI ZAMANDA KARŞIMIZA ÇIKARACAKTIR KISMETİMİZİ
inş tüm bekarlara tez zaman da verir
furkan suresi 74 - Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl" derler.
75 - İşte onlar, sabretmelerine karşılık cennetin en yüksek makamları ile mükafatlandırılacaklar, orada hürmet ve selamla karşılanacaklardır.
BU DUAYI ET İNSALLAH FAYDASINI GÖRÜRSÜN BEN GÖRDÜM :))
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLIKAPULAR AÇSIN (RABBİM BİZE İNDİRECEĞİN HER HAYRA MUHTACIZ) AMİN
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI TEZ ZAMANDA BİZE NASİP ETSİN...AMİN AMİN AMİN...
ya rabbim ben de bu dualardan nasiplenmek istiyorum :)
amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin.amin
Amin rabbim hepimize hayırlı kısmetler versin inşallah. Bende sabırla bekliyorum inanıyorum ki benim kısmetim bir yerlerde beni bekliyor. Allah en hayırlısını nasip etsin. Amin
Rabbim karşına hayırlı bir kısmet çıkarsın inşallah hayırlı bir eş hayırlı bir yuva maddi manevi rızıklarla dolu hayırlı bir evlilik nasip etsin.
100 ADET TEVHİD ANNEMDEN KARDEŞİM İİMANLİ GÖNLÜNE GÖRE BİR EŞİN OLSUN İNŞALLAH
Cuma suresi
Helalinden evlenmek isteyen kimse 18 defa okursa nasibi açılır..
Bismillâhirrahmânirrahîm
(1)Yusebbihu lillâhi mâ fîs semâvâti ve mâ fîl ardıl melikilkuddûsil azîzil hakîm(hakîmi) (2)huvellezî bease fîl ummiyîne resûlen minhum yetlû aleyhim âyâtihî ve yuzekkîhim ve yuallimuhumul kitâbe vel hikmeh(hikmete), ve in kânû min kablu le fî dalâlin mubîn(mubînin). (3) ve âharîne minhum lemmâ yelhakû bi him, ve huvel azîzul hakîm(hakîmu) (4) zâlike fadlullâhi yu’tîhi men yeşâ’ vallâhu zulfadlil azîm (azîmi) (5) meselul lezîne hummilût tevrâte summe lem yahmilûhâ kemese lil hımâri yammilu esfârâ(esfâren), bi’se meselul kavmillezîne kezzebû bi âyâtillâh(âyâtillâhi), vallâhu lâ yehdîl kavmez zâlimîn(zâlimîne) (6) kul yâ eyyuhellezîne hâdû in ze’amtum ennekum evliyâu lillâhi min dûnin nâsi fetemen nevul mevte in kuntum sâdikîn(sâdikîne) (7) ve lâ yetemen nevnehû ebeden bi mâ kaddemet eydîhim, vallâhu alîmun biz zâlimîn(zâlimîne) (8)kul innel mevtellezî tefirrûne minhu fe innehu mulâkîkum summe tureddûne ilâ âlimil gaybi veş şehâdeti fe yunebbiukum bi mâ kuntum ta’melûn(ta’melûne) (9) yâ eyyuhellezîne âmenû izâ nûdîe lis salâti min yevmil cumu’ati fes’av ilâ zikrillâhi ve zerul bey’, zâlikum hayrun lekum in kuntum ta’lemûn(ta’lemûne) (10) fe izâ kudîetıs salâtu fenteşirû fîl ardı vebteguû min fadlillâhi vezkurullâhe kesîren leallekum tuflihûn(tuflihûne) (11) ve izâ re’ev ticâreten ev lehveninfeddû ileyhâ ve terekkûke kâimâ(kâimen), kul mâ indallâhi hayrun min ellehvi ve min etticâreh(etticâreti), vallâhu hayrur râzîn(râzîne).
en sonu sanki "râzıkîn" değil mi??? baş kısımlarını bilmiyorum da... kontrol edebilir misiniz??...
Allah'ım evlenmek isteyenlere hayırlı kısmetler nasip etsin.Amin.
ALLAHIM BEN DE HAYIRLI BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM KARŞIMA HAYIRLI BİR İNSAN ÇIKAR YARABBİM AMİNNNNN.
AMİN... AMİN... AMİN...AMİN...
Mavera kardeşim Cuma suresinin okunma zamanı var mı?
dualarınızdan beni de eksik etmeyin dostlar. Allah evlenmek isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı kısmetler versin inşaallah. Bana da :)
Rabbimiz bize eşlerimiz ve çocuklarımızdan gözümüzün nuru iyi kimseler ihsan et.Ve bizi takva sahiplerine imam kıl.
Amin
99 gün abdestli bi şekilde 1281 defa YA GAFFAR ismi celilini çekiyosunuz,haram bişi için niyetlenmiyosunuz ,kıbleye karşı bu tespihi çekiyosunuz ama tv felan açık olmaması gerekiyo,en kısa zamanda hayırlı bir sonuca ulaşıyosunuz,ben yapıyorum tam ortalarda karşıma bana cok değer veren birisi çıktı
ALLAH a güvenip onu kabul etti,m yarın sözleniyorum
hayırlısıyla tespihim halen dewam ediyo,tavsiye ederim allah herkesin karşısına değer kıymet bilen hayırlı eş çıkarsın amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah seni cok ama cok mutlu etsin ela kardesim .yuvan cennet gibi olsun..esin seni hep basinin üstünde ve yüreginde tasisin insallah.
can-ı gönülden amiiiiiiiiinn inşallah cümle müslüman çiftleri sonradan beni
inşallah bu bayramlar yüzü suyu hörmetine ALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLI KADER VERİR.TÜM MÜSLÜMAN BEKARLAR MUTLU YUVA KURARLAR.AMİN.
elacım.tesbihin bi vakti varmı yani saat olarak.birde nasıl niyet edicez acaba.bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım
bana söyleyen arkadaşım bir saat söylemedi ama ben genelde yatsı namazından sonra çekiyorum,niyetin sana kalmış bu tespih herşey için ama haram bişi istemeyeceksin,benim niyetim hayırlı bir eşin en kısa zamanda karşıma çıkmasıydı ve ben bu akşam sözlendim daha tespihimin bitmesine 1 ay var:))
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.